שרשור מכירות

Dalit Mamy1

New member
קצר וקולע.. :)

לפני כמה שנים אימא החליטה להיות ספרית, הלכה למדה עשתה הכול כדי שתצליח התכנית! ואז..אחרי הרבה שנים של פריחה אימא החליטה שהיא כבר לא רוצה. בסוף מה שמסתבר..זה שלגיל 40 באמת יש משבר! אימא החליטה לסגור הכול ולמכור את כל הדברים: תוספות שיער,מסכות,קפסלות,והקרמים הכי טובים! אבא רטן ואמר.. 'עלינו למכור זאת במחיר הכי יקר!' אך אימא חייכה חיוך ממיס:'לאף אחד אין כסף מיותר היום בכיס!' "מה נעשה?" שאל אבא,בייאוש לא מוסתר. -"ננסה להציע את הציוד לכל הקרוב וגם למי שלא מוכר.." וכך התגלגלתי אני לכאן. מציעה לכם לקנות ציוד חדש,בכלל לא ישן! לא נוסה על בעלי חיים,ולא על בני אדם! לא נפתח אפעם מאז שהוזמן! יש מלא דברים מגניבים תוספות שיער צבעוניות ורגליות.. ומלא תכשירים. אולי גם גברים יביעו עניין בווקס וג'ל לשיער. ואולי הבנות ירצו לקנות איזה קרם טוב במחיר עלות! מתנה לחג אני מוכנה למכור גם בקבוצות! אז אם יש מעונינים,בכל מיני תכשירים חדשים..(שיכולים להיות מתנה נפלאה לחג! כי יש גם בסלסלה מסודר) צרו קשר בטלפון 0528542980 או שפשוט תשאירו הודעה. תודה. מכירים ממש זולים,מנסים להיפטר מציוד מיותר שנמצא על המדפים :)

המכירות שלי

כי השרשור הקודם כבר לא קופץ. יכולה להיפגש בבאר שבע או בדואר רשום בתוספת 10 שקלים. בנוסף למה שאני מעלה יש לי גם שורטים במידות 36 ו 38 אבל זה לא כ"כ אלטרנטיבי אז אם מישהי רוצה תמונה שתבקש.

esha2

New member
מכירה - תיק עור שחור

תיק מדליק לא שגרתי - דגם בסגנון תיק מתדלקים. רטרו . עור שחור. אפשר לשים על חגורת מכנסים או על הכתף. מתאים לגברים ונשים. אפשר בבאר שבע או בדואר או לתאם משהו אחר. צרו קשר במייל [email protected]

Slow Loris

New member
יש לה ערכה לחימצון שיער

שלא נוסתה על בע"ח? כי אני לא מוצאת כזאת בארץ בכלל!

למעלה