ANTM עונה 8 - פרק 11

NP16

New member
התמונה של העונה בשבילי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif^%*^%

Manga136

New member
פרטי הפרק. ../images/Emo142.gif

זהו
לאלו שעדיין לא צפו בפרק ורוצים לראות את השידור החוזר בשבת.
האתגר: אודישנים למעצבים באוסטרליה. זוכת האתגר: ג'זלין גונזלס. הצילומים: צילומים למגזין נשים, ולמגזין גברים. סדר הקראת השמות [לא כולל את השתיים האחרונות]: 1. ג'זלין. 2. נטשה. 3. רנה. השתיים האחרונות: דיון ובריטני. המודחת: בריטני האץ'. קאברגירל השבוע: נטשה גלקינה.

וווווווווווווווווווווווווווואווווווו

א' קודם כל אין לי שום דבר נגדה, היא אחת הפייבוריטיות שלי מההתחלה עוד. ב' גם אם אני לא אוהבת אותה יש לי זכות לשאול כמה שאלות שבא לי.. ג' אם זה מעניין אותי אני אשאל. ד' ממש נחמד לראות כזאת תגובה.. אז אני שואלת - מה יש לך נגדי
אתה לא באמת היית חייב לענות לי ה' אתה מה זה לא חייב לענות לי על זה

NP16

New member
איזה דרמה...

עשית מזה יותר ממה שזה. סך הכל ההודעות היחידות שקראתי שלך היה שאלה האם נטשה כלה קנויה,ולמה נטשה נראית תמיד כמו כוכבת פורנו. מצטער,זה לא נשמע כמו שאלות ענייניות במיוחד , זכותך לשאול גם אף אחד לא אמר שלא... סך הכל רציתי להבין מה הסאב טקסט שלך,נשמע שיש לך להגיד משהו על נטשה ואת לא אומרת ומרמזת מהצד. אבל סבבה לך,אם זה לא ככה אז לא. יום טוב.

או קיי מה יש להם מדיון?

היא כזאת לא מרגשת ולא דוגמנית בכלל... מעולם לא ראיתי בבריטני כהדוגמנית הכי מוצלחת של העונה אבל התמונ ות וההשקעה שלה הן כמה רמות מעל דיון והשופטים העריצו אותה כל התוכנית! מה שמזכיר לי שהיא גם עפהמול פלישה המדהימה! שחבל שהיא לא המשיכה לדגמן..

mikmikonet

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

פלישיה
כמה עצוב. ובריטני פי מליון מדיון... כמה שנאתי את דיון

NP16

New member
מסכים לחלוטין .

אם פלישיה הייתה נשארת במקום דיון בפרק ההוא,אני משער שגם היא הייתה מגיעה לשלב הזה. לאחר שהן 6 סופיות,תמיד החוסר האישיות או האישיות הבעייתית מתחילה לצוץ,וטיירה מתחשבת בזה יותר ויותר. וכמעט כל עונה,אם לא כל עונה,למעשה מקום חמישי ,שישי,רביעי, אנחנו מוצאים את הדוגמניות המוצלחות כל העונה -שלא יודעות להיות נערות קאבר גירל,או להציג את עצמן כראוי,ועפות -בזמן שבנות כמו דיון מגיעות כ"כ רחוק על זה שהאישיות מספיק טובה,עם פרוטופליו סביר.

למעלה