פלאים להתאוששות מהלידה

מדקר מעולה ברמת אביב

רני איל, 6431222 טיפל בי, בין השאר גם בטחורים. ממליצה גם על שיטת פאולה.

May first

New member
למישהי מהעבודה שלי

היתה התנסות מעולה עם מדקר מקיבוצי ההר (דליה, רמת מנשה, עין השופט, לא זוכרת איזה מהם
) אם רלוונטי - יכולה להשיג את הפרטים.

אם פי 3

New member
יש שם את יסמין זיו-שחם

מעין השופט. וכמו שכתבתי במסר - אתי רז, מ"הרמוניה" בעין המפרץ - עם התמחות מיוחדת בנשים (כולל פוריות והריון) וילדים - מומלצת.

udel

New member
טיפ , בבדיקה עכשיו על עצמי....

הי , אני מנסה אותו בימים אלו עוד לא יודעת מה התוצאות קיבלתי אותו ממששהי שעושה דיקורים : קונים בבית המרקחת את ג'ל ה K-Y הקופסא הקטנה ומוסיפים לו 5 טיפות שמן ברוש ו15 טיפות שמן גרניום מערבבים הכל יחד וצריך למרוח על הטחורים . הבנתי שזה אמור מאד להואיל אני אספר כשיהיו לי התוצאות על עצמי

udel

New member
טיפ , בבדיקה עכשיו על עצמי....

הי , אני מנסה אותו בימים אלו עוד לא יודעת מה התוצאות קיבלתי אותו ממששהי שעושה דיקורים : קונים בבית המרקחת את ג'ל ה K-Y הקופסא הקטנה ומוסיפים לו 5 טיפות שמן ברוש ו15 טיפות שמן גרניום מערבבים הכל יחד וצריך למרוח על הטחורים . הבנתי שזה אמור מאד להואיל אני אספר כשיהיו לי התוצאות על עצמי

אז בהקשר הזה - לא להיות סופרוומן

כי גם לי לשמחתי היתה לידה נפלאה ללא קרעים וחתכים הרגשתי נפלא ואם אתן זוכרות ניסיתי לעשות הכל כולל ללכת לסופר עם שניהם
וזה הוביל לצניחת אנרגיה קשה והטיפ הטוב שקיבלתי כאן מכן בנות - זה לא להשתולל גם אם את מרגישה מעולה צריך לנוח ולזכור שאת אחרי לידה

לצריבה כשעושים פיפי

לשתות הרבה - מדלל את השתן לשתות 4 פעמים ביום citravescent שזה בעצם sodium bicarbonate + citric acid + tartaric acid זה משנה את חומציות השתן.

g a n i

New member
וגם להזרים מים על האיזור כשמשתינים

במכה אחת - לצריבה ולפרינאום עם או בלי תפרים. לא הבנתי מכל האסיד
: זה מבסיס את השתן? כי לחומציות שלו יש תפקיד חשוב, ובפרט בתקופת משכב הלידה.

אין לי טיפים, רק שאלות

המליצו לי על הממליס לתפרים, מישהי יודעת אם זה מתאים למריחה על החתך, או רק כאשר הוא מגליד? החתך כואב ומציק (בעצם כל האזור) וחוץ משטיפות מרובות אני לא עושה שום דבר מיוחד. וגם - איזה כדורים נגד כאבים מתאימים להנקה? אדויל? אופטלגין? תודה

g a n i

New member
הממליס זה לטחורים!

לא שמעתי עליו בהקשר לתפרים. להנקה הכי בטוח אקמול. לי זה נראה ליגה נמוכה מדי אז לקחתי אדוויל (ר' סייגים בשרשור של צימעס על ההתכווצויות) ואופטלגין זו תרופה די
שבארה"ב כבר הוציאו משימוש ובתי"ח בארץ עדיין אוהבים מאוד מסיבה לא ברורה (
)

למעלה