מה הייתם עושים במצב כזה?

../images/Emo10.gif מה הייתם עושים במצב כזה? ../images/Emo10.gif

אשר יגורתי... הבן שלי {בן 4} גולש באינטרנט באופן אקראי. כלומר הוא לא ממש יודע לקרוא, אבל הוא לוחץ על מה שיוצא, וככה מתגלגל מהון להון... מזמן תכננו להתחבר ל"רימון"- כמעט ורק בשבילו... ודחינו את זה. אקיצר מקודם השארתי אותו לצפות במחשב בסרט ילדים דרך הרשת, והלכתי לדבר בטלפון עם רכזת המשפחתונים האזורית... פתאום אני שומעת צרחות "אמא בואי"... סיימתי את השיחה בנחת והגעתי. וחשכו עיני. בין הקטעים של הסרט {ילדים!!!!} רצות גם תמונות פרונוגרפיה קשה... כמובן שכיביתי מיד. אבל מה עכשיו? {חוץ מלהתחבר לרימון או סינון אחר} הייתם מדברים איתו על זה? {מדובר בתמונות מאוד קשות לצפיה
}.

לדעתי

לא להגיב להמשיך כרגיל לא לפתח את הנושא.. אחת הסיבות שב``ה אין לנו מחשב בבית שלא לדבר על אינטרנט.

אביטל60

New member
למה סרט דרך הרשת ולא בדיסק?

בדיסק לא יקפצו לו שום תמונות קשות... ולדעתי אם הוא לא שואל אל תגידי כלום. אבל אם הוא מתעניין תסבירי לו שיש דברים שצריכים להתרחק מהם, כמו מאיש זר, בפשטות. כי אם תתחמקי הוא רק יחפש את זה יותר

כי כל הדיסקים אצלי נהרסים תוך מס' ימים

גם כאשר שומרים עליהם מהילדים. נשמע הזוי אבל אני משכונעת שהדי.וי.די שלנו שורט דיסקים.... אני האחרונה בעולם שתתחמק מלדבר. ההיפך, אני שואלת אם ליזום שיחה. בינתיים מי שבטראומה מהתמונות זה כנראה רק אני... אני עם בחילה קשה והלם, והוא משחק בכיף עם אחותו...

אביטל60

New member
אז פשוט קונים דיסק...

צורבים אותו, ומשתמשים עם הדיסק הצרוב- כך שתמיד יש לך דיסק חדש בלי סריטות. אל תיזמי שיחה, הוא אפילו לא הבין מה הוא ראה. בשבילו זה כמו עוד מפלצת כמו בסרט...

מזעזע! אין לי מה לאמר לך.

הבן שלי בן 6 ודוקא בגלל שאני לא מחוברת ל"רימון" וכד' אין לו שום גישה למחשב!!! סרטים הוא רואה מעט מאד ורק בדי.וי.די הנייד או במחשב של סבתא- שלא מחובר לאינטרנט! כנ"ל משחקים וכל דבר שקשור למחשב- הוא וגם בן ה-3 יודעים שהמחשב שלי (נייד!!) מחוץ לתחום!!! מלבד זאת יש לנו סיסמת התחברות למחשב כדי שגם אם פעם אחד האחים שלי ינסה לטפל במחשב בלי שאשים לב, הוא לא יוכל! לדעתי את צריכה לפנות לרב או לאדמו"ר מאמשינוב ולשאול איך אפשר לתקן את הפגיעה בנפש בנך. תנחומי

הלוואי והיינו חסידי אמשינוב...

בינתיים אני רק מכירה אותו מסיפורים שקרובותי וחברותי מספרות עליו שהוא בבחינת מלאך אלוקים והוא "רואה למרחוק" ואנשים מכל הזרמים ומכל החוגים עומדים אצלו בתור להתברך ולהתיעץ בכל התחומים אז לכן חשבתי שבטח גם את גם מכירה אותו. אבל כנראה שאני היחידה שכ"כ הזדעזעתי ממה שקרה... כל התגובות היו הרבה יותר רגועות ופשרניות אז כנראה שזה דבר שקורה לעוד ילדים של עוד הורים טובים... אני מאד לא מסכימה עם הדעות שגורסות שהוא לא קלט במילא והוא לא מבין במילא ולכן אין לך כאילו סיבה לדאגה! אני חושבת שכל מראה נחרט בנפשם העדינה של ילדינו לטוב ולמוטב ולכן אנחנו בתור הורים צריכים להשתדל שיחשפו למראות טהורים וחלילה לא למראות טמאים כי כוח הטומאה חזק הרבה יותר ממה שחושבים ואי אפשר לדעת איזו השפעה תהיה על הילד לטווח ארוך! אבל אני אישית לא יודעת מה הייתי עושה בכזה מקרה חוץ מללכת לרב או רבה גדול ולשאול בעצתו. (למרות שבעלי פחות "חסיד" ממני בנושאים אלו ויכול להיות שהיה מבטל את דעתי באומרו שאני סתם מגזימה וכו' אבל אני יודעת שהרבה גברים הם כמוהו- אדישים)

חדשה, ומגיבה...

לעניות דעתי, ואין לי עדיין ילדים (אם זה בכלל קשור...), אל תעשה מזה "אשיו", פשוט תעביר את זה ותדאג שזה לא ישנה. יש יותר סיכוי שהוא פשוט ישכח מזה עוד כמה ימים (ואולי זה כבר נשכח), וזה ככל הנראה עדיף מזה שתדבר איתו על זה ואז הוא פשוט יזכור שזה קרה... אדרבה, אם הוא לא שואל שאלות.

כל מתמחה במה?!

הנושא ממש איננו חד משמעי. אשמח לשמוע מהיכן הנחרצות, ומעבר לכך- מדוע אתה סובר כך.

SimsY

New member
ממתי משאירים ילדים עם אינטרנט

לבד ? זה סכנת נפשות בשבילם.

CheN 007

New member
אוי באמת..

אני מבינה שאת אמא והכול,אבל זה באמת דבילי לעשות עיניין מכזה דבר.. הוא לא מבין מה זה,אז מה הטעם לדבר איתו על זה? זה לא יעשה לו טראומה לכול החיים זה בטוח..זה הריי דבר טיבעי בכול זאת אם הוא ישאל אז אל תעשי מזה עיניין..אם תעשי מזה דבר מלוכלך ורע-זה מה שיעשה לו טראומה מזה. לדעתי.

למעלה