guysadot

New member
אין נושא...

קשה יש רק בלחם אדון "innocence lost" . מקסימום אתה צריך לקחת אוטובוס אחד עד לשבט כינרת!! לא כזה נורא! שמעתי על אנשים שהדרך שלהם לשבט כוללת גם רכבת!! היית מאמין? הם לוקחים רכבת כדי להגיע לשבט שלהם!!! אז תשקול מחדש ותשאיר את צופי ים כינרת כאופציה כי חבל שהמרחק לשבט שלהם הוא יהיה הסיבה שתפסיק לבוא לצופי ים. דרך אגב איזו שכבה אתה?

goomal

New member
Innocence Lost

כן אדון Innocence Lost למה שלא תלך לכינרת זה קרוב ואתה גר במורדות הז אוטובוס או שתיים. העדונים מרמת ישי לוקחים שתים אוטובוסים יקרים גדי להגיע למרחק של חצי שועה של הליכה מהשבט. ואם אתה כבר הולך לשבט אז תביא איתך את כל הגברים בשכבה שלך.

Innocence Lost

New member
אני בת

ולא נראה לי שיש לשם אוטובוס! לא שמעתי על אחד כזה לפחות, אבל אני אברר ואני דווקא כן שוקלת את צופי ים כנרת כאופציה. ושנה הבאה בשמינית]:

michaeldie

New member
יש אוטובוסים לשם ולא קצת

וגם הם לא יקרים כי זה" קונקס " איזה 5 שקל ... אהההה וגם שלום לכולם לא ניראה לי שכתבתי בפורום הזה מתיי שהו לי קוראים מיכאל ואני מצי'ט ז'ל וגםםםםםםםםםםםםםםםםם עברתייייייייייייייייייייייי טסטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט שילשום

לכו לשבט כנרת ותחזקו אותו !!!

המקום הולך ומתחזק וגם בזכות אגודת יורדי ים "זבולון" שמתחילה לתמוך בפעילות ולהגדיל אותה. אז, גם אתם צריכים להיות שם ולחזק. בהצלחה לכל אוהבי הים !!

יהל כהן

New member
כן יותר חניכים יותר טוב!! :)

אני רק מקווה שיש מספיק סירות חחחחחח דרך אגב הקטע הזה עם זבולון הוא קצת יותר מסובך ממה שנשמע

למעלה