That Song In My Head

blah blah story

New member
אני לא חושבת - אני בטוחה.

את פשוט כותבת מס' הודעות ואז מחליפה כינויים וכותבת תגובות

LeAnnDylan

Well-known member
אל תתייחסו אליה

אחרי שגילינו שהיא המציאה יותר מידי כינויים פיקטיבים כאן בפורום היא עכשיו מנסה להשליך את זה עליי

LeAnnDylan

Well-known member
לפחות הן לא פתחו כינוי לפני שניה כדי להעיף את

מירנדה

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני

היו לי שלושה שירים שלהם על המחשב. זה, הדואט עם בון ג'ובי (WSYCGH) ו-Just Might Make Me Believe. הייתי משמיעה אותם מידי פעם אבל אף פעם לא ממש נתפסתי עליהם. קטע! ואז איזה יום אחד שמעתי את זה כששכבתי במיטה בלי לעשות כלום וזה התנגן לי נחמד כזה. אמרתי לעצמי שאני אוריד את כל האלבום שלהם ומשם זו הייתה אהבה משמיעה ראשונה

קשה להדבק לשירים האלה משמיעה ראשונה

זה שונה. לאלבום השני נניח היה לי מאוד קל לאהוב (חוץ ממין גירלס
) בגלל הסטלינ, אברידיי אמריקה, קאונטי ליין!! והאלבום הראשון היה מאוד קאנטרי בשבילי באותה תקופה. אבל אין ספק שהיום אני מאוד אוהבת את האלבום הראשון

LeAnnDylan

Well-known member
אממ וול

אני הורדתי אז את שני האלבומים שלהם יחד (Twice The Speed + Enjoy The Ride) ובגלל שהייתי שומעת אותם יחד עד היום אני לא מצליחה להבדיל בניהם. שניהם טובים בעיניי באותה מידה ואני חושבת שחוץ משיר אחד (Time Time Time) באלבום Twice The Speed אני אוהבת את כל השירים. דווקא באותה תקופה השירים שהכי אהבתי היו: טנסי, הלו, בייבי גירל וסאמטינג מור (משני האלבומים) אז אני לא חושבת שזה אלבום שקשה להתחבר אליו. לי בכל אופן לא היה קשה להתחבר אליו
מין גירלז גאוני!!!#@$

TeenageDream

New member
miranda lambert- all kinds of kinds

האלבום פשוט מ-ע-ו-ל-ה . ובמיוחד אני מזדהה עם השורה When I stood up in geometry and everybody stared at me And I tossed my test into the trash.

למעלה