Flash Button

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif

מזמן לא היה אחד כזה.. שרשרו ה-כ-ל :
-מה עיצבן אותכם בסופ"ש
-מה הכי בא לכם לעשות עכשיו
-מה יקרה אם יתנו לכם עכשיו אקדח ביד ויגידו לכם תהרגו בן אדם אחד בלי שיעשו לכם כלום
-מה הדבר הכי כיפי שקרה לכם בסופ"ש
-קטרו והתלוננו בלי סוף בכול נושא שהוא
-טיפים לסופי-שבוע טובים יותר
-אל תאלצו אותי לענות על זה
-אל תהססו, הכולללללללללללל
הלוואי שזה יהיה שרשור ענקי..שיפיק טוב אפילו אם זה למישהו אחד

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif מממממ

הכי עצבן אותיי.. שהעירו אותי היום ב12
עכשיו הכי בא לי הרבה דברים
הדבר הכי כיפייי היה לפגוש את חבר שליי
וווו.. אם היו נותנים לי אקדח הייתי הולכת לכלא ויורה באיזה בנאדם שמגיע לו למות.. לודעת מי

The pox girl

New member
עונה!!

מה עיצבן אתכם בסופ"ש? לא נראה שתהצעבנתי על משהו
מה הכי בא לכם לעשות עכשיו? לשמוע שאין יותר לימודים לעולם! מה יקרה אם יתנו לכם עכשיו אקדח ביד ויגידו לכם תהרגו בן אדם אחד בלי שיעשו לכם כלום?- אני יהרוג המון אבל המון אנשים הרשימה לך נכנסת כאן... מה הדבר הכי כיפי שקרה לכם בסופ"ש?- אח שלי חזר הביתה!! קטרו והתלוננו בלי סוף בכל נושא שהוא- .... טיפים לסופי שבוע טובים יותר- תהנו תבלו צאו למסיבות ותשכחו מלימודים!! וזהו!

יאללה בא לי..../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif

בסופ"ש הכי עצבן אותי שהייתי צריכה לעלות הבייתה וכל החברים שלי נשארו ודיברו למטה מלא זמן....וזה היה בערב...באווירה כזאת כייפית.. בא לי עכשיו...לישון...
אממ...אני אהרוג את...בעע אין לי אף אחד...אני לא שונאת אנשים...אב אם כן אז את הילדה שגנבה מהאתר שלי פינה שאני אספתי והתעייפתי והיא משקרת שהיא לא לקחה ממני, וגם היא כתבה אותם עם אותם תיאורים... הדבר הכי כיפי בסופ"ש..."מת לצעוק 3" עם חצי כתה, היה ס22ה... טיפים לסופי שבוע טובים יותר: מההה
הקיצר-לא מעניין אתכם...אני משעממת...חחחח...

פורקן מעולה!

-עיצבנו אותי אנשים שמכרו לי קלישאות, עצבנו אותי מחשבות מעיקות, עצבנו אותי אנשים מסויימים.. עיצבן אותי להיות ככה. -בא לי לברוח.. זה הדבר שהכי בא לי בעולם. ובא לי לראות את תום. -אין לי זכות להרוג אף אחד, לא אני זו שאשפוט מי ימות ומי יחיה.. אני אחראית רק לגורל של עצמי..אבל הייתי יורה בעצמי. -הכי כיפיות היו שעות ההתמסטלות.. ערכתי מעין מפגש פריקי, עם מלא אביב גפן+אוכל+שיחות נפש+התמסטלות אדירה, עם צמד חברות וידיד שלי. -טיפים לסופי שבוע טובים יותר? תשנו מחמישי בצהריים עד שבת בערב..

Flash Button

New member
שאלה נוספת../images/Emo26.gif

קצת עמוקה - תחשבו עליה ותענו האם אתם חושבים שקהילות באינטרנט טובות יותר כשהן אנונמיות מבחינת המציאות, או טובות יותר כשכולם מכירים את כולם?

נראה לי אנונימיות

כי כולנו פסיכופטים במידה מסויימת, כשאתה מערב 20 פסיכופטים ביחד-הם מסוכנים אחד לשני, פיזית ומנטאלית כאחד.. למרות שלפעמים אפשר גם למצוא אנשים ייחודיים..שאפשר לדבר איתם ויעשו לך טוב. כל אחד והמזל שלו.. בקיצור, הכל טוב. תמיד יש לי תשובות החלטיות ולעניין..

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif אנונימיות

זה כל הכיף.. לשבת מול המסך בלי שאפחד יודע מי אתה ומה אתה..

למעלה