שערוריה!! אני מריחה זיוף באוויר
אני דורשת צדק חברתי
שיר חרישה בקאנטרי- התחלתי עם if it don't take two - shania twain אח"כ עבר ל home ain't where his heart is anymore גם של shania ונגמר עם martina mcbride and little big town when will i be loved
שיר חרישה לא קאנטרי- לא זכור לי אחד
אלבום ישן שעשה קאמבק- אין
אלבום חדש שגילתם- אין
ציטוט השבוע שלכם- קנית השבוע- קניתי ה-מון בגדים השבוע. או יותר נכון ביום חמישי |מתביישת|
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- לא זכור לי
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ראיתי את 2 העונות האחרונות של המפענחת (יש בכל עונה 15 פרקים אז זה לא הרבה כמו שזה נשמע)
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קרררר. אפילו כפרה בקושי הוציאה את האף שלה מהבית
משהו טוב שאכלתם השבוע- השותפה שלי הכינה פיצה עם הרבה דברים טובים ודבר אחד מגעיל (בצל) אז היא הכינה חדשה רק בשבילי
יאמי
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- יאפ
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- התערבתי עם מישהי שעובדת מולי במירס על משהו מטומטם (היא אמרה שלא יהיה לי אומץ לשלוח מייל למנהל שלה אבל היא שכחה שהוא ואני חברים
וכמובן ששלחתי לו ובו כתוב "תן לX מכה על הראש ואני אחזיר לך אח"כ" ) אז כמובן שניצחתי בהתערבות והיא הייתה צריכה במשך 3 ימים לשים תמונה של שאניה (שאני סיפקתי לה) בפייסבוק ולכתוב "הזמרת הכי טובה בעולם" אותי זה הצחיק
קטע מעצבן שקרה השבוע- OK, זה קצת ארוך ומסובך להסביר אבל זה היה ממש מעצבן! אני אחראית על יחידות רכב שמותקנות ברכבים של לקוחות שלנו ומשדרות מיקום (ועוד כל מיני דברים) של הרכב. אנחנו עובדים עם כל חברות הסלולאר ומתבססים על הסימים שלהם. באחת החברות (הירוקה מבינהם) מישהו החליט שלא בא לו שהסימים יעבדו וסגר 1000 סימים! אנחנו גלינו את זה רק אחרי 5 ימים ומשם יש רק בלגן
אז ביום שישי הייתי צריכה להתקשר ל 150 לקוחות ליידע אותם על התקלה. וזה רק 150 מתוך ה 1000 שאנחנו יודעים שנפגעו מהטמטום
איש השבוע שלכם בפורום- הפורום השבוע הציל אותי מלהשתגע - אז כולם
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- סבתא שלי. זה מזכיר לי..כשהייתי אצלה השבוע אמא שלי אמרה לי שכדאי לי לעשות "פנגו" אז אמרתי לה שיש לי כבר פנגו. וסבתא שלי פתאום מתערבת - אורית, לא ידעתי שאת רוקדת טנגו.
מסר לאומה- אני חופרת
תמונת השבוע שלכם- אחת התמונות שהבאתי להיא מההתערבות..אני חולה על התמונה הזאת
המלצת השבוע- תלבשו - 2 מכנסים, 2 חולצות, סוודר ומעיל ולא יהיה לכם קר (אולי יקפא לכם האף)
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 4
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0