נראה לי שזה הפתרון האולטימטיבי למצבך כרגע. תרגישי שאת בחופשה כמו בצימר או משהו, תקני קצף אמבטיה מפנק, ונרות ותפנקי את עצמך- אולי מזה שתרגעי ותשכחי מהמצב לזמן קצר הצירים יתקדמו.
מהבקר התחילה שוב פעילות רחמית יותר אינטנסיבית אחר כמה ימים של פעילות מתונה. ביטלתי את התור היום לדיקור ונכנסתי לאמבטיה חמימה,עצה פשוט נפלאה. בצהריים תזמנו צירים במשך שעה הם היו לא ממש ארוכים או כואבים אבל כל 5-6 דקות. הייתי על הכדור ונשמתי לבטן בזמן צירים. עכשו הם התחילו להתרחק ל10-15 דקות. שמתי לב שזה קרה כאשר התחלתי לחשוב על המיון, הבית חולים ,לא שאני מתכוונת ללכת לשם עכשו. הביטחון שלי קצת יותר גבוה היום הודות לכל התגובות.
שהכי כדאי להרפות. לנסות להבין מה הפחדים שמונעים ממך להתחיל לידה. (לפי ההודעה הראשונית שלך נראה שאת כבר יודעת) ופשוט לנסות לעבד ולשחרר אותם . אולי ע"י דימיון מודרך. להרפות ולסמוך על הגוף שלך שיודע ללדת. ולא לנסות להכנס למרתון זירוזים ומתח. כל זירוז גם זירוז טבעי הוא אגרסיבי לגוף שיודע את העבודה, ועובד לפי הקצב שלו. הגוף שלך מאותת שכנראה עדיין הוא לא מוכן לקבל לידה אולי נפשית את עוד לא בשלה אולי פיזית. בידקי עם עצמך שחררי וסימכי על עצמך. את יודעת ללדת. הגוף שלך יודע את העבודה. שתהיה לך לידה קלה ובהצלחה
זה מעיד שאת בתוך התהליך שהחל. השאלה היא למה לזרז אותו עכשיו
הגוף שלך החל בתהליך מבלי שתאלצי אותו לכך. זה הכי טוב. יחסי מין יזרזו לידה רק אם ממילא הגוף מוכן ללידה, אחרת יכול להיות שיהי לך צירים במשך כמה שעות ואז הם יעלמו. אין מניעה שתנסי, זה לא נראה לי זרז קיצוני מידי. אבל כבר התחלת את הדרך, ובבוא הזמן הנכון התינוק שלך יוולד. השתדלי להסיח דעתך מו הדאגה. דאגה וחרדה יכולים לעצור תהליך של לידה. מנסיון. נסי לחשוב שיש עוד זמן עד הלידה, שלא בטוח שזה יקרה היום. נסי להאמין שהתינוק שלך יוולד בדיוק בשעה שמזומנת לו. אני מבינה ללבך שזה לא פשוט אחרי הדרך הארוכה שעשית לפני ההריון, ובמשך ההריון, אבל אני מאחלת לך בהצלחה, ושולחת לך חיבוק גדול.