rebelde2003

New member
../images/Emo15.gif רעיון גדול!

מה עיצבן אותך בסוף שבוע? שום דבר... סוף השבוע הוא מושלם בניגוד לכל שאר השבוע שבו הולכים לבית הסוהר...
מה הכי בא לכם לעשות עכשיו? ללכת לישון ולהתעורר בחנוכה.
את מי הייתי הורגת? דפנטלי את המורה שלי לפיזיקה!!!!!!! אני שונאת אותו ואני לא מבינה כלום בזה!!!
מה הדבר הכי כיפי שקרה לכם בסופ"ש: דווקא לא עשיתי משהו מיוחד... סתם חופש זה כיף.... קיטורים והתלונניות: שונאת פיכסיקה ושונאת ת'בצפר!!!!!!
ויש לנו מיליון מבחנים ועבודות!!!!!!!!!!
טיפים לסופי שבוע טובים יותר: לנוח והרבה

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifלמה אתם קוראים לבית ספר

בית סוהר?! זה משגע אותי! כל כך רע לכם?!?!

T z L i L u S h

New member
בית כלא** מה טוב שם../images/Emo35.gif

ההפסקות מלא.. אבל השיעורים... המורים... המבחנים... מה זה משגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
זה בית כלא וזה בלשון המעטההההה

Flash Button

New member
לא אילצתם אותי לענות על זה..

אבל נורא משעמם לי
מה עיצבן אותכם בסופ"ש - אמממ..שהיה לי לחרוש למבחן במתמטיקה!!
מה הכי בא לכם לעשות עכשיו - להרשם לבית ספר אחר..ולהיות כול יום בבית..ולחיות את החיים האמיתיים!!
אם יש לי אקדח ביד - אני הורג עכשיו את כול מנגנון הצבא אצלנו בבסיס מהראשון לאחרון..
מה הדבר הכי כיפי שקרה לכם בסופ"ש - יום שישי..בלי הרבה פירוטים מיותרים
קטרו והתלוננו - מוות לממציא המתמטיקה. זהו.
טיפים לסופי שבוע טובים יותר - תשתדלו לא לתכנן אותם מראש..כשהם ספונטניים הם לרוב חביבים יותר

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif רציתי לאלץ אותך..

אבל ידעתי שזה יבוא לבדדדד..
[
]

חח מוות לממציא המתמתיקה->

המורות שלנו סוגדות לבני גורן
אתם רואים אני כזה מנסה לפתור איזו בעיה שעה ולא מצליח וגם מלא ילדים לא אז המורה עושה ניקח את זה וכל המורות ואני ננסה לפתור
טוב לאחר כמה ימים:"ישבנו כל המורות ואף אחת לא הצליחה זה מתוחכם מידי!" כולם עושים לה יש אולי טעות בספר והיא:"לאאאאא זה לא יכול להיות פשוט אנחנו לא מצליחות" לא יכול להיות שהוא טועה רק אתם מפגרות כל המורות למטמטיקה לא יודעות כלום והוא הכי חכם
חחחחח הם פשוט סוגדות לבני גורן אתם רואים הם מוציאות ספר הנדסה חלק ב' פותחות ומנשקות אותו כי ספר קדוש הוא
חחחחחחח הן לא אומרות הללויה הן אומרות הללובני.

למעלה