שרשור סופ"ש

CheN Y

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo162.gifשרשור סופ"ש../images/Emo203.gif../images/Emo64.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: שיר השבוע לא של THE USED שלכם: קליפ השבוע: אלבום השבוע: עצבון השבוע: הפתעת השבוע: תמונת השבוע:

CheN Y

New member
שלי

שיר השבוע של THE USED שלכם: האמת..כמעט ולא שמעתי השבוע דה יוזד..אל תהרגו אותי X__X *מתחננת* שיר השבוע לא של THE USED שלכם: וואי..כל השירים של Lifehouse קליפ השבוע: גם לא ראיתי MTV חח אלבום השבוע: אממ לא יודעת עצבון השבוע: ילד חרא. הפתעת השבוע: אממ..אממ...אממ...לא זוכרת תמונת השבוע: -->

D a r k B o y

New member
אאאאעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!../images/Emo2.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: הממ..... אני חושב I Caught Fire שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Nirvana - Smells Like Teen Spirit קליפ השבוע: המ.. שוב, אני לא בדיוק רואה MTV לכל סוגיו, אבל במקרה יצא לי לראות איזה TOP ten של נירוונה שהיה בMTV רגיל, אז נגיד שlithium. ואני אומר לכם, אם טי וי השתגעו, לפני כמה ימים היה ווישליסט של סליפנוט! אותם לא אהבתי
אלבום השבוע: אהמ אהמ, Nirvana - Nevermind וכן, כל הנ"ל מתקשרים אחד לשני. קודם ראיתי ווישליסט כשדיברתי עם ידידה שחולה עליהם בטלפון, אח"כ אמרתי שהם נמדים והיא הציעה אהמ.. להביא לי את הדיסק בצורה שהוא ישאר גם אצלה [לוידע אם מותר לדבר על זה כאן אז לא משנה, אתם מבינים], עכשיו אני שומע אותו, וחוץ מזה שהוא נחמד הוא גם האלבום היחיד ששמעתי השבוע בתור אלבום...
עצבון השבוע: גיליתי שליל הסדר זה רק ביום רביעי!!! אוף, באסה
הפתעת השבוע: גיליתי שאני מבדר!
תמונת השבוע: תמונת השבוע... אממ... נחפש

כוסון אחד../images/Emo99.gif

איזה פאדיחות אני עושה לך פה בפורום, אה? חחח חפיף

yaelrs

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo192.gif

השם שלך התגלה

D a r k B o y

New member
חח.. כן

לא נורא, ממילא רציתי לחשוף אותו.. פשוט לא היה לי כח כי אני עצלן..

michmichonet

New member
נה

שיר השבוע של THE USED שלכם: A Box Full of Sharp Objects שיר השבוע לא של THE USED שלכם:Sophomore Slump Or Comeback Of The Year של פוב קליפ השבוע:A Box Full of Sharp Objects אלבום השבוע:של פוב עצבון השבוע:שיעמום הפתעת השבוע:לא נראה לי שהיה תמונת השבוע:

yaelrs

New member
עונהנהנהנהנהנה../images/Emo192.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: המממ Poetic Tragedy שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Muse- Sunburn קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: The Used עצבון השבוע: אין הפתעת השבוע: אין

may90

New member
me

שיר השבוע של THE USED שלכם: choke me שיר השבוע לא של THE USED שלכם: we are scientists- nobody move nobody get hurt קליפ השבוע: זה של שיר השבוע שלי -הקליפ האהוב עליי ^^- אלבום השבוע: יש הרבה X_X עצבון השבוע: dunno הפתעת השבוע: dunno תמונת השבוע: טינעינעי

may90

New member
ועוד תמונה

זה בא ביחד. [הוצאתי אותם מאותו קליפ]

O L g i T

New member
יואווו הם כלכך דומים!!

גם בסופרוק היה קליפ של אינקובוס [אני קוראת להם אינקובוס...] והם כלכך כלכך דומים >< מה הסיכויים שהם אחים? XDD

may90

New member
אם זה היה נכון

אז הייתי אומרת שיש להם גנים מאוד טובים במשפחה XDD אני לא מוצאת כ"כ דמיון

למעלה