שרשור מכירות

../images/Emo197.gif הודעה לכל הירושלמיות למיניהן: ../images/Emo197.gif

(כתבתי את זה גם למטה, אבל אני מניחה שגם זה זה מקום טוב לכתוב קצת יותר בכלליות).
ביום שישי הבא, 16.9, תיערך מכירה של "הדר לבושה" לקראת ראש השנה. זאת מכירה שהכניסה אליה לנשים בלבד (חילוניות ודתיות כאחד). יהיו הרבה מבצעים והנחות, והרבה מעצבים טובים ("בא מאהבה", נעמה בצלאל וכו'...), ובעיקר הרבה בגדים! האירוע יתקיים ב-"מרכז תרבות העמים - בית יהודית" (ליד המושבה) בסביבות השעה 10:00 בבוקר. אני כמעט חושבת שהכניסה עולה 15 ש"ח, כי ככה זה היה האירוע הקודם. יכול להיות פחות, אולי אפילו חינם. אבל תארגנו לעצמכן בכל מקרה כסף לכניסה
לכל החוששות והתוהות: יש מגוון ממש רחב של כל מיני סגנונות בבגדים שם, ובאמת בגדים נורא מיוחדים שמתאימים גם לחילוניות וגם לדתיות! לא הכל "דוסי". אני זוכרת שמישהי כאן חיפשה חצאיות מגניבות, וביריד הזה זה ה-מקום. יהיו תכשיטים עבודות יד, ועוד המון סוגי אקססוריז. יריד ממש שווה
אני אהיה נוכחת בשישי הזה, וגם בשישי אחריו בזיפר. אולי אמצא גם שם וגם שם בגדים

אני לא יודעת למה לא מלהיב אותי לעשות שופינג

עם מלא דוסיות ביקורטיות... אוי מי זאת המגעילה הזאת עם החזה הענק והחורים הגדולים באוזניים והעגילים בפרצוף... אעאעאעאע

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif קראתי על יריד המעצבים הזה

כן האמנם כניסה לדתיות וחילוניות כאחד, אבל הוא מיועד באופן מובהק לדתיות, זה הקטע שלו P:

lili 87

New member
מכירת שמלה שחורה ארוכה

מאוד אוהבת אותה אבל ממש לא בשימוש אז ביי ביי לה 2 שכבות, העליונה היא תחרה כזו ממש ארוכה בחזה יש כמו שרוך כזה מחוך צמודה ומחמיאה מידה 36 נקנתה ברנואר בזמנו מוכרת במאה שח כיוון והיא ממש במצב חדש ונלבשה אולי פעמיים בקושי

חברה שלי חמצנה לי

היא חימצנה עם מי חמצן ואבקה כלשהי. אני יכולה לברר לך איזו. או ש... התכוונת לחימצון יותר טוב ויצאתי טיפשה, כי ברור שאפשר לחמצן בקלות.

Slow Loris

New member
אין צורך

אני יודעת על כול חברה מה שיש לדעת. כרגע מה שיש בסופר פארם הכול נוסה - וולה ואינדולה. יש מצב שבביוטי קייר לא נוסה. זה שמועות ששמעתי ולא בדקתי לעומק.

Slow Loris

New member
ניסיתי כבר. ערכות חימצון אין.

רק צבעים חלשים ויקרים:\

Keiyu

New member
ערכות החימצון של manic panic

טוענות להיות vegan friendly.

Slow Loris

New member
אני יודעת, אבל כרגע אין אפשרות להזמין מחו"ל

ובנוקס אין.

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif וגם צללית ורודה של בועז שטיין

נקנתה ב88 ש"ח ונעשה בה שימוש בערך 3 פעמים הצבע שלה חזק לאללה מוכרת ב60

נעליים

לא יודעת אם אלינה בסוף רוצה ממני... אולי מישהי אחרת? הן עולות 70, זה חיקוי באפלו. מידה 37-8.

למעלה