ראש בראש

יעליקק

New member
כתבת לי !?

אם כן אז מה אכפת לך איך אני משרשרת !? אז בטעות לא שרשרתי נכון, בואי נמות ! פחחח.

m i c k e y 15

New member
אוקי להרגע

קודם כל היא לא יכולה לדעת אם זה בטעות או לא אז תרגעי שנית כל אנחנו מעודדים לומר למי שלא שרשר נכון לשרשר נכון.. ככה הפורום יהיה מסודר יותר וגם אפשר לומר בצורה קצת יותר נחמדה שזאת הייתה טעות

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif -__-

אם לא מוצא חן בעינייה לשרשר נכון שלא תהיה פה. >< עצבנה אותי הגישה שלה חחחחחחחחח

talosh1234

New member
מזה מה אכפת לי איך את משרשרת?!

שהפורום יהיה קצת מסודר מתוקה ?! המטרה שלי בחיים היא לא להעיר לך על שירשורים

יעליקק

New member
כנסו !

טל - אם זו לא המטרה של ךבחיים אז אל תעשי את זה, אז טעיתי מה קרה !? מיכל - בסדר אז טעיתי , מה קרה ? אפשר להעיר בגישה יותר נחמדה מ'תלמדי לשרשר' שיר- אל תהיי פה את ! מזתומרת שלא תהיה פה ? אז לא שרשרתי נכון , שאני לא אהיה בפורום ? מי שתעיפי אותי מהפורום ? אני לא אתחיל פה לריב אבל את לא תאמרי לי לעוף או לא , וזאת כבר בעיה שלך שעצבנה אותך הגישה שלך. פחח- מה יש לכן ? סליחה באמת שטעיתי, אני בת אדם ! יעל.

butbut

New member
../images/Emo26.gifטוב בננות הדיון הזה נגמר כאן!זאת בסך

הכול טעות קטנה. בסדר אז יעל טעתה-אין סיבה ללהמשיך להעיר לה על זה. ויעל,הן אל אמרו לך לעוף..בסך הכול הסבירו שבשביל הסדר בפורום עדיף שכולן ידעו לשרשר.. כולם טועים בעולם,נקודה!. יום שבת הזה זה יום הכיפורים,תסלחו אחת לשנייה XDDD:]

butbut

New member
../images/Emo26.gifטוב בננות הדיון הזה נגמר כאן!זאת בסך

הכול טעות קטנה. בסדר אז יעל טעתה-אין סיבה ללהמשיך להעיר לה על זה. ויעל,הן אל אמרו לך לעוף..בסך הכול הסבירו שבשביל הסדר בפורום עדיף שכולן ידעו לשרשר.. כולם טועים בעולם,נקודה!. יום שבת הזה זה יום הכיפורים,תסלחו אחת לשנייה XDDD:]

talosh1234

New member
טוב שלא הפכת את זה למי יודע מה ?!

בדיוק אמרתי "תלמדי לשרשר" רוצה לעוף ?! עופי אני ?1 לא אמרתי לך לעוף .. תעשי מה שבא לך ..

יעליקק

New member
כנסי ..

את לא יודעת לקרוא ? אמרתי ששיר אמרה לי אם לא מוצא חן בעינייך לשרשר אל תהיי פה. לא דיברתי אלייך ! לא משנה אין לי כוח לריב איתכן על כזאת שטות בזה זה נגמר. ביי.

m i c k e y 15

New member
נו אמרתי

בסדר טעית...היא לא ידעה את זה.. ותלמדי לשרשר זה גישה די נחמדה..אני לא חושבת שהיא באה בגישה של "תלמדי לשרשר כבר!!!!" נכון? ככה כולם אומרים פה לכולם..ולמי שטועה בשרשור..אם הוא יודע לשרשר או אם הוא לא יודע.. אז תעשי טובה ותירגעי אפחד לא בא פה לריב איתך על זה אנחנו מסבירים לך כדי שלא תתעצבני סתם כי זה מה שאת עושה..ואני ממשיכה להסביר לך..

kelly7i

New member
חח לקחת קצת קשה..

טעינו, הבנו, למדנו לעתיד, לא צריך לנפח דבר כזה קטן למשו ענקXD

sweet shir

New member
מממ אוקי. לא התעצבנו עליך בגלל מה שעשית, אלא

בגלל הגישה. כל מה שאמרתי שאם את לא מוכנה לשרשר נכון (כי זה מה שאני הבנתי מהתגובה שלך) אז אל תיהיי פה. >< אם את תשרשרי נכון ותורידי מהיחס אז תיהיי פה בכיף וגם תהני. ^^ עכשיו, אני לא רוצה לריב. את רוצה לריב? בכיף. אבל לא איתי.

למעלה