כאבים אחרי פיקליין,מישהו מכיר?

סניאלה

New member
../images/Emo10.gifכאבים אחרי פיקליין,מישהו מכיר?

עשו לחבר שלי פיקליין ביום ראשון .ההליך עצמו לא כאב אבל הוא סובל מכאבים נוראיים ביד.היא ממש משותקת. יש מישהו שמכיר את התופעה הזו? תודה

מיליתו

New member
דחוף דחוף למיון / מרפאה

זה לא אמור להיות ככה ועלול להעיד על זיהום מתפשט או על פגיעה בעצב. יכול להיות שזה לא, אבל צריך לבדוק דחוף.

מיכלי56

New member
כמו מיליתו..

גשו לבית החולים בדחיפות. ישנם עוד גורמים שעלולים להיות הסיבה. אף אחד מהם לא ממש נעים..

סניאלה

New member
הלך לרופא

חבר שלי נסע לבית חולים ורופא בדק אותו. הרופא ראה את זה ואמר שזה בסדר אבל עדייןיוצא משם נוזל כזה עכור.כואב לו מאוד

שיחזור דחוף לרופא במיון

זה ממש לא בסדר , שרופא כירוג יראה את זה ההפרשות מעידות שיש בעיה באיזור של הניתוח

סניאלה

New member
רופא ראה אותו../images/Emo122.gif

רופא כירורג ראה אותו ואת המקום ואמר שכנראה זה נגע באיזה עצב או שריר אבל שזה בסדר.בכל מקרה מחר כנראה הוא מתאשפז אז כבר יטפלו בזה שם. גם שהחדירו לו היקמן היו לו כאבים,יותר גרועים מאלו.אבל זה עבר תוך כמה ימים. מצד שני שהיו לו כאבים בהיקמן אחרי הטיפולים והעור במקום היה קשה כמו אבן. רופא אמר שזה בסדר ובסוף הסתבר שזה זיהום בדם וחבר שלי היה מאושפז שבועיים וסבל מכאבים חזקים ואם הרופא היה קובע באותו רגע שמשהו לא בסדר היו נמנעים ממנו כאבים והיו מצליחים לתפוס את זה בזמן.הוא לקח אנטיביוטיקה 3 שבועות
.אז ככה שאני לא הכי סומכת על הדיאגנוזות של הרופאים האלה.נראה מה יתפתח. אמשיך לעדכן

כאבים בפיק ליין

לאבא שלי היה פיקליין ואחרי מספר ימים התחילו לו כאבים ונוזל יצא ממנו כשהוא יגיע למיון הוציאו לו את הפיקליין כי היה זיהום והוא במשל שלושה שבועות קיבל אנטיביויקה לדעתי להתייעץ עם עוד רופא

סניאלה

New member
../images/Emo67.gifכאבים

הבעיה שלחבר שלי יש כאבים מהרגע שהחדירו לו את הפיקליין,ביום ראשון. והרופא אתמול אמר שזה כנראה פגע באיזה עצב.מיום שני בערך יוצא כזה נוזל עכור.אני מקווה שזה לא זיהום.כבר היה לו זיהום בדם מההיקמן. אז מה עם אבא שלך,שמו לו משהו אחר במקום?

לא שמו לו

יש לו טיפול פעם בשלושה שבועות במשך יומיים ואז כול יום כזה מכניסים עירוי רגיל ומוציאים בסוף היום

regiment

New member
עשו לי פיק ליין

היי עשיתי פיק ליין ביום חמישי שעבר, אכן התהליך כלל לא כאב...היו לי משיכות במקום ובתנועות מסויימות חשתי כאב לא חזק אך מציק מאוד.אך, היד לא התנפחה ולא כאבה, והיום לאחר הטיפול הראשון שקיבלתי- מבטרה, חייבת לציין שהכאב שהיה גם הוא נעלם, עכשיו אני כלל לא מרגישה את הפיק ליין, גם לא בתנועות , היד מתפקדת רגיל לחלוטין. כך שכל שנותר לי לומר, שמשהו כנראה לא הלך טוב לחברך וגם אני ממליצה לחזור למיון כי אלו ההוראות שגם אני קיבלתי.... תעדכני אותנו בפורום מה נגמר עם הפיק ליין???!!! בהצלחה ושלא יכאב לו....

t w i x i t

New member
כשעשו לי פיקליין

בשלושה ימים הראשונים היד כאבה ולא יכולתי להזיז אותה הרבה, היא הייתה במצב כזה של 90 מעלות. אבל לא היה נוזל כלשהו.

סניאלה

New member
פיקליין

כבר אין לחבר שלי כמעט כאבים אבל יש מלא נוזל צהוב.הרופאה אמרה שכנראה שהחדירו את הפיקליין זה פגע באיזו בלוטת לימפה והיא מפרישה את זה. אני מקווה שזה לא מסוכן.אבל הפיקליין עצמו עובד ועכשיו הוא מקבל טיפול במחלקת ההשתלות.זה היום השלישי.

למעלה