It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
It's Friday I'm In Love

טופ 5 חפרתם
(540) LeAnnDylan (278) symptoms (224) the whole shebang (150) limors2 (137) blah blah story עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול עקרות בית נואשות (טלוויזיה) טלוויזיה The Voice פופ הכרויות בינו לבינה סרטים וקולנוע אופנה הכרויות לגילאי 30+ ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
קטע מעצבן שקרה השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

עניתי על זה לא מזמן? לא?

שיר חרישה בקאנטרי- http://www.youtube.com/watch?v=_KrrsLZaY9s שיר חרישה לא קאנטרי- http://www.youtube.com/watch?v=9Egt1Hq4wpE אלבום ישן שעשה קאמבק- לא יודע, אצלי השירים הישנים לא צריכים לעשות קאמבק, בגלל שהם תמיד מושמעים, אלבום חדש שגילתם- לא גלתי כלום ציטוט השבוע שלכם- Dragovich...Kravchenko...Steiner...All MUST Die קנית השבוע- פקט מרלברו. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2403-טיול-עמותת-העבירות-ינואר-2012 סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- Rounds - 12 סרט מעניין, מדד טמפרטורות: היה חם או קר- לא היה לי ממש קר, למרות שנהנתי מהגשם על השמשה הקדמית של האוטו משהו טוב שאכלתם השבוע- המבורגר מפוצץ שומן! הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- הלוואי.... משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אשרשר לכאן קטע מעצבן שקרה השבוע- לקוחה מעצבנת ופלצנית שבא לשגר אותה מטיל טומהוק, איש השבוע שלכם בפורום- אין כרגע,
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- חבר טוב שעובד איתנו מסר לאומה- מה ששנוא עליך - עשה לאויבך, תמונת השבוע שלכם- אחד כוח חמור: http://www.funny-games.biz/images/pictures/110-funny-car.jpg המלצת השבוע- סעו לצפון! יפה שם! ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 שיהיה 7

הבדיחה,

ילד מרוקאי אחד חוזר מבית הספר (עד כמה שמרוקאי בכלל לומד), בדרך הוא מוצא נחש ומחליט לאמץ אותו, הוא מגיע הביתה ושואל: "אבא אני יכול לאמץ נחש???" האבא עונה: "בטח יא אבני..." והילד אימץ את הנחש, יום אחד הילד חוזר מבית הספר, ורואה את הנחש בתוך צנצנת חתוך לחתיכות קטנות, הילד שואל את אבא שלו: "אבא מה קרה לנחש?" האבא עונה לו בעצבים "אף אחד לא יעשה לי ששששש.... בבית הזה!"

LeAnnDylan

Well-known member
זה סיכום שבועי, תתכונן לענות עליו מידי שבוע

התמונה שלך
אני אוהבת את השירים שהוספת. במיוחד את פיינט איט בלאק

אני רואה שהטעם המוזיקלי שלי ושלך זהה,

את התמונה הזאת מצאתי בטעות, אבל היא הצחיקה אותי אז שמרתי

blah blah story

New member
אוף איזה יום

אני בשביתה
שיר חרישה בקאנטרי- אמממ... זו בעיה. כי כל יום אני נדבקת לשיר אחר אז אין שיר ספציפי שיר חרישה לא קאנטרי- לא זכור לי כזה אלבום ישן שעשה קאמבק- כל השירים של שוגרלנד אלבום חדש שגילתם- אין ציטוט השבוע שלכם- עדיין על ההוא המעצבן בעבודה שכולם עצבניים עליו. מישהי אמרה שמעניין אם יש לו תסמונת כלשהי (כלומר פיגור כלשהו) אז אמרתי לה שיש לו תסמונת הספרדי המעצבן
קנית השבוע- אני מנסה להיזכר אם קניתי משהו
נראה לי שלא |גאהבעצמי| ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- עדיין הספר של טינה פיי סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- עדיין המפענחת. גם ראיתי 4 פרקים של once upon a time שאגרתי בחודשים האחרונים מדד טמפרטורות: היה חם או קר- נעים משהו טוב שאכלתם השבוע- סלט שעועית שחברה שלי הכינה - חיסלתי את ה-כל! יאמי הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- יאפ משפט\בדיחה\קטע שהצחיק + מעצבן אתכם השבוע- במוצ"ש שעבר יצאתי עם כפרה לסיבוב וכשחזרנו הבייתה היא ראתה חתולה והעיפה אותי באוויר פתאום מצאתי את עצמי על הריצפה והשכנה ראתה אותי ומיהרה לעזור לי (היא אמרה שרגע אחד ראתה אותי עומדת ושנייה אחרי זה ראתה אותי עפה) בקיצור, עד שהצלחתי להתאושש ולקום עברו כמה ד' והשכנים כבר הזמינו לי אמבולנס |פדיחות| והיד יצאה לי מהמקום..(יעני, פרקתי את הכתף) אבל עד שהאמבולנס הגיע היד כבר חזרה למקום ולא הייתה סיבה לנסוע לבית חולים. אבל בראשון ושני בקושי תפקדתי מכאבים
ביום רביעי רוב הכאבים כבר נעלמו -אבל אני עדיין לא יכולה לגרד בגב
איש השבוע שלכם בפורום- אף אחד לא כתב כל השבוע!! אז אף אחד!! איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- השכנה שאני לא מכירה ועזרה לי לקום
מסר לאומה- תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע- שעועית זה דבר טעים...תנסו ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 103 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

blah blah story

New member
היא גדולה וחזקה

היא בוקסרית מעורבת בזאב..מאוד חזקה. אבל גם לא הייתי מרוכזת באותה שנייה את לא רואה את התמונה?! מוזר... תנערי קצת את המחשב..אולי זה יעזור.

blah blah story

New member
ירוקה. טרייה וטעימה

היא הקפיצה אותה בשום (המון שום) רוטב צ'ילי ועוד דברים שאני לא זוכרת כרגע. ופיזרה למעלה בוטנים. יו...איך בא לי עכשיו

limors2

Active member
פורום רווקות חובבות טלווזיה ומוזיקת פופ.

על סמך הפורומים המועדפים. שיר חרישה בקאנטרי- Sugarland - Stuck LIke Glue
שיר חרישה לא קאנטרי- בייבי בגרסה של גלי
לא חרישה, אבל 4 פעמים. זה הרבה. אלבום ישן שעשה קאמבק- - אלבום חדש שגילתם- תיקיית שוגרלנד חדשה במחשב ציטוט השבוע שלכם- אני לא בנאדם של ציטוטים קנית השבוע- כרטיסיות. כיף (?). ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- לא קראתי כלום, אבוי לי. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- The Guild מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קר עם כמה הפוגות חמימות נחמדות, שהיו יותר נחמדות אם לא הייתי סוחבת במהלכן מעיל ומטריה. ומגפיים. משהו טוב שאכלתם השבוע- תפוחי אדמה עם בצל וביצים. מממ. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- יאפ. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- ביום שני הייתי כ"כ עייפה שניסיתי לדחוף עוגיה לאוזן. קטע מעצבן שקרה השבוע- ביום שני (ושלישי וחמישי) הייתי ממש עייפה. וגם השבוע זה יהיה ככה. פפט. איש השבוע שלכם בפורום- כל ספקיות השוגרלנד
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ליהי מסר לאומה- אל תצטופפו לידי באוטובוס. תמונת השבוע שלכם- אין לי פה תמונות. המלצת השבוע- אל תעשו סכמ"שים ממחשבים שהם לא שלכם. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 7-8

LeAnnDylan

Well-known member
רווקות קשישות משועממות, נואשות ורווקות.

ורק אורית וחמשת הכינויים שלה אשמים בזה. לא להצטופף לידך באוטובוס כי את מסריחה? |חושד| אני מבינה שמצבך ממש נואש אם ניסית לדחוף עוגיה לאוזן><

limors2

Active member
לא, כי אתם מסריחים. וגם אם אתם לא אני אוותר.

ולהגנתי יאמר שהחזקתי אוזניה באותה יד והתבלבלתי קצת.

limors2

Active member
לפחות לא זרקתי את הפלאפון שלי לפסטה.

[כשסיפרתי על מקרה העוגיה מישהי אמרה לי שחברה שלה ערבבה פסטה ודיברה בטלפון ואיכשהו הכל התערבב והפלאפון ממש התלכלך]

למעלה