It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
It's Friday I'm In Love

טופ 5 חפרתם (277) LeAnnDylan (169) the whole shebang (122) limors2 (109) blah blah story (116) symptoms עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול טלוויזיה עקרות בית נואשות (טלוויזיה) ג`אז ובלוז The Voice פופ זהות בדויה המירוץ למיליון סדרות מציאות מדע בדיוני ופנטזיה ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
קטע מעצבן שקרה השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישוקקי לנוחיותכם

limors2

Active member
איטס פריידיי, פריידיי

שיר חרישה בקאנטרי- השבוע כלום שיר חרישה לא קאנטרי- הגרסה של גלי לסמות' קרימינל. בגלל שירים כאלה אני ממשיכה לראות. ובגלל סנטנה. אלבום ישן שעשה קאמבק- אחרי חודשים שבועות ארוכים של נ' דאבז ושוגרלנד, חזרתי ל11:59 של ראיין סטאר. נשאר נפלא. אלבום חדש שגילתם- נאדה ציטוט השבוע שלכם- נאדה קנית השבוע- הזמנתי לי עוד כדורי לקטז. הידד! וממש השניה קיבלתי מייל שהם נשלחו אלי. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- משחקי הרעב השני. חבל שהשלישי לא אצלי, עכשיו אני צריכה להתחיל משהו לא ידוע. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- מלחמת הכוכבים בגרסה שבנויה כולה מסצינות באורך 15 שניות שכל אחת נעשה ע"י מעריצים. אני רואה את זה בקצב איטי אבל זה משעשע. וממש יצירתי! מדד טמפרטורות: היה חם או קר- בין לבין. משהו טוב שאכלתם השבוע- הרבה פסטרמה. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא תכננתי כלום, אז כנראה. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- http://www.youtube.com/watch?v=vsd0d1gxJ68&feature=sharea> border=0 src=http://www.timg.co.il/tapuzForum/images/Emo99.gif> קטע מעצבן שקרה השבוע- עד יום רביעי היה לי שבוע מזעזע. איש השבוע שלכם בפורום- דרורה שדיברה איתי על פרינג'. אני משערת שבגלל שציפי קוראת לך דרורה זה לא השם המדויק שלך, אבל אני לא יודעת מה הוא אז דרורה! איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- היה לי שבוע מחורבן ולא היה בו שום דבר חיובי. גם לא אנשים חיוביים. מסר לאומה- שלום? תמונת השבוע שלכם- שיצא כבר! המלצת השבוע- יותר אזהרבה מהמלצה- אל תחכו לאוטובוסים האחרונים ביום שישי ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 103-4, והציון הגבוה זה רק כי ברביעי הוא הפסיק להיות זוועתי ונהיה סתם רגיל.

limors2

Active member
כדורי הונאה.

הם גורמים לגוף שלי לשכוח שהוא לא מסוגל להתמודד עם לקטוז ונותנים לי לשתות קפה בשקט.

limors2

Active member
אההא.

אחרת הייתי משאירה אחרי שובל גופות של אנשים שנרצחו כתוצאה מהעייפות המוגזמת שאני סובלת ממנה בשבועות האחרונים.

LeAnnDylan

Well-known member

מזה בכלל לקטוז
איפה דרורית שתעביר לי חפירה משיעור ביולוגיה?

limors2

Active member
מי לחץ שלח, כוסאמשלכם.

"ט. זה נמצא בגבינות וחלב ועושה כאבי בטן איומים ועוד כל מיני תופעות לא נעימות במערכת העיכול להמוני אנשים שרגישים לזה.

בעיקרון לרוב המבוגרים יש אי סבילות ללקטוז, כי כבר בגיל מאוד צעיר הגוף מפסיק לייצר את האנזים (לקטאז) שעוזר לעיכול הלקטוז. יש אנשים כמו ליאורה שבכלל לא יכולים לעכל לקטוז, ויש את האלה שמקבלים כאבי בטן ונפיחות אחרי שהם אכלו מוצרי חלב.

limors2

Active member
את קוראת לי מבוגרת?

פעם יכולתי לעכל כמה דברים והייתי מקבלת את התופעות האלה במינונים מתאימים לכמות הלקטוז שצרכתי. עכשיו בגלל שהגוף שלי התרגל לקבל את הלקטוז שלו עם הכדורים הוא נהיה ממש מפונק וכששתיתי בשבוע שעבר קפה עם קצת חלב ולא לקחתי כדור הוא צעק עלי וניסה להרוג אותי

כדורים זה דבר נורא

קרה לי משהו דומה. לפני כמה חודשים, הרופא ריאות שכבר באמת לא הבין למה אני רגישה כמו חולת אסטמה אבל אין לי אסטמה, אמר שהשיעולים יכולים לנבוע מצרבת. הוא שאל אם יש לי, אמרתי לו שכן אבל רק אחרי שאני אוכלת מאכלים מסויימים. הוא נתן לי כדורים לצרבת. עברו כמה שבועות כבר, ולא רק שהצרבת לא עברה היא גם החמירה! עכשיו אני שבוע בלי כדורים בשביל בדיקה מסויימת, ואני סובלת כל היום מצרבת למרות שאני בקושי אוכלת כבר כי אני מקבלת צרבת מהכול

limors2

Active member
הממ.

לחברה שלי יש שיעולים איומים כבר חודש, אולי אני אשלח אותה לרופא שלך. או שלא
אין דברים קלילים או משהו כזה שאת יכולה לאכול ושלא יעשו תסמינים? אני לא ממש יודעת איך צרבת עובדת.

LeAnnDylan

Well-known member
וטפ?! ווירדואוז!

וידעתי שואכל לסמוך עלייך;; ויקיפדיה קטנה ומהממת שלי

למעלה