It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
It's Friday I'm In Love

טופ 5 חפרתם
(מתחת לכל ביקורת
) (171) LeAnnDylan (90) the whole shebang (63) X יו יו S (55) blah blah story (36) And It Feels Like עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) זיהוי שירים ערוצי הסדרות של yes ירושלים הורים למתבגרים עובדות ועובדים סוציאלים אמהות ומרזות אמריקן איידול ו-The Voice עקרות בית נואשות (טלוויזיה) טלוויזיה ערוצי MTV ו-VH1 ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
קטע מעצבן שקרה השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

LeAnnDylan

Well-known member
טוב נו, אהיה ראשונה

שיר חרישה בקאנטרי- לא היה משהו ספציפי. שמתי את כל התיקיה של בשאפל למרות ששמעתי קצת יותר מפעם אחת את The Only Mama That'll Walk The Line בגרסה של ליאן שיר חרישה לא קאנטרי- שיר לאסף - קרן פלס, שם קצר - קרן פלס. אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום חדש שגילתם- גם אין ציטוט השבוע שלכם- יש לקרן פלס שיר שנקרא בלוז חרדל ויש שם איזה שורה שהיא שרה "שנים זה יותר מאחד" יום אחד אני שומעת את זה בפול ווליום להנאתי ואז אחי הקטן פותח פתאום את הדלת נעמד בכניסה ועושה לי כזה "פשש זאתי.. חזקה במתמטיקה" ואז הולך לחדר שלו וצועק לי משם "השיר הבא מוקדש לך ולקרן פלס" ואז שם לי את השיר איינשטיין של קלי קלרקסון
קנית השבוע- כרטיסים להופעה של קרן פלס
די, אני אפשוט רגל בגללה ;( ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- התחלתי את בוסיפנטס של טינה פיי שאורית קנתה לי
מעולה! סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- בית ספר למוזיקה. ראיתם את הדואט של שלו וקרן
אומייגאד!! שלמות!! מדד טמפרטורות: היה חם או קר- נראה לי שנעים לא? מי זוכר. משהו טוב שאכלתם השבוע- ארוחת שישי היום שבת דודה שלי בישלה. היה ממש טעים. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא יודעת השבוע עבר מהר מידי משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- "אני אוהבת לראות את המטומטמות האלה על העמוד" דודה שלי (בת 60) על הפנטזיות שלה ללכת למועדון חשפנות בווגאס עם הבן שלה
קטע מעצבן שקרה השבוע- בטח משהו שקשור בעבודה. או במחסור שעות שינה. איש השבוע שלכם בפורום- אורית איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- יונית מסר לאומה- יש לי יום יום חג תמונת השבוע שלכם- יהונתני שלי בגן משחקים בעיירת מולדתי. הולכנו לבקר את סבא וסבתא שלי וקפצנו להשתולל קצת בגן משחקים. המלצת השבוע- קליק OK ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 7 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

blah blah story

New member
קנית כבר כרטיסים למופע הבא?

על איזה תאריך הלכת בסוף? איך הספר? איזה יופי שהתחלת לקרוא

LeAnnDylan

Well-known member
11.2

קבעתי עם חן אבל יונית כבר הסכימה לבוא איתי במקרה שחן מבטלת. בא לי ללכת גם להרצליה אבל! הספר ממש משעשע. אומנם אני רק בהתחלה שלו אבל אם הוא מתחיל ככה אני כבר יודעת שאני אסיים אותו אין נו טיים. קשה להניח אותו. הוא כזה כיפי!

LeAnnDylan

Well-known member
לגמרי!

מצחיק אותי אבל שאנשים חושבים שמעכשיו אני אתחיל לשמוע מוזיקה ישראלית ואנטוש את הקאנטרי
חיים בסרט|הא| בת דודה שלי בכלל מצחיקה אותי. היא כבר איזה 3 שנים הציבה לעצמה מטרה לרחת אותי להופעה של אייל גולן. היא חושבת שעכשיו יש לה סיכוי לגרום לי להתמכר אליו
היה אתמול בערוץ 24 ספיישל אייל גולן כל היום והייתי אצלה בבית והם מתים עליו שם אז בעלה שם את זה כל היום
ובסוף מצאתי את עצמי מזמזמת איזה שיר מטופש שלו וזה מבחינתה היה ניצחון השנה
היא כזה "יאללה אני מזמינה לנו כרטיסים לקיץ לקיסריה"
אני בקיץ הולכת למצוא לי קאובוי
אלא אם כן חן תמות עד אז

אייל גולן, כן בטח
. למוזיקה העברית תמיד היה מקום בלב שלי, מוזיקה מקסימה, אבל זה לא משהו שאני אשמע באמפי
קשה לי להאמין שבנסיעת אוטובוס או הליכה אני אשמע נעמי שמר.

LeAnnDylan

Well-known member
כמו כל הספרים בסגנון הזה

של הקומיקאים. מן אוסף סיפורים מעברה (לא יודעת אם כולם אותנטיים) משעשעים בטירוף. אני מתה על ההומור שלה.

X יו יו S

New member
אוקי אף פעם לא יצא לקרוא ד"א

מרטינה אימצה איזה ילד או שאני הוזה?

LeAnnDylan

Well-known member
אלא אם כן היא עשתה את זה בשבוע האחרון

את הוזה.

למעלה