It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
זה הדבר היחיד שאני יודעת לעשות

זה מזכיר לי שני קטעים מהעבודה; הגננת של הקטנים קישטה את הגן לפורים ומתחה סרט בין שתי קירות, תלתה עליו וילון תכלת וזרקה כמה קרפים ורודים הסתכלתי על זה במבט בוז ואמרתי לה שזה מכוער. היא בתגובה אמרה שחסרים לה כמה סרטים זהובים כדי שזה יהיה יפה ובכתגובה עניתי לה גאורגיה מאץ'? היא אמרה שהיא מחכה לראות את פרץ היצירתיות שלי. עניתי לה שאני לא עושה יצירתיות, אני מסתפקת בביקורתיות
והיה קטע דומה עם הגגנת של הגדולים אצלנו שבהתחלה כשהגעתי לגן היא שאלה אותי אם אני רואה את עצמי ממשיכה לעבר חיי נצח אומליים של גננות/סייעות ועניתי לה שלא. היא שאלה במה הייתי רוצה לעבוד אז ואמרתי לה שבשום דבר. שחלום חיי הוא לזכות בלוטו, לקנות את האופרי, לשבת כל היום בבית לעשות שופינג אונליין ולצאת רק אל הבריכה הפרטית שתהיה לי בבית, לחדר כושר הפרטי שלי ולהופעות פרטיות באופרי. וזהו. היא תהתה אם במסגרת החלום הזה הייתי מעוניינת לעסוק במשהו בתור תחביב. אמרתי לה שהייתי שמחה להיות מבקרת מוזיקה, ניצוץ של רגיעה בתחושת "אולי היא לא כזו הזויה אפטר אול" ניצת בעיניה והיא שאלה אם אני אוהבת מוזיקה ואם זה משהו שמענין אותי. ואז ישר כיבתי לה אותו ואמרתי לה שאני יותר בקטע של ביקורות אבל מוזיקה זה בסדר.

אוי התמונה מקסימה

ומה זה שיר של אש וקרח?? המליצו לי עליו ואין לי מושג מה זה אפילו
תתחדשי על הטלוויזיה! ושאלה, מה ההבדל בין שוקולד רוזמרי לרגיל? זה חיוני בקניית אוזני המן?

symptoms

New member
שרוזמרי זה טעים יותר?

זה חיוני אם את אוהבת רוזמרי
http://en.wikipedia.org/wiki/A_Song_of_Ice_and_Fire זה שיר של אש ושל קרח, השם היותר מוכר של זה הוא משחקי הכס (אחרי שהסדרה יצאה שנה שעברה והטריפה את העולם) באופן עקרוני זו סדרה של שבעה ספרים (שהראשון שבהם נקר משחקי הכס) על ארץ בדיונית עם מאבקי מלכים וכו', זה ממש נחמד, אבל לוקח זמן להכנס לזה כי יש המוני דמויות, ועד שמכירים את כולם זה די מבלבל. אגב, בגלל זה אני ממליצה לקרוא קודם את הספרים, זה פחות מבלבל. אני זוכרת שראיתי את הסדרה לפני הספרים, וזה היה מוצלח והכל, אבל היו שם המון דברים שלא ממש הבנתי. :-\ רעות

אהה זה בעצם ספר?

תכננתי להתחיל את הסדרה מתישהו, אמרו שהיא מעולה.. עם תקציב עצום וטונות דמויות. אולי אני אקרא מתישהו, אני אוהבת פנטזיה.

West Doll

New member
וולקאם טו מיי וורלד

תשאלי את צליל כמה פעמים אמרתי לה שאני אחזור אליה כשהיא התקשרה אליי...היא עדיין מחכה

LeAnnDylan

Well-known member
פפטט מחכה עלק

את אומרת לי אני אחזור אליך ואני הולכת לישון בידיעה שאף אחד לא הולך להפריע את מנוחתי.

limors2

Active member
יאללה יאללה

שיר חרישה בקאנטרי-קיפ און לאבינג יו של סטיל מנגוליה (שהתפרקו
) שיר חרישה לא קאנטרי-מר וגברת סמית' מתוך סמאש. לא אהבתי בפרק, אבל עכשיו זה כה יפה. אלבום ישן שעשה קאמבק-חזרתי לנ' דאבז! אלבום חדש שגילתם-- ציטוט השבוע שלכם-אני לא זוכרת ציטוטים. קנית השבוע-לא קניתי כלום, הידד! ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-לא קראתי כלום, אבוי. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-סמאש היה ממש טוב השבוע. וראיתי אתמול 2 פרקים של פרינג'. מדד טמפרטורות: היה חם או קר-קר נורא. ברמות של כפפות בתוך החדר. ואני רואה עכשיו אדי קור על המשקוף. מבפנים
משהו טוב שאכלתם השבוע-אכלתי אתמול סנדוויץ' פסטרמה ועגבניה שהיה ממש טעים. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-הממ, כנראה. לא ממש תכננתי משהו. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-המראה שלי בפיאה ורודה ארוכה. ופיאה בלונדינית באורך מטר. קטע מעצבן שקרה השבוע-תחילת השבוע. היה מזעזע ברמות לא אנושיות. איש השבוע שלכם בפורום-רעות ודרורה שהתלהבו איתי מהמברג הסוני. ולא ציפי, ציפי הייתה נבזית
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-ליהי. מסר לאומה-לא בא לי לעבוד מחר. זאתאומרת לא בא לי לקפוא בדרך לעבודה מחר. לעבוד לא אכפת לי, זה לא שיש לי מה לעשות בבית. תמונת השבוע שלכם-יש אלבום שלג שלם, אבל אני לא יודעת כמה הפייסבוק שלי סנוב (ואני משערת שהרבה) אז אני אצרף תמונה בכלזאת. נסו להבין מה צריך לעשות עם המשחק המסתורי הזה שמצאתי בעבודה. המלצת השבוע- סמאש. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 103-4

limors2

Active member
היא קראה לי לימור כמה פעמים אז קראתי לה ציפי.

כי השם הזה מתאים לה. ועכשיו אני לא יכולה לקרוא לה בשם אחר!

LeAnnDylan

Well-known member
ואני תמיד חשבתי שיש לי מנטליות של שולה ביטון

למעלה