הממממ - אפשר להתבכיין קצת?

Ronit FL

New member
מממ קוסקוס אדום אמרת?

אז מרוקאית, את לא
אנחנו היינו אוכלים אורז עם שעועית בששי בצהריים, יו כמה היה טעים

snow white 7

New member
זה טוב חד פעמית... אבל

אנרגיה חיובית, כמו שאתה קורא לזה, באה מבפנים....

The Dallas Girl

New member
אני יצרתי לי אוירה של שישי

באמת... אני הולכת לחנות הישראלית רק אבל רק ביום שישי, מסיימת את כל עבודות הבית לפני יום שישי, ומבשלת כל מיני טעים ביום שישי. ואז... עם החלה הטריה, המלא עיתונים ונרות השבת יש לי הרגשה של יום שישי ואם עושים את כל זה בשניים-זה אפילו נחמד כיפליים!!! ותנסו את זה...

Dublinoa

New member
ניסיתי. אפילו מביאים לי פרחים לשבת

אבל הסביבה (הרחוב, שאר אנשי העיר וכו') לא משתפים פעולה
לא יוצא אותו דבר....

Mירב

New member
תודה לכולם...

באמת שזה לא חלות או נרות או עיתונים.... זה גם לא חוסר בבילויים. (דווקא בד"כ יש יותר מדי אפשרויות ותמיד אני נאלצת לוותא על משהו). זה גם לא לחץ בעבודה ולא נמאס לי מהבוס שלי (אם כי המזכירה קצת
מעצבנת) פשוט נמאס מהסינגליות. רוצה קצת ביחד. קצת "אנחנו"... קצת "שלנו"... קצת "בשבילו"... "בשבילנו" מוכר לכם?

Downy

New member
חמודה את../images/Emo24.gif

מאחלת לך את ה"אנחנו" במהרה

JohnFaroe

New member
כן...

זה הגיע למצב שכבר לא בא לי לצאת לבד יותר כי לראות זוג מתנשק בחוץ זה נחמד, אבל הצביטה כואבת..

בטח שמוכר....

כל ערב כשאני מגיע הביתה, והכוס מונחת בדיוק באותו המקום שהייתה מונחת כשיצאתי מהבית- זה מוכר. כשאני גם בבוקר ומגלה שהראש קרוב לפינה הימנית של המזרון, ואילו הרגליים לפינה השמאלית להלן "אלכסון" - זה מוכר.. עוד לא דיברתי על היציאה מהבית במשך היום ולראות זוג הולך יד ביד ברחוב.. מה לעשות, זו תקופה בחיים, ואולי יותר קשה למצוא בן\בת זוג ראוי בחו"ל, אבל אני מאמין שהכל זמני, וכשיגיע הזמן כל אחד ימצא את בת\בן הזוג.

למעלה