את נהדרת!
יעל, ראשית - אני בהחלט מבינה את הבאסה ועוד יותר - מזדהה. קרה לי דבר דומה (בערך) בשבוע שעבר, ו.... הנה ההסבר ל -למה את כל כך נהדרת, ולה אין סיכוי שלא התקבלת כי את לא טובה אלא פשוט כי זה לא הדבר הנכון- אני אפילו לא חשבתי לספר למישהו על ה"כישלון לכאורה" הזה שלי.. ואת - בשיא הפתיחות - סיפרת. מה שזה אומר מבחינתי הוא ש: א. את כל כך בטוחה בעצמך ובידע שלך וביכולת שלך, ובמעמקי הלב, למרות הדחייה הזו, את יודעת שאת בהחלט שווה וראויה ולכן את יכולה להיות לגמרי לא בלחץ ב. שאת יודעת להתמודד עם זה נהדר, ואת יודעת לשמר על פרופורציה ואיזון, וזה לפעמים הדבר הגדול באמת ושני הדברים שאני רוצה להוסיף, גם הם כבר נאמרו בצורה זו או אחרת: שאין שום ספק שכמו שאמרו כאן מאמי וכוכב הצפון ועוד - שבטוח שזה לא היה מיועד לך (או שעוד ישתנו דברים, אם זה דווקא כן...) וגם ש... כל עכבה לטובה ולכן - תני לזמן לעשות את שלו. אני תמיד חושבת במקרים האלה על זה שכשהלכתי לעבור טסט נהיגה ראשון, היה לי בוחן שהיה ברוגז עם המורה לנהיגה שלי ולכן באופן שיטתי הכשיל את התלמידים שלו. אני הייתי ביניהם. והייתי כל כך מאוכזבת, זה היה אולי הכישלון הראשון שלי בחיים. וכל כך נעלבתי, שהגשתי ערעור עליו. כי לא הייתי מוכנה לעבור ב"טסט שני" כי הרגשתי שזה לא מתאים לי... הערעור אמנם נתקבל, והוציאו אותי לטסט חוזר ו... את יודעת מה, אני עד היום אומרת לעצמי (ואמרתי את זה גם מייד אז, ייאמר לזכותי..) שבטסט השני ואחריו - נהגתי הרבה הרבה הרבה יותר טוב. בלי ספק! ובדיעבד - אפילו שמחתי שהוא הכשיל, כי נוצרה לי הזדמנות לבוא יותר מוכנה, יותר בשלה, יותר יודעת, ובעיקר - מודעת לערך של עצמי כי בניתי לעצמי "סיבות עידוד" - (כמו שאת עשית כאן ניתוח של הסיטואציה - הבנת שאת במקום טוב מאוד , את יודעת שיש לך ממליצים, את יודעת שעצם המועמדות למשרה הזו היא כבר סוג של מעמד מקוּדָם ואולי פותחת דלתות אחרות שלא חשבת עליהן בכלל - רגע, עליתי כאן על עוד יתרון.
.. ) בקיצור - אני גאה בך על דרך ההסתכלות, ואני בטוחה שכשתימצא המשרה שאליה תתקבלי - היא תהיה המתאימה לך ביותר!