יאללה גם אני, לשם שינוי
שיר חרישה בקאנטרי- Working On A Tan - Brad Paisley
שיר חרישה לא קאנטרי- קרן פלס - במכונית של אבא.
אלבום ישן שעשה קאמבק- אין.
אלבום חדש שגילתם- חן נזפה בי שאוריד את האלבום של פיקי אבל עדין לא אמרה לי אם הוא טוב אז לא טרחתי להאזין לו.
ציטוט השבוע שלכם- בגנים יש קטע כזה לגננות ומטפלות לדקלם את המשפט המטופש "ס-ב-ל-נ-ו-ת לא קונים בשום חנות" כל פעם שהילדים בגן נהיים קצת חסרי נחת. המשפט הזה לא מרגיע אותם או משהו אבל עדין ממשיכים להשתמש בו. באחד הימים בגן כשהגננת שלנו חילקה צלחות לילדים בארוחת הצהריים, הילדים התחילו לדפוק איתם על השולחן בחוסר סבלנות עד שישימו להם אוכל. והיא מדקלמת להם "סבלנות, לא קונים בשום חנות". ואז אחת הילדות מהקבוצה של הבוגרים (בת 3 וחצי) באה ונעמדה לידה ועונה לגננת "אפשר לקנות באפ סטור".
קנית השבוע- קניתי רק מתנות ליהונתן.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אתם מצחיקים.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- מרפאה פרטית למרות שהם הורסים לי את אמיליה
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- היה די קר.
משהו טוב שאכלתם השבוע- וואי, חברה של בת דודה שלי, כל שנה ביומולדת של יהונתן מביאה עוגת מרנג מעלפת וכל שנה אני מחכה רק לעוגה הזו
גם השנה היא לא אכזבה. חוץ מזה בת דודה שלי הכינה פשטידת ברוקלי מעולה. וארוחת שישי אכלתי אצל דודה שלי שמכינה את האוכל הכי טעים בעולם |ריר|
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- התכנון היחיד שלי השבוע היה להכין ליהונתן כתר. התחלתי ביום ראשון כשהיומולדת בשבת. השקעתי למעלה מ-30 שעות עליו. אחרי שהכנתי אותו באיזה 4 וריאציות שבכל אחת מהן משהו נהרס, הצלחתי לסיים אותו שעה לפני שהתחילה היומולדת
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- יש לנו איזה ילד בגן שקוראים לו אוּרי. הוא חנן כזה וכל פעם כשילדים מציקים לו הוא לא אומר כלום וסתם עומד ושותק (אישה מוכה משהו). איזה יום אחד, אחד הילדים בגן התחיל לבעוט בו והגננת כעסה על הילד והרחיקה אותו ואז אמרה לו "אני לא מרשה לך לבעוט באוּרי, הוא לא כדור!" ואז איזה ילד מעצבן אחר מהקבוצה של הבוגרים מלשין עליי ואומר "בטח שהוא כדור. אפילו דילן קוראת לו אוּרי כדורי"
קטע מעצבן שקרה השבוע- הכתר הזה ארג!!!@
איש השבוע שלכם בפורום- רווית שהרגיעה עצבים
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ג'ס שבאה איתי לקנות מתנות ליהונתן.
מסר לאומה- אל תתנו שיסנג'רו אתכן לשום דבר!
תמונת השבוע שלכם- הייתי מעלה תמונה של הכתר אבל אוף, אין לי כוח!
המלצת השבוע- עוגת מרנג
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 6.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0