spooni

New member
מיכל יקירה

מה את חושבת שנכון לך לעשות עבור עצמך ? אם נכון לך לא להיות איתו בקשר , עם כל הקושי , תעשי את זה. בכדי לא להילחץ ולהלחיץ את עצמך , קחי ממנו הפסקה של חודש. חודש זה דבר שכן תוכלי לעמוד בו. ובחודש הזה , תעשי את כל מה שהצענו לך. תעשי הכל בשביל עצמך. אחרי חודש ...תראי מה יהיה. ואם טוב לך להמשיך איתו ועם הסיפורים שהוא מספר לך והזלזול שלו בך, אז תמשיכי. בשני המקומות יהיה לך קשה, הענין נוא מה נכון לך לעשות ? למדתי פעם ב"לימודי ימימה" ושם למדנו שחשיבה וטחינת מוח גורמים לנו לאבד אנרגיה,ושהכי טוב זה לקחת החלטה לכאן או לכאן. אז ...תני מנוחה למוח , קחי החלטה.

מחזקת את דברייך ומוסיפה...

למה את חושבת שמגיע לך גבר כזה? למה את לא אוהבת את עצמך מספיק כדי להבין שהוא עושה לך יותר טוב מאשר רע? מה הוא צריך לעשות כד שתביני שהוא מנייאק בדיוק כמו שאת יודעת? להשאיר עלייך סימני מכות? לא מספיק כל הרע שהוא עושה לך עכשיו בפנים? את חייב להתרחק בדיוק כמו ש spooni אומרת. תגידי לו שאת צריכה פסק זמן של חודש, ושלא יתקשר או ייצור איתך קשר. תגידי לו שאם את באמת חשובה לו ושהוא באמת רוצה שהמערכת יחסים שלכם תעבוד אז שייתן לך קצת מרחב ויכבד את מה שאת מבקשת. ועכשיו את צריכה לעשות עם עצמך חושבים: מה אני רוצה ממנו? מחוייבות? כבוד? מה הדרישות שלי ממנו? ואחרי שהגדרת א הכל תסבירי לו (במכתב או פנים מול פנים) ותעמדי על שלך. תבהירי לו שאם לא יהיו כמה שינויים את לא מוכנה להמשיך להיות איתו בקשר. את חייבת לשכנע את עצמך שמגיע לך כבוד ואהבה אחרת הוא ימשיך להתעלל בך עוד הרבה הרבה זמן. את תאבדי את עצמך וכל זהות שאי פעם היתה לך! אל תתני לו לקחת ממך את עצמך... בהצלחה

תודה, זה בדיוק הכיוון שאני הולכת

עליו. אולי יצא בסוף משהו טוב מכל הסיפור המסריח הזה... מה שבטוח זה שאני שמחה שהתעוררתי והגיע הזמן שאעמוד על שלי.

בהחלט יקירה!../images/Emo39.gif

כולם מלמדים אותנו כילדים לאהוב אנשים אחרים אבל אף אחד לא ייתן לך שיעור באהבה עצמית. את צריכה להיות עם עצמך לבד ולהגיע למקום שאת יכולה להגיד לעצמך במראה שאת אוהבת את עצמך. זה לא אגואיזם, זה לא יהירות, זה פשוט השלמה עם עצמך כמו שאת וקבלת האני שלך המיוחד. אין שום טעם להשאר במקום שרע לך. ואת זה תוכלי לעשות בגרע שתאהבי את עצמך קצת יותר ממה שעכשיו. אז אני מחזקת את ידייך, ואת מוזמנת לכתוב אם קשה לך. חג שמח ושבת שלום.

מה נכון לי לעשות?

אני רוצה קשר איתו בתנאי שזה יהיה קשר נורמלי. אמרתי לו את זה והוא הסכים <שזו כבר נקודת פתיחה טובה> אמרתי לו שיבטיח שלא יפגע בי יותר אמרתי לו כמה אני כועסת עליו הוא הסביר לי הכל בסוף אמרתי שאני צריכה לחשוב על הכל אני נורא פגועה ממנו אני לא בטוחה שאני מאמינה לו אני לא רוצה לחזור למקום החלש הזה ולא אכפת לי כמה רגשות יש לי אליו. חשבתי לי לקחת ממנו שבוע הפסקה, אחשוב על הכל. אולי אפילו אצא קצת עם אנשים השבוע האחרון היה לי שבוע מעולה, יצאתי המון , נהנתי

spooni

New member
לצערינו שבוע לא מספיק בכדי

"להתנקות" זה עובר מהר מידי. ואחרי השבוע הזה אם תחזרי להיות איתו בקשר , את מהר מאד תחזרי למתכונת הנוכחית, והוא ידע איך לשכנע אותך
קחי לעצמך חודש , חודש זה לא נורא כל כך וזה לא מעט. אל תתני לא את התענוג לשלוט במצב. תשלטי את במצב יקירתי!!!! ואם הוא לא מעוניין אז ...שלום, את יודעת שאת לא מפסידה כלום איתו והוא לא מועיל לך בכלום נכון ? חיבוקים ממני ...spooni

זה השבוע השני שאני בנתק

חוץ מהשיחה של אתמול אני רוצה לבחון הכל שוב עוד שבוע מהיום
תודה

למעלה