בסדר בסדר, אני אתחיל
שיר חרישה בקאנטרי- Brooks & Dunn - Ain't Nothing 'Bout You
שיר חרישה לא קאנטרי- Little Mix & Tulisa - If I Ain't Got You & Empire State Of Mind
אלבום ישן שעשה קאמבק- הדיסקוגרפיה של פיית'. תוך כדי שהמלצתי לדרורה נכנסתי ללופ נוסטלגי
אלבום חדש שגילתם- טוב לא בדיוק חדש אבל השבוע רעות ואני עשינו השמעת בכורה רשמית לאלבום של מירנדה. ממצאים יגיעו בהמשך...
ציטוט השבוע שלכם- לפני כמה ימים חזרתי מהעבודה בטרמפ עם אמא אחת מהגן ובדרך הילד שלה התחיל לספר לי איזה סיפור משעמם של ילדים, עשיתי כאילו אני מקשיבה, הנהנתי הרבה ואמרתי "נכון" גם כשלא היה לי מושג על מה הוא מדבר. ואז אורית התקשרה (הצלצול המזהה שלה זה "הוא מתקשר אליי" של קרן פלס), עניתי ואמרתי שאחזור אליה עוד מעט. הילד בתגובה (בן 3) רוטן "עוד פעם הוא מתקשר אליך?!" אמרתי לו שזו בכלל היא שמתקשרת ושזו באמת חוצפה מצידה. הוא משיב "תגידי לה שלא תתקשר יותר כשאני מדבר. עכשיו שכחתי מה רציתי לומר! הכל בגלל פלס הזאת!" זה ממש הצחיק אותי ועכשיו כל פעם שאני שומעת את השיר הזה זה מזכיר לי אותו ואני נקרעת מצחוק עם עצמי כמו איזה סתומה
קנית השבוע- למי יש כסף לקנות דברים
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אורית תכעס אבל לא קראתי
קראתי את הטור של קרן פלס, זה נחשב? חוץ מזה שאחרי שקראתי את כל החפירות אלכסים שלכן בפורום לא היה לי כוח לקרוא שום דבר אחר
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- The Protector וגם סיימתי סוף סוף לצפות ב-V. הסוף קצת אכזב אותי.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קיצוני למדיי. או קור אימים או חום אימים. בא לי למות.
משהו טוב שאכלתם השבוע- סאנוויש עם ריבת חלב
סתם זה לא היה טוב, רציתי להקיא אחרי הביס השני.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- ממש
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- חן התקשרה אתמול כדי שאנזוף באחותה ששומעת טרייס אדקינס. חן ניסתה לנזוף באחותה אבל מצאה עצמה אובדת עצות אל מול האובססיה החדשה של פרוסקי ואז ברגע נואש אחד אמרה את משפט השבוע שלי: "איכס אני לא מאמינה שהיא שומעת משמשים. זה כמו דרורית. אבל בגברים
"
קטע מעצבן שקרה השבוע- יש איזה מישהי שבא לי לחנוק. ואיבדתי את האייפוד שלי וצעיף שאני ממש אוהבת
איש השבוע שלכם בפורום- כל החופרות
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- יונית שבאה לבקרני עם גושי ויהונתני שלי
מסר לאומה- If it looks like chicken, tastes like chicken, and feels like chicken but Nathan Petrelli says its beef, then it's fucking beef!
תמונת השבוע שלכם- יש ליונית תמונה מהממת של יהונתני על המקרר אז גנבתי לה אותה
המלצת השבוע- שוקו חם מתחת לפוך
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 3
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0