It's Friday I'm In Love

blah blah story

New member
יאי. אני לא אחרונה

שיר חרישה בקאנטרי- אמממ...אני לא חושבת שהיה אחד ספציפי. אולי Little Miss
שיר חרישה לא קאנטרי- הדואט של קרן ושלו - מכתב לאסף (או משהו כזה) מהמם!
אלבום ישן שעשה קאמבק- אין
אלבום חדש שגילתם- אין
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע- לא קניתי כלום השבוע! אני פשוט גאה בעצמי
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אני מחכה שדילן תביא לי את הספר של טינה פיי
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- בית ספר למוזיקה - מה נעשה אחרי שזה יגמר?!
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- נעים
משהו טוב שאכלתם השבוע- השותפה שלי הכינה בגאט וזה היה פשוט מעדן.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אתמול אכלתי עם המשפחה של ידיד שלי והחלטנו ללכת אח"כ לחברות (דתיות) שהזמינו אותנו לארוחה אבל לא יכולנו ולהפתיע אותם והוא החליט שאנחנו הולכות לתפוס אותן באמצע אורגיה מטורפת. רציתי לספר להן את זה אבל הוא כמעט הרג אותי..אז ויתרתי
קטע מעצבן שקרה השבוע- יש לי בעבודה מישהו שעלה לפני 5 שנים מדרום אמריקה - אני רק שומעת את הקול שלו ואני נהיית עצבנית. וזו בעיה כי הוא יושב דיי קרוב אלי
איש השבוע שלכם בפורום- דילן ודרור
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- סבתא שלי
ושניר שאתמול אהב כל שיר קאנטרי ששמתי ואמר שאין ספק ששאניה יותר טובה ממרטינה (ואני לא אמרתי לו להגיד את זה! מצד שני הוא רוצה שאתחתן איתו...אז אולי הוא פשוט מתחנף
)
מסר לאומה- לה לה לה...
תמונת השבוע שלכם- תדמיינו את דילן מחבקת את קרן פלס
המלצת השבוע- זה כיף לראות חברות עם חיוך על הפנים
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8.5 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

blah blah story

New member
יש לי עוד משהו שאני רוצה לשתף אתכן..

קצת ארוך ומוזר אבל שווה קריאה.. היה לי פעם מטופל בן פחות משנתיים שיש לו שיתוק מוחין. טיפלתי בו יותר משנה עד שהוא התחיל להיעמד וללכת עם חפץ. לפני 5 חודשים הוא נחנק ומת ואחרי שעה וחצי הצליחו להחיות אותו. בגלל שהוא היה הרבה זמן בלי חמצן המצב שלו התדרדר, כל העבודה שעשינו איתו הלכה לזבל ובנוסף הוא התעוור. הוא היה כמה חודשים בשיקום בתל השומר אבל לא ממש התקדם. לפני חודש אמא שלו (רננה) טסה לאומן עם קבוצה של 160 בנות ושם התפללו המון, רקדו ושרו והיא אומרת שהקדישו המון תפילות ושות' לרפואת אלחי (ככה קוראים לו). באחד הטיולים הם הלכו למעיין של הבעל שם טוב (איזה סלע שהבעל שם טוב דפק עליו והתחילו לצאת ממנו מים) ושם הסתובבו ילדים שניסו להרוויח מהם מס' דולרים. אחד הילדים גנב מצלמה ממישהי והם הצליח לתפוס את הילד השני ולא הסכימו לשחרר אותו עד שהוא מתקשר לחבר שלו ואומר לו לחזור. אבל הילד סירב וטען שהוא לא מכיר את הילד השני כל העניין הזה נמשך 3 שעות ובסופו של דבר הבנות התייאשו ועלו לאוטובוס באוטובוס רננה אמרה לחברה שלה שהיא הייתה מעדיפה שיגנבו לה את המצלמה כל עוד אלחי יהיה בריא והבחורה שנגנבה לה המצלמה שמעה את זה ואמרה לרננה שהיא תתפלל על אלחי. למחרת יצא להן שוב לדבר והבחורה סיפרה לרננה על בעלה שרון נחשוני וכל מה שקרה לו. שזה בעצמו סיפור מצמרר בכל מקרה, רננה חזרה הביתה כולה מבואסת לחזור שוב לבית חולים ולאלחי שלא מתקדם לשום מקום. ועוד יותר מבואסת מכל התפילות שהשקיעה ושום דבר לא זז. שבוע וחצי עברו ובוקר אחד רננה מקבלת טלפון ב 6:30 בבוקר שכל המסמכים של (בעלה) נמצאים בחצר של אחד השכנים והם לא הבינו איך זה קרה, הם חשבו שאולי כשהוא לקח את הלפטופ מהכולל בערב הקודם הם נפלו לו כשיצאו מהחדר ראו שהדלת של הסלון פתוחה והלפטופ נעלם - פרצו להם לבית. כשחיפשו מה עוד נעלם גילו שגם גנבו את המצלמה עם כל התמונות מאומן ותמונות ישנות של אלחי לפני כל הבלגאן. איכשהו רננה נזכרה במה שהיא אמרה באומן לזאת שנגנבה לה המצלמה - היא עדיין התבאסה על הגנבה של המצלמה אבל בעיקר בגלל שהיו שם תמונות של אלחי מנגן על פסנתר שזה משהו שהיא לא יכלה לדמיין אותו עושה שוב. לא עברו שלושה ימים ואלחי התחיל להתיישב עצמאית (והוא מתיישב יפה - דרך הצד) אחרי שבוע שחררו אותו מהבית חולים הוא התחיל לזחול, להיעמד במיטה והוא בטוח רואה - כי כשהייתי שם שבוע שעבר הייתה לי כרית על הברכיים והוא פשוט משך אותה ממני. הוא עדיין לא כמו שהיה קודם - אבל ההתקדמות ענקית :)

LeAnnDylan

Well-known member
וואו איזה מדהים!!

לא כל כך מאמינה בדברים האלה אבל מבינה לפעמים צריך להאמין בדברים לא הגיוניים כדי להסביר את הטירוף שיש במציאות. אני ממש שמחה שהילד בסדר! איזה כיף לשמוע! אגב, כשנכנסתי לאתר שצירפת קיבלת הודעה שהאתר שומר שבת ושאחזור בצאת השבת

LeAnnDylan

Well-known member
חח שיר לאסף לא מכתב

זה השיר שהיא שרה בהופעה וביקשתי ממך לצלם ואמרתי לך שאני ממש אוהבת אותו. הביצוע של שניהם היה פשוט פנטסטי!

למעלה