PhEoNiX FiRe

New member
../images/Emo10.gif

מרגישה כלכך מגעיל ראיתי את עצמי בוידיו גאד אני שונאת להצתלם
תודה לאל שכואב לי הגרון . יש לי הזדמנות פז לא לאכול.
אני נשבעת שאני לא מצתלמת יותר בחיים
אוף אוכל כזה דבר מורכב זה לא אמור להיות ככה
הרי זה בסך הכל דלק מספק אנרגיה הלוואי שזה הכל מה שזה היה במקום זה , זה נהפך לאויב מספר 1.

../images/Emo68.gif היי הלו ..בואי רגע,

למה יש לי הרגשה שאת זקוקה דחוף לאופטימטריסט טוב? למה אני מרגישה שאם אני הייתי רואה את הוידאו הייתי אומרת ואאווו , מי זו היפה הזו... הסתכלי קצת פנימה, עוף יפה נוצות שכמותך... הפסיקי לכעוס על הטוב, ... אוכל - היא סתם דרך מסורבלת לתחזק את המכונה המופלאה הזאת שקוראים לה גוף.. חברה שלי, כן, את!!! סגרי רגע עיניים, דמייני לך לכמה דקות את תהליך היווצרותו של הדבר הזה יציר אלוהים, מרגע הההיווצרות ועד צאתו לאוויר העולם - וגם אחר כך - ואני שואלת אותך: יש עוד יצירת מופת כזו עלי אדמות? יש עוד "מכונה" הדומה ליצירה הזו? הרי עשרות שנים מנסים מוחות גאוניים לחקות את יצירת המופת הזו... כלום!!! נדא!!! גורנישט!!! אף אחד לא מתליח - ואף אחד לא יצליח!!! תפארת היצירה הגוף שלך, אבל מה שהכי יפה בך יפת תואר ומראה שלי, זו הנשמה שהגוף הזה מכיל.. אני אוהבת אותה!!!
ללמד אותך איך??? הלוואי שיהיה לך יום של אור והמון אהבה אלייך...

PhEoNiX FiRe

New member
../images/Emo14.gif

מראה מראה שעל הקיר מי השמנה בכל העיר? כן יקירתי זו את השמנה הביטי על עצמך בעיניים מה את רואה? שומן שומן שומן
שוב תתחילי דיטא בפעם המיליון? את כל פעם אומרת שתעשי הכל בשביל לרזות נכון?? אז למה את הולכת לחנות כל פעם וקונה שטויות??? ראית את עצמך בוידיו ראית איך כולם ראו אותך רצית שהאדמה תבלע אותך את חושבת שתוכלי להתחמק מהמצלמה כל החיים??? ואם לא תצתלמי הבעיה תעלם? תודי בזה שאת חלשה אין לך כוח רצון את בחיים לא תצליחי אוכל הוא כמו סם הוא קורה לך לבוא אליו תתפללי שתקבלי שפעת אין טעם לאוכל כואב הגרון קשה לבלוע קשה לבלוע לא אוכלים
איכס

בדדי

New member
סתם שאלה

מי לעזעזל קבע שלהיות רזה זו כזו תהילה? מי החליט שאם רזים אז מרגישים טוב ומאושרים? תראי אותי , רזה רזה ואומללה.......... זה לא הגוף , זאת הנשמה נשמה בריאה בגוף בריא אני מבינה שאת רואה שאוכל הוא כמו סם אבל מאוכל אי אפשר להיגמל כי הוא הכרחי הוא מזין את הנשמה מה שכן אפשר להתפייס איתו ולאזן אותו...

PhEoNiX FiRe

New member
אכן לדעתי רזון = בריאות = אושר

= מקובלות בחברה אני אישית הייתי מוכנה למכור את נשמתי לשטן למען הרזון. ונכון שאי אפשר להגמל מאוכל אבל אפשר לקצץ למינימום ההחרכי כדי להתקיים.

בדדי

New member
צר לי לאכזב

אבל רזון ממש לא שווה לבריאות לא פיזית ולא נפשית... לגבי מקובלות בחברה זו כבר בעייה, כי החברה שלנו לדעתי פשטה את הרגל מזמן, כל מה שחשוב זה החיצוניות ומה שקורה לאדם בפנים ממש לא חשוב.. ואושר? אושר אינו תלוי בגוף האושר תלוי אך ורק בנפש... ושוב חמודה אני יכולה להגיד לך שגם לרזים קשה, גם רזים הרבה פעמים לא אוהבים את עצמם, גם רזים הם בודדים, גם רזים חולים.... אז תצאי מהאשלייה המתוקה שרזה=חיים מאושרים

PhEoNiX FiRe

New member
שמנים שונאים את עצמם יותר מרזים

רזים יש פחות בעיות בריאותיות . פחות התקפי לב פחות בעיות נפשיות יותר כושר פחות דיכאונים אווחחח הלוואי עלי

בדדי

New member
את לא מקשיבה

לרזים יש את אותם בעיות וחבל שאת לא מקבלת את זה...! זה בדיוק כל הבעייה כולם חושבים שהחיים שלנו מושלמים. די לאשליות!!!!!!!!!!!!!

PhEoNiX FiRe

New member
נכון שאין דבר כזה מושלמות

או אוטופיה. אבל , לרזים באופן כללי יותר קל בעולם שלנו. זה עצוב אבל לצערי זה נכון

סלינוש

New member
הזדהות....

יקירתי, אני רוצה להגיד שאני כל כך מזדהה, כשאני מסתכלת במראה ורואה את הגודל, כשאני רואה תמונות, של העבר, של ההווה, שלי... אבל בעצם אין מילים לתאר את הכאב הזה... רציתי להגיד שאני מרגישה את הכאב שלך, הוא כל כך מוכר לי, את לא לבד.. בחיי, את כל כך לא לבד. ועכשיו כמה מילים לגבי התפיסה שלרזים יותר קל בעולם שלנו. אני מניחה שזה הכי נוח לאנשים שסובלים משמנה, לפחות לי, כמישהי שסובלת מהשמנת יתר, לראות את זה ככה. כי יש מין פנטזיה כזו שאם אהיה רזה אז הכל ייפתר, הכל יהיה טוב, לא יכאב לי ולא יהיה לי עצוב והכל יהיה מושלם. אז ראשית, גם אני הרגשתי ככה המון זמן, ואולי גם עכשיו באיזשהוא מקום אני מרגישה ככה, אבל מבחינה הגיונית אני יודעת שזה לא מדויק בכלל... הרבה אנשים רזים סובלים מדיכאונות, ממחלות, מקשיים, מעצבות, ומבעיות שונות. נכון שהשמנה היא תוסף לכאב, ותוסף גדול וקשה, אבל היא התסמין. ההשמנה זה רק סימפטום. כמו שאני רואה את זה, יש סיבות להשמנה, וגם אם אני אהיה רזה מאוד אותם דברים שגרמו לי להיות שמנה לא ייעלמו סתם כך, כלומר זה שלא אהיה שמנה לא יפתור לי בהכרח את הכאב הנפשי. אלא אם אני יעבוד על זה. נקודה למחשבה. בכל אופן. וחיבוק גדול לך, הכי גדול שאני רק יכולה לשלוח.

PhEoNiX FiRe

New member
../images/Emo24.gif

יוצא לי לפעמים לראות ערוץ האופנה בTV . לראות את הדוגמניות ולקנא. לראות את הגוף שלהם ולחשוב לעצמי מה לא הייתי עושה כדי שיהיה לי גוף כזה

mrs jones

New member
תחסמי אותו !

זה ערוץ מזיק, אין לי ספק שעלייתו לאויר תרמה רבות להתרבות הפרעות האכילה בארץ אבל זה כבר נושא אחר. כמו אלכוהוליסט נגמל שלא קונה הביתה "סתם שיהיה" בקבוק וויסקי, ככה בפעולה אקטיבית פשוט תימנעי מלראות את זה. זה רק נראה זוהר אבל זה לא החיים האמיתיים ואסור לך לשכוח את זה ובטח לא לשאוף להגיע לשם, אני בטוחה שאת אדם מקסים מי ייתן ותוכלי למצוא מקום לעצמך בליבך כמו שאת מוצאת מקום לאחרים כאן.

PhEoNiX FiRe

New member
ערוץ מזיק??../images/Emo12.gif

כולה ערוץ האופנה לא ערוץ פורנו. זה כמו לומר שהעיתון ווג או לאישה הוא מגזין מזיק

mrs jones

New member
מעניין שהשתמשת בהשוואה הזו

שני התכנים הם תכנים מבויימים שהפכו מבידור לקובעי טעם, שני התכנים גורמים לתיסכולים אצל צרכניהם. זו משוואה פשוטה, נכון שלא כל אחד נתפס לעיוות המציאות אבל לצורך העניין ילדים שרואים יותר מידי טלנובלות חושבים שהחיים הם רומן פתלתל אחד ארוך, צרכני פורנו לא מבוקרים, בייחוד הצעירים הלא מנוסים, מצפים מחיי הסקס להיות סוערים ומרגשים כל פעם יותר מהפעם הקודמת ונשים כמונו, שצורכות ערוץ האופנה + כפופות לתקן נעורים לא אפשרי חושבות שתת תזונה זה לא מקרה רפואי אלא יופי. בתכל'ס זו סוגיה מורכבת יותר, מקווה שהצלחתי להבהיר במעט את עמדתי.

PhEoNiX FiRe

New member
../images/Emo12.gif

את באמת חושבת שנוער שרואה טלנובלות חושבים שככה זה בחיים במציאות? טלנובלות בעצם מקצינים את החיים. ערוץ האופנה זה קצת אחרת זו קינאה ברזון שהוא מציאות.אפשר להגיע לזה.

סלינוש

New member
אני כל כך מזדהה

היו פעמים שהייתי יושבת שעות מול הערוץ הזה בוהה בדוגמניות ובוכה. הלב שלי היה יוצא מהמקום, העצמות שלהן, זה דבר כל כך מדהים, איך??? למה אני לא כזאת??? המחשבות לא מפסיקות לרוץ בראש, אני רוצה עצמות כמו שלהן. שיצאו החוצה. ובטן כזאת שטוחה וציצים עומדים... ואני לא כזאת. זה כואב, אלוהים, אני כל כך מזדהה.

PhEoNiX FiRe

New member
להתמסר לזה זה כמו לרקוד

את ריקוד הטנגו עם השטן אני יודעת. עצוב אבל כרגע כך אני מרגישה

../images/Emo140.gif קורה...כן קורה...

רק חשבי שהטנגו הזה - אינו האחרון, ושאת תמיד יכולה לקחת את ההובלה.. קחי ממנו את ההובלה.. קשה לי איתך, יקרה. ואם זה שווה משהו - אני חובקת אותך מכאן. ומתפללת בכל כוחי - שיהיה קצת יותר קל, אפילו טיפה.. בבקשה.

PhEoNiX FiRe

New member
מצטערת שקשה לך איתי

האמיני לי שקשה לי גם עם עצמי כרגע לכן הגעתי להחלטה להתרחק קצת לא רוצה להקשות. תודה לתגובות

../images/Emo10.gif זה מה שהבנת???

שקשה לי איתך?? זה מה שהחלטת - לעזוב אותנו כשקשה??? להתרחק מהמקום שרק רוצה לחבקך אליו .... חבל שהבנת את ההפך הגמור ממה שרציתי כל כך לשדר אלייך: אני חשה בכאבך - ורוצה להקל אילו רק יכולתי. העובדה שאת כאן טובה לנו ... אל תתרחקי כי לא הבנת או אולי כי לא הסברתי נכון...

למעלה