It's Friday I'm In Love

אוח כפרעל הרצל

הוא מדהים, אין דברים כמוהו. היסטוריה א' מייגע בטירוף, אבל רק אחרי שאת עושה את היסטוריה ב' את מתחילה להעריך כמה היסטוריה א' היתה קלה
. ושוב בנימה של הרצל, אני זוכרת שהספר היחידי שקראתי בכיתה ט', וגם הוא היה ליומן קריאה, היה של הרצל, זה היה מרגש ועצוב כל-כך, הסוף של המשפחה שלו היתה ממש טרגית.

NASTIAtheSAVIOR

New member
בכל זאת שונאת אותו.

זה הזמן הכי ארוך שהתכוננתי למבחן בינתיים, למדתי 3 ימים, חרשתי כל יום כל היום ומחר ביומולדתתת (!!!) אני הולכת להמשיך לחזור על כל החומר למרות שסיימתי ללמוד. אוח אני שונאת אותו. ואת מי ששם מבחן בהיסטוריה יום אחרי היום הולדת.

LeAnnDylan

Well-known member
נערה בהפרעה

האלבום של קלי
איזה שירים אהבת ממנו? תתחדשי על קניות השבוע שלך

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני אוהבת אותם

הכי אוהבת אבל את איינשטיין, השמש תזרח, אלון והלו

NASTIAtheSAVIOR

New member
השמש תזרח

גם שיר טוב, אחרי האלבום הכושל האחרון שלה אני מקווה שהאלבום הזה יצליח יותר, באמת מגיע לה.

LeAnnDylan

Well-known member
אני גם מקווה. הוא גם מאוד שונה מהאלבום הקודם

הרבה יותר מיינסטרימי.

Boy bands and cheap cologne

שיר חרישה בקאנטרי- Lasso של הבנד פרי שוב! איך השבוע הזה טס! שיר חרישה לא קאנטרי- השיר נושא של ארתור וגוון ממרלין
זה מדהים
אלבום ישן שעשה קאמבק- שמעתי את ג'נביב, אז אני מניחה שלאב אונ דה אינסייד אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע- מעיל! ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- קראתי מאמר מעניין על איקרוס ואביו דדאלוס מהמיתולוגיה. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- מרלין ופרינג'!! מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קר משהו טוב שאכלתם השבוע- דונאט
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- אני מניחה שכן משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אני לא זוכרת ממש, אבל היה קטע מצחיק בפרינג'. בפתיח יש כל מיני מילים שהן מסמלות על טבעי, כמו "teleportation", "artifical intelligence". ואז היה פרק פלאשבק, שכולו היה רק קטעים מן העבר, אז הם עשו פתיח מיוחד והיה רשום שם מילים כמו:" laser surgery", "personal computing"
קטע מעצבן שקרה השבוע- מה זה חדש? אני לא אוהבת שיש שבועות שאין בהם כלום ומיד אחר כך שבועות שהכול בהם כל כך עמוס
איש השבוע שלכם בפורום- אוריתה
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- חברות שהביאו מתנת יומולדת מוקדמת;; מסר לאומה- לא ידעתי ששמות הפרקים של מכושפות באנגלית כל כך מתוחכמים. אה ודמיאן לואיס מועמד לגלובוס הזהב, אכן נאה. תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- מרליןןן ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 7

2DH

New member
התחילה בארץ כבר עונה 4 של מרלין ?

אם כן, נורא להתעדכן כשאני חוזרת לחופשת סמסטר עוד שלושה שבועות גוון וארתור ביחד ?

לא, אני רואה בנט

כבר שנה שהוט לא שידרו מרלין
ואני מקווה, ביחד איתך, שזה יקרה (טוב זה יקרה מתישהו, זה ה"דסטיני" שלהם), אבל עדיין לא

LeAnnDylan

Well-known member
מי שקורא אותך עלול לחשוב שאת אינטליגנטית

וברור ששמות הפרקים של מכושפות גאוניים
כל הסדרה הזו גאונית!

2DH

New member
למה אני ערה כל כך מוקדם ביום ראשון

שיר חרישה בקאנטרי- Lasso כי הוא שיר נהדר ! ו How Far של מרטינה ששלוש פעמים השבוע בלי אזהרה מוקדמת התחיל להתנגן לי בראש. שיר חרישה לא קאנטרי- אלבום ישן שעשה קאמבק- אלבום חדש שגילתם- האלבום של לורן ... הוא כרגע בשלבי שמיעה ציטוט השבוע שלכם קנית השבוע- שום דבר מעניין ... ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אני מתחמקת מזה שאני אמורה לקרוא ברגעים אלה ממש. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- הומלנד ! היא ממש סדרת מתח טובה, למה יש לך רק 13 פרקים לעונה ? (פרק אחרון היום:) מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קר משהו טוב שאכלתם השבוע- הסינים פה חזקים בחצילים אתמול מצאנו מסעדה עם מנת חצילים משובחת שתהרגו אותי אין לי מושג איך קוראים לה (לא בסינית ולא בעברית) הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כמעט ... הגשתי את הסמינריון הכה ארוך שלי. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- נסעתי באוטובוס מחברים שלי למעונות ועל מסך הטלוויזיה באוטובוס היה רשום שבחוץ מינוס 6.7 מעלות, אני עדיין תוהה האם זה שרק מינוס 6.7 ולא נגיד מינוס שבע אמור לגרום לי לחשוב שפחות קטע מעצבן שקרה השבוע- איש השבוע שלכם בפורום- כולם! כיף לי להתנחל פה. איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אנשי חבד שמביאים ביום שלישי את חנוכה לטיאנג'ין ... (הבטיחו לי גם סופגניות וגם לביבות) מסר לאומה- לבנות חנוכייה זה לא קל כמו שזה נראה ... :) תמונת השבוע שלכם + המלצת השבוע הדבר הזה עם הנחש המת יישאר ככה למשך שנה ובעוד שנה יהפוך למשקה אלכוהולי עם 40% אלכוהול. אין לי שום כוונה לנסות את זה אבל משהו צריך ... אז נמליץ ונוסיף תמונה. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8 :)

LeAnnDylan

Well-known member
מזה מוקדם? מה השעה אצלכם?

ז"א מה הבדלי השעות ביננו?
How Far של מרטינה שיר מדהים
6.7 מעלות
ואיזו שאלה, ברור שאת אמורה להרגיש הבדל

2DH

New member
יש שש שעות הבדל

כשכתבתי את ההודעה היה בערך עשר וחצי, וזה היה כבר אחרי שעה וחצי שהתמרמרתי על זה שאני ערה כלומר קמתי בתשע בראשון (שזה כמו שבת) ולפיכך אני פוסלת את זה כלא חוקי ... (אבל האקדמיה דורשת שאני אכתוב עבודה ... :)

LeAnnDylan

Well-known member
חחח בואי נאמר השעה שכתובה לנו נשמעת

הגיונית יותר ביחס לתלונה
(4:35) ואיזה עבודה את צריה לכתוב ב-9 בבוקר|חושד|

הנחש

הזוי. אגב הומלנד, אני ויתרתי כבר בפרק הראשון, אבל דמיאן לואיס
הוא מועמד לגלובוס עכשיו בזכות זה.

blah blah story

New member
למה אני תמיד אחרונה ברשימה?!

שיר חרישה בקאנטרי- וואלה..לא זוכרת. שיר חרישה לא קאנטרי- אלבום ישן שעשה קאמבק- natasha bedingfield - לא משנה איזה אלבום אלבום חדש שגילתם- הייתי משהו של קרן פלס - אבל לא שמעתי אפילו שיר אחד שלה (אבל ניסתי..) ציטוט השבוע שלכם- וואלה..לא זוכרת. קנית השבוע- אמממ.... שנייה.. מנסה להיזכר... לא נראה לי שקניתי משהו בכלל. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- קראתי חצי כתבה על ירדנה ארזי בעיתון - היה מעניין. בערך סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- בית ספר למוזיקה
הילדים האלה כ"כ כישרוניים מדד טמפרטורות: היה חם או קר- סביר משהו טוב שאכלתם השבוע- נשיקות שאמא שלי הכינה
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- אני כבר לא זוכרת משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אוף. אני והזיכרון הדפוק שלי
קטע מעצבן שקרה השבוע- לא משהו מעצבן - אבל גליתי עכשיו שיש סטוקר לשאניה.. ורוצים לשחרר אותו..מסכנונה. איש השבוע שלכם בפורום- דילן (הייתי אומרת דרור..אבל היא הפסיקה להתייחס אלי) איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- האחיינים שלי. חולה עליהם. מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע- תראו בית ספר למוזיקה עם טישו
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 108 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה