תיק איפור שלי

tokit

New member
תיק מכובד מאוד

אם כי, כפי שאמרת, חסרים לך עפרונות. לדעתי גם בתחום הגלוסים והליפסטיקים יש מקום לשיפור. וצלליות סגולות.. לגבי הצללליות שאת מכנה "אופנה" - הן יכולות להשתלב בעצם בכל איפור. 3 מהן בכלל בהירות והולכות עם המון דברים. והערה קטנה - הפינה הזו מקסימה, אבל קבענו שהיא תעלה רק פעם בשבוע. אחות שלו אחראית על הפינה ועל התור. השבוע זוהר העלתה את האוסף שלה ביום שלישי ואת את שלך היום (יום חמישי). כמובן שגם ביום ראשון היתה מישהי ויש גם מישהי מתוכננת ליום ראשון הבא. באמת חבל. יש גבול לכמה ניתן להתרשם מהאוספים. 3 אוספים בשבוע זה יותר מדי. להבא, אני מברשת לשמור על הסדר.

SimplyMe1

New member
את מברשת?../images/Emo12.gif

איזו מהן? סתם
הבנו שהתכוונת למבקשת*;)

Daniella 21

New member
תודה../images/Emo140.gif

בהחלט חסרים לי עפרונות וצלליות סגולות אני לא הצלחתי לשלב 2 מהן ביחד. מצטערת
אם הייתי יודעת לא הייתי מעלה את הפינה. כנראה צריך תזכורת לכולם לגבי הספיישלים כי כמו שעשיתי ספיישל אחד לאיפור ונאמר לי שבחורה אחרת עושה ומתכננת אבל מאז לא ממש ראיתי ספיישל כזה אז לא חבל?

hilala20

New member
../images/Emo124.gif הקטע הוא שדווקא הקבועות

שקוראות כל פיפס בפורום הן אלה שמעלות את האוספים במהלך השבוע כאשר אנחנו דואגות לכתוב על כל שרשור כזה שמתווסף בחוסר ידיעה שלהבא יש לזכור שזו פינה שבועית. זה קצת מצחיק שדווקא את הבקשה שלנו להקפיד על הפינה ביום ראשון בלבד כולן מפספסות. אני לא באה בטענות לאף אחת, אבל באמת שחבל, כי בסוף יגמרו האוספים להצגה מאוד מהר, במקום שהפינה הזו תמשך זמן לא מבוטל. אז לשם הבהרה ובתקווה שתקראו כולכן את ההודעה: פינת הtrain case הינה פינה חד שבועית ונערכת בכל יום ראשון בלבד. בסוף השרשור נבחרת האחראית לשרשור בשבוע שלאחר מכן. על קביעת הגולשת האחראית - אחראית אחות שלו שהתחילה עם הפינה הנ"ל והאמת שמעתה והלאה אני פשוט אשרשר את ההודעה הזו לכל train case שעולה... בתקווה שזה יהיה באמת ברור יותר ואף אחת לא תפספס.... ובאשר לאוסף שלך - נראה שיש לך תיק סבבה לעבודה. לא אחזור על מה שאחרים כתבו שחסר, אבל אני רוצה להוסיף שאני הייתי משפרת גם את מחלקת צלליות האבקה שהרבה ממנה מבוססת על צלליות לא מקצועיות שאני לא בטוחה שכל לקוחה היתה ששה לראות בתיק של מאפרת. ושאלה לי אליך - נוח לך להשתמש עדיין בצלליות האישיות? הפיגמנט של רובן הרבה פחות טוב משל המקצועיות, ולי למשל היה מאוד קשה לחזור לצלליות העממיות והפחות טובות שלי אחרי שהכרתי את המקצועיות (ושלא תבינו לא נכון, יש לי עד היום צלליות עממיות מעולות, אבל היו לי גם כמה עם פיגמנט עלוב במיוחד שכבר לא יכולתי לחזור להשתמש בהן)

Daniella 21

New member
מעולה טוב לדעת../images/Emo24.gif

אגב לגבי שרשור תמונות מפורסמים עם מי לדבר
? אני בד"כ משתמשת בצלליות המקצועיות על לקוחות. (אני לא ממש אוהבת את הצלליות של ג'ייד אבל קיבלתי אותם במתנה) אבל בצלליות האחרות הן דווקא ממש יפות ויושבות טוב על העין אז אני מרגישה בטוחה להשתמש גם בהן על הלקוחות שלי
(מעטות כמה שהן
) אני חשה בנוח להתאפר עם העממיות
כי א. הן לא עולות הרבה אז כבר עדיף לקנות את הסטים ולערבב צבעים. ב.אני מתאפרת די "פשוט ועדין" אז בד"כ מספיק לי שתי צלליות ואייילנר ומסקרה, דווקא לא עושה לי את זה להשתמש בצלליות המקצועיות אחרי שביזבזתי כל כך הרבה
עליהם - אני בעיקר משתמשת בהן על האנשים אחרים
יש לי את הרביעיה של מאק (בקניה האחרונה שלי) ואת כל המוצרים שאני משתמשת לאחרונה לאיפור

tokit

New member
עם JOYE האחת או עם ABIBAS ORIGINAL

אני מקווה שלא טעיתי םה..

Abibas Original

New member
לא ממש טעית ../images/Emo13.gif

JOYE עושה מין פינה של תמונות פפראצי ותמונות חדשות של מפורסמים. אני עושה את הפינה שיש בה הרבה מראות של סלב מסוים(ת). בקשר לזה שבנות מעלות פינות לא בימים שנקבעים, זה כי פשוט באמת מפספסים הודעות ואז לא יודעים מה בדיוק קבעתם בקשר לפינות. לדעתי צריך שאת או הילה תעבירו מסר קטן עם כל הפינות שיש והכללים ממש בכמה מילים שכולן ידעו מה יש ומתי ואיך אפשר להשתתף. כי אם להגיד לך את האמת- גם אני קוראת די הרבה בפורום ומן הסתם לא הגיוני שאפספס משהו כזה... ועדיין יש תקופות שפתאום אין זמן ולא נכנסים ואז מפספסים דווקא את הפרטים החשובים האלו. לקח לי כמה שבועות להבין מה הולך עם פינת הtrain case, מי עושה את זה, מתי וכו'. אז אם יש אפשרות להעביר מסר אחד לכל הפורום זה נראה לי רעיון טוב... ככה שגם מי שלא פה כשמתפרסמת הודעה, ידע את הדברים החשובים.

tokit

New member
כן, לפינות האלה התכוונתי

צודקת, צריך לכתוב הודעה. השאלה אם יסתכלו עליה ואם יפנימו..

foggy night

New member
כמה דברים

1. יפה יפה... יש לך יופי של מוצרים 2. איך המייק אפ של סופט טאץ'? אני זוכרת שניסיתי אותו ולא אהבתי (בלשון המעטה) 3. יש לך יותר צלליות ממני! יש!!!
4. הסט השני משמאל זה מרוול? איך האיכות? 5. הסט השמאלי ביותר - של מי ואיך האיכות? 6. אכן חסרים לך שפתונים וגלוסים... בטח אני אזכר בעוד דברים אחר כך ו- שלחתי לך מסר
ו- אהבתי את האוסף! צבעים מדליקים

Daniella 21

New member
לא אהבתי את סופט טאץ

אבל על נשים בוגרות זה יושב די טוב
אני מכורההה לצלליות הסט של מרוול נחמד אבל לא מי יודע מה -אחותי קנתה לי אותו בדיוטי פרי והשתמשתי בו כמה פעמים והפיגמנט יחסית חלש ולא נשאר. הסט השמאלי ביותר קיבלתי מתנה מדודה שלי בחו"ל קוראים לו: פרינסס מרסיאלה בורג'ס- אבל הוא כבר ישן מלפני כמה שנים אז חלק מהצלליות לא נשארות ולא מומלצות לשילובים כי זה פשוט נמחק

למעלה