It's Friday I'm In Love

X יו יו S

New member
אוקי עכשיו ראיתי את זה שם

סוף סוף הבנתי למה את חושבת שציורים שלך לא משהו

הציור פשוט מקסים

אני אוהבת את היד שלך, היא כל-כך ניכרת בציורים שלך. מוכשרת בעליל!

LeAnnDylan

Well-known member
הווו כשאת כותבת דברים כאלה

אני כמעט מוכנה לסלוח לך על זה שאת נעלמת לחודש...

NASTIAtheSAVIOR

New member

שיר חרישה בקאנטרי- Luke Bryan - I Don't Want This Night To End שיר חרישה לא קאנטרי- Michel Telo - Ai se eu te pego , גם אני התמכרתי כמו שאר המדינה.
אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום חדש שגילתם- כנל ציטוט השבוע שלכם- "אוי מותק תירגעי, אחרי שתפסו את בן לאדן אפשר לעלות למטוס מתי שאת רוצה." גבריאל סוליס בפרק הראשון בעונה 8 של עקרות בית נואשות. מדהימה שכמותה קנית השבוע- גלאקסי S שקנו לי כמתנת טרום יומולדת (18/12 אחמ) ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- "יום אחד" של דיוויד ניקולס סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-עקרות בית נואשות, והסרט "חיים כמו שמכירים" שראיתי אתמול עם חברות , קרע לי את הלב , שונאת קומדיה רומנטית. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קפוא, ואני אוהבת את זה. משהו טוב שאכלתם השבוע-פיצה מדומינוס אתמול בערב :) הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-סוג של , להתחיל מחוייבות אישית, ללמוד ללמוד ללמוד וזה לא מפסיקקקקקק העהא משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-לא שזכור לי איש השבוע שלכם בפורום- אני
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- שתי החברות הכי טובות. :) מסר לאומה- עוד בדיוק שבוע ויום אני מזדקנת בשנה, גאד.
תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- "יום אחד" של דיוויד ניקולס, התאהבתי. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 - 7

NASTIAtheSAVIOR

New member
מועדונית בבית ספר.

4 ימים בשבוע, אוכל בחינם, ועזרה בשיעורים של כיתה ח'. זה נחמד, רוב הזמן אני באמת לא עושה שם כלום כי רובם גאים מדי בשביל לבקש עזרה בשיעורים.

LeAnnDylan

Well-known member
כנראה שאני אל חלק מכל המדינה

כי אני לא מכירה את השיר הזה והשם שלו גורם לי לחשוש לגגל >< יואו בא לי פיצה עכשיו! וזה מזכיר לי שאני צריכה להתחיל להשלים סדרות ועקרות בית בניהן

X יו יו S

New member
וואי גם אני אוהבת השיר הזה לא שמתי לב

שהיא כתבה אותו וזה בסדר שאת לא מכירה זה איזה שחקן כדורגל מכוער התחיל לרקוד את שיר הזה וסחף את כולם אז חסכת לעצמך
אבל השיר עצמו מדבק

LeAnnDylan

Well-known member
16?!? את מתכוונת מצתערת בשנה, לא?

וכן המצאתי מילה. סו וואט

למעלה