It's Friday I'm In Love

Guncrazy

New member
כל הרדיאטורים שהכרתי בחיי היו גרועים

וחיממו אולי כמה ס"מ בודדים מחלל החדר. יכול להיות שזה תלוי בגודל החדר שהם אמורים לחמם אבל אצלי הרדיאטורים היו בסכ"ה מתלים לבגדים.

Guncrazy

New member
יכול להיות

אבל אין לי חסכי אמצעי חימום אז אני אחיה עם החסך הזה

כמה דקות פנויות שראויות לניצול

שיר חרישה בקאנטרי- Come Home - Faith Hill שיר חרישה לא קאנטרי- אין אלבום ישן שעשה קאמבק- Faith אלבום חדש שגילתם- אין ציטוט השבוע שלכם- בטח משהו מהשטויות שלכם בפורום, גם כשלא היה לי זמן להגיב, קראתי קצת ושעשעתם אותי
קנית השבוע- למי יש זמן לעשות שופינג
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- כל מיני מאמרים לא מעניינים במיוחד. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- Are You There Chelsea מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קר משהו טוב שאכלתם השבוע- פסטה הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כמעט הכל. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- כל המריבות שלכם בפורום
קטע מעצבן שקרה השבוע- היינו צריכים לסיים מדידות עד שעה 17:00 וחלק מהשמלות התעכבו במשלוח והגיעו חצי שעה לפני הדד ליין. היה מטורף ומלא עצבים. בסוף הספקנו
איש השבוע שלכם בפורום- כולן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אחת האינטריות כאן ממש חמודה ועוזרת מאוד, אז היא
מסר לאומה- המזגן הזה יבש לי את המוח
תמונת השבוע שלכם- אני במהיר המלצת השבוע- Are You There Chelsea ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 5. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Guncrazy

New member
אוי התחילה התוכנית הזו
אני צריכה להוריד

ואני רואה שפיית' הייתה ממש פעילה השבוע בפורום... נייס עשיתן לי חשק

blah blah story

New member
שערוריה!! אני מריחה זיוף באוויר

אני דורשת צדק חברתי
שיר חרישה בקאנטרי- התחלתי עם if it don't take two - shania twain אח"כ עבר ל home ain't where his heart is anymore גם של shania ונגמר עם martina mcbride and little big town when will i be loved שיר חרישה לא קאנטרי- לא זכור לי אחד אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום חדש שגילתם- אין ציטוט השבוע שלכם- קנית השבוע- קניתי ה-מון בגדים השבוע. או יותר נכון ביום חמישי |מתביישת| ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- לא זכור לי סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ראיתי את 2 העונות האחרונות של המפענחת (יש בכל עונה 15 פרקים אז זה לא הרבה כמו שזה נשמע) מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קרררר. אפילו כפרה בקושי הוציאה את האף שלה מהבית משהו טוב שאכלתם השבוע- השותפה שלי הכינה פיצה עם הרבה דברים טובים ודבר אחד מגעיל (בצל) אז היא הכינה חדשה רק בשבילי
יאמי הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- יאפ משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- התערבתי עם מישהי שעובדת מולי במירס על משהו מטומטם (היא אמרה שלא יהיה לי אומץ לשלוח מייל למנהל שלה אבל היא שכחה שהוא ואני חברים
וכמובן ששלחתי לו ובו כתוב "תן לX מכה על הראש ואני אחזיר לך אח"כ" ) אז כמובן שניצחתי בהתערבות והיא הייתה צריכה במשך 3 ימים לשים תמונה של שאניה (שאני סיפקתי לה) בפייסבוק ולכתוב "הזמרת הכי טובה בעולם" אותי זה הצחיק
קטע מעצבן שקרה השבוע- OK, זה קצת ארוך ומסובך להסביר אבל זה היה ממש מעצבן! אני אחראית על יחידות רכב שמותקנות ברכבים של לקוחות שלנו ומשדרות מיקום (ועוד כל מיני דברים) של הרכב. אנחנו עובדים עם כל חברות הסלולאר ומתבססים על הסימים שלהם. באחת החברות (הירוקה מבינהם) מישהו החליט שלא בא לו שהסימים יעבדו וסגר 1000 סימים! אנחנו גלינו את זה רק אחרי 5 ימים ומשם יש רק בלגן
אז ביום שישי הייתי צריכה להתקשר ל 150 לקוחות ליידע אותם על התקלה. וזה רק 150 מתוך ה 1000 שאנחנו יודעים שנפגעו מהטמטום איש השבוע שלכם בפורום- הפורום השבוע הציל אותי מלהשתגע - אז כולם
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- סבתא שלי. זה מזכיר לי..כשהייתי אצלה השבוע אמא שלי אמרה לי שכדאי לי לעשות "פנגו" אז אמרתי לה שיש לי כבר פנגו. וסבתא שלי פתאום מתערבת - אורית, לא ידעתי שאת רוקדת טנגו.
מסר לאומה- אני חופרת תמונת השבוע שלכם- אחת התמונות שהבאתי להיא מההתערבות..אני חולה על התמונה הזאת
המלצת השבוע- תלבשו - 2 מכנסים, 2 חולצות, סוודר ומעיל ולא יהיה לכם קר (אולי יקפא לכם האף) ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 4 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

לייק על השירים

הם באיזשהו מקום גם היו שירי חפירה שלי השבוע. מה שקרה עם חברה שלך מצחיק

Guncrazy

New member
סיכום קצר

שיר חרישה בקאנטרי- Afraid To Fall - LeAnn Rimes נזכרתי בו אחרי המון זמן שלא שמעתי אותו ואני פשוט מאוהבת בשיר הזה. אני לא מאמינה שהיא לא הכניסה אותו לאלבום שלה. זה אחד השירים הכי יפים שיש. ולא רק שלה. שיר חרישה לא קאנטרי- היה ספיישל ביטלס ברדיו אז נלך עם זה. אלבום ישן שעשה קאמבק- This Woman אלבום חדש שגילתם- לא גיליתי כלום. תגלו לי? ציטוט השבוע שלכם- מי זוכר ציטוטים? קנית השבוע- גרביים חמים. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אוי אל תדברו איתי על מאמרים, ברחתי מהם. אני צריכה הפוגה. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- אני נטולת טלוויזיה. ז"א יש טלוויזיה בדירה אני פשוט לא מדליקה אותה. אין זמן להגיע אליה בכלל. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קור לא נורמלי. איך אנשים חיים ככה? משהו טוב שאכלתם השבוע- רק טייק אוואי. היה כל כך קר שלא היה לי כוח לעשות שום דבר. בטח שלא לבשל. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא! יש כל כך הרבה מאמרים לקרוא ובאיזשהו שלב הם מפסיקים להיקלט במוח. צריך הפסקה. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לא יודעת, לא צחקתי הרבה זמן. בשביל זה באתי לפה. קטע מעצבן שקרה השבוע- היה קפוא! או כמו שהחברים של דילן אומרים "אני נקפאת מקור!" איש השבוע שלכם בפורום- לא הייתי בפורום השבוע אז כולכם
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- לא נתקלתי ביותר מידי אנשים השבוע. מסר לאומה- איך מתחממים? תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 4. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה