It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
הגיע הזמן לסכם

שיר חרישה בקאנטרי- Cowboy Casanova, I Wanna Die ובערך כל הדיסקוגרפיה של ג'וליאן האף ששמענו בדרך להופעה של קרן פלס
שיר חרישה לא קאנטרי- שיהיה לנו בית - קרן פלס. אומייגאד היא נתנה את הביצוע הכי מדהים אבר לשיר הזה. ולחשוב שלפני זה לא אהבתי את השיר הזה בכלל
אלבום ישן שעשה קאמבק- Julianne Hough כמובן אלבום חדש שגילתם- הורדתי את האיפי של אמילי ווסט אבל עוד לא יצא לי להאזין לו. ציטוט השבוע שלכם- וואי היו מלא ציטוטים מצחיקים לא יודעת אם אני אזכור את כולם אבל נתחיל ונראה מה יהיה. הציטוט הראשון שייך כמובן לגן [איך אפשר בלי] יש לנו במטבח בגן שער כזה שאפשר לנעול אותו כדי שהילדים לא יכנסו ויהרגו את עצמם. לפעמים בבוקר כשנמצאת שם מטפלת שמכינה את ארוחת הבוקר היא מכניסה אליה איזה ילד סורר שישב לידה וירגע. אז הגננת של הגדולים הייתה באותו בוקר שם והכניסה אליה שני ילדים שישר טרחו לנעול את השער אחריהם כדי שאף אחד לא יוכל להיכנס גם (זה סוג של פרס עבור הילדים להיות במטבח) אחת הילדות בגן רצתה גם להיכנס ובאה לפתוח את השער ושני הבנים נתלו עליו מבפנים ואמרו לה "את לא יכולה להיכנס!!!" היא בתגובה התחילה לצווח. והיא והטונים שלה... השם ירחם... הגננת מסתובבת אליה ועושה לה כזה "היי היי אה הא אה!! [קולות כאלה שמשמעים כשמנסים להשתיק מישהו] מילים!! תשתמשי במילים, את לא מאריה קארי" הסתכלתי עליה עוצרת את עצמי ממש חזק כדי לא להתפוצץ מצחוק ושואלת אותה "מילים, הא?" ואז לא הייתי מסוגלת יותר ופשוט נקרעתי מצחוק. הייתם צריכים להיות שם כדי לשמוע אותה. זה היה קורע. עוד קטע ששיעשע אותי היה בארוחת השבת בבית של חן. קודם כל השבוע הבנתי שזה כנראה קטע של דוסים לדבר על דברים טמאים בשולחן השבת. גם ליאורה, גם דרורה ועכשיו גם חן :| וטפ?! שתי האחיות הקטנות של חן הן כמו חתול ועכבר. כל ארוחת השישי הן רק רבות בניהן באיזשהו שלב אחת מכנה את השניה hair butt! ואמא של חן נקרעת מצחוק ואז חן עושה לה "יא סתומה. אם כבר אז Butt Hair" ואז אמא של חן שעדין נקרעת מצחוק עושה לה "exactly! if you're gonna curse, at least do it right"
איזו אמא סטלנית
קנית השבוע- כרטיסים לקרן פלס
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- הטור של קרן פלס בשישי
היו שם קטעים קורעים כמו הקטע שהיא מספרת שנועם חלה בשפעת ואז גם היא נדבקה והנה חלק מהדיאלוג שלהם: "אתה אוהב אותי? בטח! מאוד מאוד? כן קרן, מאוד מאוד אז למה הדבקת אותי בשפעת?"
או שהיה עוד קטע: "איזו יפה את כשאת מחייכת. כשאני מחייכת? וכשאני חולה וסובלת, כי הדבקת אותי בשפעת אז אני מכוערת, אה?"
ובסוף: "גם את הטענה שלי, שנשים חזקות יותר מגברים, הוכחתי לעצמי השבוע. עובדה, מאיפה היה לי כל כך הרבה כוח לרחם על עצמי ולהוציא לנועם את המיץ כשאני כל כך חולה?"
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- עשיתי מרתון עקרות בית וראיתי עד פרק 7. זה לא שווה תגובה אבל. אז במקום אני אלך על מרפאה פרטית
אמיליה
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- היה לי נעים דווקא. נראלי. משהו טוב שאכלתם השבוע- לא זוכרת. בטח משהו שאכלתי אצל חן. היה לי טעים דווקא. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- יאפ משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- וואי קטע שאותי ממש הצחיק - הייתי אצל חן שאגב, רק היא מסוגלת להזמין אותי אליה ולא להיות בבית שאני מגיעה. ולא תגידו מילא הייתה מגיעה כמה דקות אחרי כי נתקעה בפקק או משהו. הכלבה הגיעה איזה 12 שעות אחרי שהגעתי. נכנסה עם החבר שלה לחדר, שזו פעם ראשונה שאני רואה אותו אין פרסון למרות ששמעתי עליו רבות. הוא שואל לשלומי ואז אומר, "אז את וחן מכירות מהאולפנה?" ואני כזה "וטפ?! אני נראית לך כמו אחת שלמדה באולפנה?
" והוא כזה "לא יודע, חן אמרה לי..." ואז שאל "אז רגע, מאיפה אתן מכירות?|חושד|" ניסיתי לשחזר בראש איפה הייתה הפעם הראשונה שנתקלתי בחן. היה זכור לי שזה היה קשור בבריטני ספירס משהו וזה שחן נזפה בי אבל לא זכרתי בבירור אז אמרתי לו פשוט שחן רצתה שירי קרי ואני שלחתי לה וככה התחלנו לתקשר ואז הוא כזה "אהה גם את מהקרי?" -"אני מהקרי? אני בכלל לא אוהבת את קרי!" הוא נראה די מבולבל ואז חן בדיוק נכנסה לחדר ונזפתי בה "את מתביישת בי?! למה לעזאזל סיפרת לו שאנחנו מכירות מהאולפנה? וטפ?!" והיא כזה "אומייגאד אני מזה לא מספרת לאנשים שאני מכירה אנשים מהפורום!!|חומה|" אח"כ כשהיינו בהופעה של קרן החבר של חן מתקשר אליה ושואל אותה עם מי היא והיא כזה "עם דילן" והוא "אהה, ההיא מאולפנת קרי"
אה ועוד קטע שנזכרתי בו כשהיינו בהופעה של קרן אח"כ הלכנו למאחורי הקלעים להצטלם איתה וכשהיא ראתה אותי היא זכרה אותי מהפעם הקודמת. התיישבתי לידה כדי להצטלם והיא חיבקה אותי וליטפה לי כזה את הכתף. חן בנתיים עומדת ומסדרת את השיער וקרן צוחקת עליה ואז חן עושה לי כזה "מה נראה לה. אין מצב שאני אצטלם ולא אהיה הכי יפה בתמונה. ברור שאני אסדר את השיער!"
ביקשנו מהמנהל האישי שלה לצלם אותנו ובגלל שזה היה באיזה אפליקציה מיוחדת בטלפון הוא לא היה בטוח שזה באמת צילם אז הוא קרא לי לבוא לראות אם זה צילם אז נעמדתי לידו וקרן ממשיכה ללטף לי את הכתף גם כשאני מתרחקת ואז כשהסתכלתי עליה ראיתי שהיא הסתכלה על הכיסויי לאייפון שלי (עם התמונה של גושי) שהיא התלהבה ממנו בפעם הקודמת ואמרתי לה שזו אני שהבאתי לה את הכיסויי והיא כזה "ישר ידעתי שזו את!" והיא ממשיכה ללטף לי את הכתף ואז חן עושה לי אח"כ "הרגשתי לא נעים אמרתי לעצמי, מהה.. להשאיר אתכן לבד..?"
קטע מעצבן שקרה השבוע- הבוסית שלי MUST DIE איש השבוע שלכם בפורום- חן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אפשר להגיד קרן פלס?
מסר לאומה- מי מוכן ללכת במקומי להוציא לי ויזה? תמונת השבוע שלכם- אם כבר קרן.. המלצת השבוע- הופעה של קרן פלס
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

תגובה

- גם אני הורדתי את החדש של אמילי ווסט, מחכה לשהות ממושכת מחוץ לבית בשביל לשמוע. - ליאורה דתייה גם? - אמא של חן
- באמת, איך אין לך תגובה, עונה 8 באמת הפתיעה יחסית לקודמת.. - אולפנת קרי!
- יו, ליטוף מקרן פלס! כולן נמשכות אלייך
ומה, הבאת לה כיסוי לאייפון?

LeAnnDylan

Well-known member
זו לא צריכה להיות שהות כזו ארוכה. זה רק אי.פי

יש בו איזה ארבעה וחצי שירים.... באיזו גיחה לשירותים את יכולה לסיים אותו. או משהו
ליאורה היא כמו חן עד כמה שזכור לי. בחורות כופרות מבית טוב
אמא של חן מלכה
גם אבא שלה (רוני דאן
) התגלה כבחור משעשע למדיי. תמיד חשבתי שהוא שונא אותי
ואין לי תגובה לעונה 8 כי היא לא שווה תגובה, כמו כל שאר העונות. הדבר היחיד שהיה מענין לי עד כה זו נדנדת הסקס של דניאל
ובקשר לכיסויי לאייפון- הלכתי לעשות לי ולבת דודה שלי כיסויים לאייפון, זה היה אחרי שציירתי את הציורים והייתי ממש מרוצה מאחד הציורים שלי של קרן אז רציתי לשים לי את הציור המוצלח על הפאנל ולבת דודה שלי לשים תמונה של גושי כי לא הייתה לי תמונה עדכנית וברורה של יהונתן ועומר יחד. אחרי שהמוכרת שם הביאה לי את שני הפאנלים הסתכלתי על של גושי והוא היה מהמם והחלטתי שלא בא לי על של קרן, אני רוצה את גושי. אז לקחתי את גושי לעצמי ולא היה לי מה לעשות אם הזה של קרן אז החלטתי לתת לה אותו. היא מזה התלהבה ממנו ואמרה שהיא תכריח את נועם להסתובב עם זה
ואז כשהבאתי לה את זה היא ראתה את האייפון שלי עם התמונה של גושי ועשתה לי כזה "היי גם לך יש!" ונורא התלהבה מזה. אז הפעם כשהיא ראתה את זה שוב היא בכלל עפה על עצמה

למעלה