וכמובן שכחתי את התמונה
א אלפקה פקה New member 8/9/05 #50 מה המידה, איפה את גרה.... (אולי כדאי שאנשים יציינו את זה מראש? נראה לי יעמיס על השרשור שעל כל פריט ישאלו את זה)
מה המידה, איפה את גרה.... (אולי כדאי שאנשים יציינו את זה מראש? נראה לי יעמיס על השרשור שעל כל פריט ישאלו את זה)
P psycho maiden New member 8/9/05 #52 אוייש צודקת מידה 0 [למרות שזה טחפה יותר גדול אבל מילא], גרה ליד אשדוד מגיעה לת"א..
א אלפקה פקה New member 8/9/05 #53 0 עולה עלי בחלומות שאני חולמת בסוף הלילה, אבל כשאת בתל אביב אני אשמח לבדוק את העניין.
P psycho maiden New member 8/9/05 #55 ../images/Emo6.gif אוקיי אין בעיה צרי איתי קשר במסרים או מסנג'ר או אייסיקיו [יש שירשור]
P psycho maiden New member 8/9/05 #51 ... מכנס לבן מתרחב מאוד עם כיסים גדולים מקדימה , מאחורה ולמטה - עלה לי 150 ש"ח נמכר ב70 ש"ח
P psycho maiden New member 8/9/05 #54 ושוב שכחתי תמונה |מרביצה לעצמי| המכנס הוא מידה 0 [אם אני לא טועה ... ] מקדימה:
T ToryMaster New member 8/9/05 #82 מכנסיים [כן, אניאמשיך בזה עד שתלמדו, יום אחד עוד יאדימו אותי כאן לאות כבוד להיותי "מתקנת שגיאות הלשון המהוללת" ]
מכנסיים [כן, אניאמשיך בזה עד שתלמדו, יום אחד עוד יאדימו אותי כאן לאות כבוד להיותי "מתקנת שגיאות הלשון המהוללת" ]
P psycho maiden New member 8/9/05 #64 מה לא קוראים לאייקון הזה- ../images/Emo100.gif שופינג?! נו מילא.. חולצת רשת שחורה, נקנתה ב40 ש"ח נמכרת ב20 ש"ח
מה לא קוראים לאייקון הזה- ../images/Emo100.gif שופינג?! נו מילא.. חולצת רשת שחורה, נקנתה ב40 ש"ח נמכרת ב20 ש"ח
P psycho maiden New member 8/9/05 #74 |ספויילר| ועוד ג'ינס כהה משופשף , מתהפך [מה שמזכיר לי ששכחתי לצלם את הצד המתהפך , בכל אופן אם מישהו רוצה שיגיד], מידה 26. נקנה ב470 ש"ח , נמכר ב170 ש"ח מקדימה:
|ספויילר| ועוד ג'ינס כהה משופשף , מתהפך [מה שמזכיר לי ששכחתי לצלם את הצד המתהפך , בכל אופן אם מישהו רוצה שיגיד], מידה 26. נקנה ב470 ש"ח , נמכר ב170 ש"ח מקדימה:
P psycho maiden New member 8/9/05 #75 *../images/Emo58.gif מאחורה: זהו, נראה לי .. אולי יש לי עוד דברים אבל הכל ארוז (בדיוק עברנו דירה), ניתן ליצור איתי קשר במסרים אייסיקיו 317865526 מסנג'ר [email protected]
*../images/Emo58.gif מאחורה: זהו, נראה לי .. אולי יש לי עוד דברים אבל הכל ארוז (בדיוק עברנו דירה), ניתן ליצור איתי קשר במסרים אייסיקיו 317865526 מסנג'ר [email protected]
P psycho maiden New member 8/9/05 #93 איזה ?! חלק מהבגדים ששמתי הם לא אלטרנטיביים במיוחד , בגדים שאני רוצה להתפטר מהם..אני בעצמי לא שמה אותם , אבל אולי מישהו יעבור כאן במקרה ויאהב...ענארף.. אני צריכה כסף.
איזה ?! חלק מהבגדים ששמתי הם לא אלטרנטיביים במיוחד , בגדים שאני רוצה להתפטר מהם..אני בעצמי לא שמה אותם , אבל אולי מישהו יעבור כאן במקרה ויאהב...ענארף.. אני צריכה כסף.