הממממ - אפשר להתבכיין קצת?

Mירב

New member
../images/Emo10.gif הממממ - אפשר להתבכיין קצת?

נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והכי נמאס לי בימי שישי! זהו.

Chinita

New member
חיבוק יעזור?../images/Emo24.gif../images/Emo98.gif

ממה נמאס לך??? יעזור אם אני אגיד לך שגם לי נמאס??? מהבוס... מאישתו... מהקולגס... מהעולם... מזה שהיום יום שישי... ובמקום לצאת לבלות אני בבית ועוד לומדת?? וורסט דן דאט????

billc

New member
יש לי תאוריה חדשה../images/Emo132.gif

חוק I שינוי = אנרגיה חוק II שינוי רציני בחיים = אנרגיה חיובית שיכולה להחזיק לפחות 3 חדשים חוק III בזמן שיש לך אנרגיה חיובית זה נותן לך חלון הזדמניות לשנות עוד דברים בחיים, שלא קשורים לשינוי המקורי.

billc

New member
עוד לא עשית את השינוי

כרגע אני חושב מה בדיוק יהיה השינוי.. ובקשר ללוטו... אני בד"כ אף פעם לא ממלא. הפרס היה גבוה אז מלאתי, לא זכו מילאתי שוב וכו"

snow white 7

New member
בקשר ללוטו....

סתם הקנטתי אותך
ובנימה יותר רצינית: אני מקבלת את חוק 1 וחוק 3 שלך, אבל בקשר לחוק 2 אני לא ממש מסכימה, כי עם כל תלאות החיים קשה לשמור על רמה גבוהה של אנרגיה במשך 3 חודשים רצוף. לדעתי זה בסדר שיש גם עייפות ונפילת אנרגיה מדי פעם, רק שחשוב לשמור על מגמה חיובית ואז אפשר לעשות הרבה שינויים, כמו שהסברת בחוק מספר 3

billc

New member
זה רק תאוריה

וכמובן 3 חדשים זה סתם מספר שרירותי. הרעיון שאם את עושה שינוי גדול בחיים, את מקבלת BOOST אנרגטי שיכול להחזיק הרבה זמן. החלפתי עבודה לפני שנה (לדעתי שינוי גדול) היה לי הרבה אנרגיה חיובית.. הצטרפתי לקבוצה שעושה טיולים. מצאתי גם אהבה שהחזיקה כמה חודשים טובים רישמית 6 חדשים, נטו הרבה פחות. כמובן שזה סה"כ תאוריה. למרות שאני באמת חושב שבשביל לשנות דברים קבועים בחייך, לא מספיק לרצות צריך לזעזע את המערכת, ולכן הולכים על שינוי שכן אפשרי ויוצרים פעולת שרשרת.

snow white 7

New member
זו תיאוריה יפה ואני מסכימה לרוב..

... הדברים שאתה אומר. אבל לא תמיד נוצרת תגובת שרשרת שמעודדת אותך לעשות עוד ועוד שינויים. למשל, אמרת שהתחלת השרשרת אצלך היתה החלפת העבודה. אם למשל היית מגלה שעשית טעות נוראית ומקום העבודה הוא מגעיל, אז אני לא בטוחה שהיתה לך עוד אנרגיה להמשיך עם תנופת השינויים ולעשות עוד דברים. חוץ מזה, זה מאוד אישי. יש כאלה שצריכים שינוי שיזעזע כדי ליצור שרשרת שינויים ופעולות מצידם. ויש כאלה, שהם כמו מיים שקטים, שעושים שינויים קטנים ולאורך הזמן זה מצטבר לשינוי גדול. בכל אופן, אני שמחה שאצלך כל השינויים היו לטובה, ושרק תמשיך עם האנרגיה החיובית, זה תמיד עוזר בחיים

billc

New member
צודקת

ובקשר אלי... זה נגמר כאשר נגמרה האהבה ( אם היתה שם בכלל) אני צריך עוד שינוי

snow white 7

New member
לפעמים נדמה ש...

... שיש אהבה גדולה ולוקח זמן למשל לגלות שזה בא יותר ממך או שזה לא בדיוק זה... מצטערת שהיא נגמרה לך, ומאחלת לך למצוא אהבה אמיתית
ברור שאהבה דוחפת להרבה שינויים וכשהיא נגמרת אז יש נפילת אנרגיה... אבל חשוב לדעתי לשמור על אנרגיה חיובית פנימית לאורך זמן, אנרגיה כזאת שאינה תלויה בדבר חוץ מהאני האמיתי שלך
שבוע טוב ומקסים לכולם

JohnFaroe

New member
אין לי

מצלמה דיגיטלית, אז זה חסר תועלת, מה גם שלא הצטלמתי לפני ועכשיו מאוחר מידי. אוף, לא גזמו אותי מספיק צמוד...
כל ביקור אצל הספר פה זה כמו הפרסומת בארץ לטחורים... אתה לא יודע מה תקבל...

Downy

New member
יום שישי זהו היום הכי מדכא בשבוע...

אל תשאלו אותי למה, פשוט ככה!

באמת יום מדכא...

זה התחיל עוד מלפני שנים... היו מקרינים סרט ערבי בטלויזיה-כדי לוודא שאנחנו מדוכאים... אבל... שישי בלילה.... אחחח... היציאות, מסיבות\מועדונים... הבלויים... ואילו עכשיו שישי בערב.. אני (כרגיל?!)מול המחשב... וחושב "מה לעזאזל עושים בערב שישי לבד? " אני יוצא לעיר לאכול משהו... שבת שלום לכולם

JohnFaroe

New member
מעניין

איפה אפשר למצא את הסרטים האלה... נתקפתי בגעגועים, כל הסוף שבוע אני מחפש שירים של האירוויזיון, נזכרתי בשיר הצרפתי היפהפה משנת 1977 והתחלתי לשמוע מוסיקה צרפתית. מחפש בנרות כל שביב ישראלי פתאום, סרטים, מוסיקה, נוסטלגיה.. לא יכול להסביר את זה, נראה לי שהפורום חירפן אותי קמעה..

snow white 7

New member
גם לי זה קורה...

ולכן אני מקשיבה כל היום לרשת גימל דרך האינטרנט

Dublinoa

New member
זה כי אין אווירה ותחושה של שישי ../images/Emo10.gif

אין על שישי בצהריים בארץ. זו תחושה שלא תהיה בשום מקום אחר בעולם.

Downy

New member
אייי מה שאת מזכירה לי....

כל יום שישי בצהריים,קוסקוס!!!!!!!!! האחות של האמא היתה מכינה קוסקוס כ"כ טוב, עם רוטב אדום וירקות....אחחחחחחח....היו זמנים
.

למעלה