יאללה. זמן פנוי
שיר חרישה בקאנטרי- Mama's Broken Heart
שיר חרישה לא קאנטרי- דואט הגמר של טוליסה וליטל מיקס
תראו! זה היה מעולה!
אלבום ישן שעשה קאמבק- לא היה
אלבום חדש שגילתם- לא היה
ציטוט השבוע שלכם- "המורה הגישה לי מזרן ואני פרסתי אותו באלגנטיות על הרצפה. כמה נחמד מצידה. באמת, הדרך הנה עייפה אותי והיא צודקת לא יזיק לי קצת לנוח" מתוך הטור השבועי של קרן פלס על שיעור הפילאטיס הראשון שהחליטה להיות נוכחת בו
קנית השבוע- הדיסקים של פלס. פאנל לפלאפון עם תמונה של גושי, מלא אקססוריז, מייקאפ ושאר מוצרי טיפוח שלא קניתי כבר איזה חודש
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- קראתי כמה טורים ישנים של קרן פלס. אני ממש אוהבת את סגנון הכתיבה שלה.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- בי"ס למוסיקה, באולפן עם קרן פלס ודקסטר
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- היה לי ממש נעים השבוע. הם חם וקר במידה.
משהו טוב שאכלתם השבוע- ופלים של עלית בטעם וניל צרפתי. אה וקובה של דודה סופי!
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- הספקתי וגם בזבזתי הרבה יותר ממה שיש לי לבזבז :|
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- הלכתי להסתפר השבוע ונכנסה למספרה בחורה שזו הפעם הראשונה שלה אצל הספר שלי. הבחורה איך נאמר, לא בורכה ביופי אלוהי.. היא יושבת ממתינה לתורה ובנתיים מעיינת במגזינים הפרוסים על השולחן ומחפשת תספורת שהיא אוהבת כדי להראות לספר. מעיינת כמה דקות ומוצאת משהו שהיא אוהבת. היא ניגשת לספר ואומרת לו בהתרגשות "אני רוצה להיראות ככה!" הוא בתגובה עונה לה "המרפאה של ד"ר מוסקונה נמצאת בחיפה. חפשי בגוגל את המספר" הבחורה שלא מכירה את הספר נעלבה עד עמקי נשמתה
הייתה עוד איזה אחת באותו סגנון שאמרה לו אחרי שהסתכלה במגזינים "אני רוצה כזה!" והוא ענה לה "אני לא קוסם, רק ספר"
טמבל
קטע מעצבן שקרה השבוע- היה לי יום נוראי בעבודה. שום דבר לא הלך והבנות שם עלו לי על העצבים. ואיתי (ששרתי לו שהוא לא מתעסק ברגשות יותר מידי) החליט להשתין עלי בזמן שהחלפתי לו טיטול. טוב, לא בדיוק עליי אבל זה היה מספיק קרוב כדי שאצא בתסכול מהיום הזה וארגיש כאילו מישהו מלמעלה משתין עליי, מילולית.
איש השבוע שלכם בפורום- דיברתי השבוע רק עם אורית אז היא.
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ידיד שלי שהכרתי כשגרתי בבאר שבע שבמשך שנה שלמה אמרתי לו מידי יום שהוא פאקינג גיי, והחליט לצאת מהארון בדיוק ביום שעזבתי את באר שבע
ודאבליו ששיעשעה אותי מאוד.
מסר לאומה- להגיד למישהי שאין לה שיק כשאתה משתמש במונח "שיק" זה הכי לא שיק!
תמונת השבוע שלכם- גושית שלי
המלצת השבוע- שוקולד לבן!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 השבוע עצמו היה נהדר (3 ימים חופש
) היום היחיד שעבדתי בו היה נוראי.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0