אוףףףףף..עכשיו אני מבינה

טפשה שכמותי - כן, כתבתי "קשה לי איתך" ובעצם התכוונתי להרגשת הביחד - לא לשום קושי שיש לי איתך.. נהפוך הוא...

PhEoNiX FiRe

New member
אומרים

שאדם טובע לפעמים עדיף לתת לו לטבוע כדי שלא יקח אותך ביחד איתו למתה לתהום.

בדדי

New member
זורקים

לך גלגל הצלה.... כך שאף אחד לא יטבע רק תאחזי בו חזק חזק

בדדי

New member
../images/Emo140.gif

ואנחנו נמשיך לתת גלגלי הצלה, חיבוקים, פרחים לא נרים ידיים עד היום שבו תסכימי לקבל.

שיאור

New member
אוכלת...את עצמי

לא מזמן גיליתי את הפורום הזה, ואני רוצה להגיד לכם, עכשיו אני מרגישה שאני לא כל כך לבד. בדדי יקרה, כשאני קוראת מה שכתבת, רזה רזה ואומללה, זה ממש כאילו אני רואה את עצמי. שוקלת פחות מארבעים קילו, וכשאני כבר אוכלת משהו זה כשהבטן צועקת הצילו מרעב. כמו שהנשמה חולה ככה גם נראה הגוף . הסמים אכלו אותי, גם את הנשמה וגם את הגוף. והגוף, אפשר לנקות אותו מהסמים,אבל את הנשמה קשה לנקות מהכאב. הלוואי שהגוף שלי היה רעב לאוכל כמו שהנשמה שלי רעבה לסמים. כבר כמעט שנתיים שאני מנסה להיגמל, מתנקה ונופלת עולה ויורדת,ואין לי כוח יותר, נגמר לי. עייפה ושבורה. מרוסקת. גם בתקופות שאני נקיה,כשאני רואה מה נישאר ממני ואיך אני ניראית,הדרך לנפילה הבאה היא קלה וקצרה. ובאמת, יש שחושבים שמי שרזה טוב לו והוא מאושר... והרבה פעמים אומרים לי איזה כיף לך שאת כזאת רזה, עם גוף של ילדה בת 12 , ובנשמה מרגישה זקנה ןעייפה. אז לאלה שסובלים קצת מעודף משקל, תתנחמו, ותדעו לכם שגם במגרש השני קשה, וצריך לעבוד ממש קשה כדי להוסיף רק כמה קילוגרמים. בחודש אחד של שימוש איבדתי כמעט 10 קילו שהצלחתי לעלות במשך יותר משנה. מקווה שלא בלבלתי לכם את המוח יותר מדי,פשוט הייתי חייבת להוציא את זה. משהו בפנים אצלי צועק

בדדי

New member
../images/Emo23.gif

גם אני רזה, שוקלת פחות מ-40 ולאכול זה בגדר מטרד, פשוט אין תאבון וכל השנים של האלכוהול והכדורים לא הוסיפו לקיבה שלי, והיום כל דבר שנכנס אחרי שנייה כלא היה..... וזה אחד מהמחירים שמשלמים. יש אשלייה שרזים הם בריאים וטוב להם, אשלייה מסוכנת! אני מקווה שתצאי את הכוח לא ליפול אלא לאחז חזק במה שיש סביבך ומקווה שיש שם מישהו או משהו להאחז בו... בכל מקרה פה ביננו תמצאי הרבה כאלה שיהיו לצידך ויצעדו איתך.... אנחנו כאן !!!

שיאור

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.giftאני לא לבד

ובמיוחד בשעות הקטנות האלה של הלילה זה מחמם את הלב לראות שאני לא לבד. באמת מחיר כבד , תוצאה של שנים של שימוש. תודה על התקווה שיש לך בשבילי, כי שלי כמעט נגמרה. כל יום אני מנסה לעשות צעד אחד קדימה ולהישאר נקיה, לפעמים מצליחה ולפעמים שמה לעצמי רגל ונופלת. יש לי ילדים שרוצים אותי נקיה, יש לי עזרה מהמשפחה וחברים, אבל כשהמחלה משתלטת עלי אין לי אפילו את הכוח הזה להושיט את היד ולקחת את העזרה שנותנים לי. אני בוחרת לבודד את עצמי, אבל אני יודעת שאני לא לבד.

בדדי

New member
כל כך

את כל כך אני .......או אלוהים כמה פעמים ביום אמרתי הלוואי והייתי פלאפון מחברת את עצמי למטען ומקבלת כוחות ..... האמת שכשנופלים באמת מסתגרים וזאת הבעייה האמיתית כי דווקא אז צריך את היד המושטת..... כל כך מבינה אותך ומרגישה אותך..... מקווה שעצם הידיעה שאת לא לבד תחזק אותך תמיד ותעלה אותך חזרה....עד שיבוא היום שאת תוכלי להושיט יד למישהו אחר.

../images/Emo23.gif שיאור יקירה../images/Emo24.gif

לפני הכל שמחה שגילית אותנו. קוראה את דברייך, וקוראה בם שוב, שוב ושוב. מרגישה יושבת לצידך על הסחרחרה הזו שהמפעיל שלה משום מה - נעלם, והיא תופסת תאוצה והראש סחרחר, והנשמה משתוללת וזועקת...והגוף, הגוף מבקש מנוחה - רק מעט מנוחה,... לרגע אבדה לי הידיעה כי בעצם המפסק לסחרחרה זו מונח ממש מתחת לאצבעותי...אצבעותייך, אולם הכוחות, היכולת ללחוץ על ה - OFF כאילו נעלמו. לא, שיאור. הם לא נעלמו. מתוככי הגוף הכואב הזה, הנפש הדאובה, ההרגשה כי "לעולם" ו"תמיד" ו"מחר" ו"אחרת" הם סתם מילים שלא שייכות, בתוך התהום הזו - נמצאת את, את לא לבד במקום החשוך ההוא...ממש לא לבד...את רואה אותנו, אנחנו רואים אותך.. אנחנו מעגל. אנחנו מעגל של תמיכה ואהבה. בלי שאלות. בלי ביקורת ותהיות. אנחנו גם כוח. אפשר ללחוץ על ה - Stop... לא הכל ייעצר במחי. הסחרחרה תמשיך בהילוך איטי יותר... קחי מאיתנו את הכוחות לקפוץ החוצה. לא!!! את לא תפלי, אל דאגה יקירה. יש ביננו שהיו שם. הם קפצו החוצה. הם איתנו. והם כאן להחזיק בך. ובקשה לי: לעולם, אך לעולם אל תחששי שאת מבלבלת לנו את המוח. את ממש לא. חיכינו לך. תודה שבאת.

למעלה