שרשור עומר

../images/Emo10.gif../images/Emo4.gifשרשור עומר../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo13.gif

שרשור עומר
כל הרגשות שלכם כל הדיבורים על עומר וגם על עומר ויעל על ההדחה של עומר לכאן
דעתי - דן תעוף כבר!!!!!!!!

מה כבר אפשר להגיד?

חבל . עומר המסכן והחזק דן החלאה יעל המסכנה נעמה הזונה מרינה ה"איטלגנטית" NOT אלכס החופר נועם ה-
רררררר@#$^$^ תותח סיון המעצבנת[דווקא אותי לא אבל את כולם כן] משה המזמר ויקה הברבי

yoavj1

New member
התסריט שאני מקווה שיהיה

עומר מדיח את יואב מאי המתים, יעל מועפת משבט ג'יברו. יהיה מענין באי המתים

זואי47

New member
מאכזב שהעיפו את עומר

הוא מהאנשים שרציתי שישארו אבל הפסד שלהם.. אני בהלם שנעמה, נועם ומרינה (תקנו אותי אם אני טועה) בחרו למרות הכל בעומר להדחה.. ודן כזה מעצבן!!!! הלוואי שידיחו אותו בקרוב

לא אוהב את ג'יבארו...

לדעתי דן בנאדם נוכל [אבל חכם]...והוא עושה את הדרך הנכונה לקראת להיות השורד האחרון. אני קצת יותר גיבשתי את האהבה שלי לסבאנה...שבט הרבה יותר מגובש... ולא הזוגות של ג'יבארו.

ואני הייתי בטוח שדן יעוף...

כל חברי השבט עשו תרגיל מלוכלך, אפילו משה רשם בפתק עומר!! אף פעם לא ראיתי רוב כזה מוחלט למהלך כזה שגוי, נראה לכם הגיוני שכל חברי הקבוצה הלכו עם דן נגד עמרי?! נראהלי בסוף ישארו אצלהם רק הבנות, שאם הייתי חבר בשבט הייתי מעיף את כל הבנות(משאיר אחת או שניים..) גם ככה הם רק מקטרות

limli

New member
חח אני בת ואני מסכימה איתך

אני חושבת שבמקום לחשוב על טובת השבט כרגע כול אחד חושב על עצמו -איך הוא נשאר!! וזו ממש טעות כי זו רק ההתחלה כמו שגיא זו- ארץ אמר!! מקווה שסבאנה ינצחו אותם וכך ילמדו את הלקח שלהם...

Li r a N

New member
אוווווף עומר! ../images/Emo10.gif

הוא אחד האנשים שבגללם אני רואה את התוכנית. ועכשיו אין ממש סיבה... בעצם יש...לחכות לרגע שיעיפו את המזדיין הזה שקוראים לו דן. גועל נפש של בנאדם. עומר - אוהבים אותך !

BrokenDream103

New member
סליחה, מה אתם עושים מעומר קדוש??

הוא די דומה לדן... אמנם לא נחש ותככן כמו דן, אבל דומה לו. לשניהם יש אגואים ממש מנופחים. שניהם מרגישים מאוימים אחד כלפי השני. בגלל זה הם שונאים זה את זה. דן שונא את עומר אני חושב במיוחד לאור העובדה שהוא פשוט לא בשליטתו. שניהם רוצים (רצו
) להיות מנהיגים בולטים בשבט. והאחד מפריע לשני. במקרה כזה, ששני אגואים גדולים נתקלים אחד בשני, אחד מהם יעשה הכל בשביל להפיל את השני. ודן מספיק חכם כדי לעשות את זה. הבן אדם תותח. כלב, אבל תותח.

זה לא עומר ש"קדוש"

זו הדרך שבה הוא עף. הוא לא עף כי הוא הזיק לשבט, הוא עף כי הוא כביכול הזיק לדן. דן חשב על עצמו כשהוא רצה להעיף אותו ולא על טובת השבט - וגרוע מזה, הוא הצליח לשכנע בזה חצי מהשבט.

אנטוני2

New member
עומר יחזור בענק

בוקר טוב העובדה שעומר הודח ברוב גדול מאשרת ומוכיחה בעיקר לעומר, שהוא נבגד באופן הכי בוטא, עומר התמים, לפחות עד עכשיו, יבין שלמשחק יש גם כללים ומהלכים של תקיעת סכין בגב, אני מעריך שעומר יחזור מאי השדים לאחר שהוא ידיח את יואב, וזו תהיה הפתעה מדהימה בעיקר לדן וחבורתו , ואז מהמקום הזה הכללים וההתנהלות בשבט יקבלו תפנית משמעותית באשר ליחסים בין חברי השבט,

אור114

New member
איזה מבאססססססססססססססססססססססססססססס

זה לא פייר שעומר עף
כל חברי השבט מגעילים אותי בצורה שהם החליטו ככה לדחות את עומר. הלואי והם יפסידו כל הזמן אמן

למעלה