העלוקה היום

Music4Life

New member
"משעמם"? אני לא הייתי אומרת..

ואת התיק אי אפשר לראות כל כך כי הוא שחור כמו השימלה... אני אהבתי, היא נראת מעולה

איריס מ

New member
מסכימה איתך ובאופן אישי לא מבינה את הדירוג

שלהם, מירי נראית מצוין ובהחלט אין דבר לדעתי שמשעמם אצלה.

אין לה זכות לדבר

מה רע בצמיד
מירי אם את מורה- בואי ללמד אותי למבחן מחר
בקשר לאילנה: אולי היתה לה שמלת כלה לא רעה כאשר התחתנה עם אריק בנאדו לא מזמן אבל בכללי יש לה טעם נוראי בלבוש לטעמי נורא גברית הלוואי עליה ועלי על בייבי ליס כמו שמירי עושה עדיף כבר הביקורת של דורין אטיאס והדרקונים

Music4Life

New member
שמעו משהו

לדעתי, נכון שמירי לא מתלבשת בתלבושות מפתיעות ונוצצות...אבל יש לה את הטעם שלה, שהוא מקסים לדעתי
ואין בזה שום דבר אפילו חצי רע ואין על מה לקטול בכלל. הם סתם פשוט רוצים לעשות איזה אייטם, העיקר לכתוב איזה משהו שאין לו בסיס אמיתי, הכל בולשיט וגמרנו. אני יודעת מזה בנאדם שלא יודע להתלבש, ומירי לא שייכת לקטגוריה הזאת, ולא משנה מה ינסו להגיד עליה אי פעם...זה לא נכון. אז אני לא מתייחסת, כבר הבנתי את הפואנטה שלהם...שיהיה . והצמיד יפה מאוד

Crurifragium

New member
הכיתוב על התמונה לא ברור לי

הם לקחו תמונה לא לגמרי בפוקוס (או שכן בפוקוס, אבל לא שלה, ואז חתכו אותה מהצד של התמונה כאילו היא המטרה), של השמלה השחורה שלה על רקע שחור, ואז החליטו לכתוב "שחורה. מירי מטשטשת" כאילו זה הכל בכוונה מצידה כדי שלא יצא להם תצלום ברור של השמלה? אני מפספס משהו?

הילה 201

New member
חבל...../images/Emo4.gif

עדיף לקחת מהתחלה הכל ולבדוק לפני שמגיעים לקופת שלקחת הכל מאשר לעצבן אחר כך גם את הקופאית וגם את שאר הלקוחות, מקווה שבפעם הבאה מירי תלמד את הלקח... אבל,ביננו לא נורא,מטעויות לומדים ואני בטוחה שמירי יודעת איפה טעתה וזה לא יקרה לה יותר...

למעלה