הפינה לשיפוטכן

candy77091

New member
אני קונה תיק בגונג-איכות לא משהו

אבל כל שבוע מביאים שם תיקים חדשים והם עולים גרושים עד 100 ש"ח. יש את הרשת בדרום בלבד-נתיבות, באר-שבע..

מאוד זול

איזה סוגי תיקים יש להם? ואיך האיכות? חבל שכל כך רחוק לרוב האנשים...

candy77091

New member
יש להם תיקים מכל הסוגים והמינים

יש תיקים זרוקים לבית ספר לפני תחילת שנה ויש תיקי יד בכל מיני צבעים לרוב יש גם תיקי בד עם פפיונים ובלעדיהם.תיק בממוצע עולה שם 30-50 היקרים יותר כמו שאמרתי עד 100. זו חנות עם בגדי גברים ונשים גם במחירי רצפה. את יכולה לקנות שם גופיות גינסים והכל עד 100 ש"ח.

candy77091

New member
הם נמצאים באזור קרית הממשלה

ליד קפולסקי-יש רק אחד בב"ש.ממש צמוד לעירייה, קרוב גם לתחנה מרכזית הליכה של 10-15 דק'.. לא רק תיקים. זו חנות עם בגדי גברים ונשים גם במחירי רצפה. את יכולה לקנות שם גופיות גינסים והכל עד 100 ש"ח.

שם תפוס2

New member
גונג באר 7../images/Emo51.gif

את צודקת, אתמול שמעתי על החנות מחברה שהלכה לקנות שם לכל המשפחה. כבר חשבתי לקחת רכבת ולארגן "הוצאה" רצינית כי זה נשמע משתלם... אני רק צריכה לבדוק איתה אם יש שמלות ודברים נחמדים לשלב ליומיום. תיקים ואקססוריז- אני בדרך כלל מחפשת בטופ 10- עזריאלי הכי קרוב לי. והם די מעודכנים שם....

candy77091

New member
לא תוכלי לברר אם יש שם דברים כאלה

כי מגיעה אליהם סחורה כל הזמן והם ישר מוציאים מי שמספיק לחטוף חוטף מי שלא אוכל אותה, הם לעולם לא שומרים לך בגד.יכול להיות שיהיה בגד ואחרי שעתיים כבר יקנו אותו, החנות עמוסה תמיד, תמיד יש תורים לתאי ההלבשה.. תמיד יש להם שמלות ויש דברים ליומיום ממה שאני ראיתי(זה לא חנות בגדי אירועים) יש לפעמים חולצות מכופתרות, גופיות, חצאיות,גינסים,טופים, מכנסיים, אפילו אוברולים ניתן למצוא שם.

ענתוש 24

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

נראה לי די סתמי, אין לי כ"כ דעה עליו מה שכן, הייתי רוצה לקנות תיק בצבע סגול עמוק, אבל יחסית קטן שלא "ישתלט" עליי ראיתם אחד כזה איפה שהוא?

צבובה

New member
../images/Emo31.gif כעור!

כמו מפת שולחן פרסית דלוחה שנהפכה לתיק.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

מבחינת הצבעים מאד אהבתי - חולה על ורוד פוקסיה
אבל הוא עמוס לי מדי, אז לא נראה לי שהייתי רצה לקנות אותו

דינוסיק

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

לדעתי מקסים. הוא יכול בקלות לשדרג כל הופעה סתמית של ג'ינס וחולצה חלקה.

למעלה