שרשור סופ"ש

GD ROCKS

New member
אמ אמ יש שם 5 מיתרים

או שאני מדמיינת?! פאק אני לא מצליחה לישון

MyMystery

New member
!@#$%^&*)!../images/Emo203.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: greener with the scenery שיר השבוע לא של THE USED שלכם: sevendust- ugly smile empty soul- who i am -Death Cab For Cutie -Someday You Will Be Loved עצבון השבוע: הרבה. הפתעת השבוע: =\ תמונת השבוע:=>

Pink Pig

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: its hard to say שיר השבוע לא של THE USED שלכם: emery - so cold i could see my breath קליפ השבוע:X אלבום השבוע:X עצבון השבוע: ציוני בגרות הפתעת השבוע:ציוני בגרות תמונה: אני שיכורה

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: hard to say שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Little Girls Pointing And Laughing קליפ השבוע: When The Sun Sleeps אלבום השבוע: Hours עצבון השבוע: הממ. טמטום שלי ושל אנשים סביבי הפתעת השבוע: שהרשו לי בכ"כ קלות יוזלס. תמונת השבוע: מושי 3>

../images/Emo204.gifTaking Back Sunday!!

שיר השבוע של THE USED שלכם:
The Back Of Your Mouth Lyrics שיר השבוע לא של THE USED שלכם:
Taking back Sunday - Cute Without the E
אביב גפן - מגיפה
Alkaline Trio - Mercy Me
Fall Out Boy - A Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me קליפ השבוע:
Fall Out Boy - A Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me אלבום השבוע:
אין עצבון השבוע:
לא ממש מעצבן, קצת מבאס.. נו, בנים ושטויות כאלה >< הפתעת השבוע:
שהייתי אתמול במסיבה ובהופעה של שייגעצ והיה כ-כ-ה כיף!! תמונת השבוע:
מממ אני יודעת? שיהיה..

female drummer

New member
פפפפפפפפ

שיר השבוע של THE USED שלכם: לא ממ שמעתי השבוע:p שיר השבוע לא של THE USED שלכם:naive
של the kooks קליפ השבוע:naive
אלבום השבוע:פפפפפ אין ממש עצבון השבוע:אני לא אוכל להישאר בב"ש הרבה הפתעת השבוע:אין תמונת השבוע:

Lintu666

New member
אני :)

שיר השבוע של THE USED שלכם: maybe memories שיר השבוע לא של THE USED שלכם: resurrection/him pain/jimmy eat world קליפ השבוע: until the day i die/story of the year אלבום השבוע: אממ...אין לי
עצבון השבוע: אני חולה :/ הפתעת השבוע: גיטרה חשמלית חדשה O: למרות שהיא משבוע שעבר אבל לא נורא.. תמונת השבוע: ><

Rose131

New member
...../images/Emo29.gif

נמ.. שיר השבוע של THE USED שלכם: ממ.. אולי i caught fire שיר השבוע לא של THE USED שלכם: perfect-SP קליפ השבוע: אמ.. לא ראיתי כלכך קליפים... אלבום השבוע: לאדעת
עצבון השבוע: סאטין מתה;[[ הפתעת השבוע: שסאטין לא מתה גם בפעם העשירית שרואים את מולאן רוז;[[ תמונת השבוע:

../images/Emo98.gifחזרתי../images/Emo98.gif../images/Emo163.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: Take It Away שיר השבוע לא של THE USED שלכם:And I Love Her-The Beatels קליפ השבוע:לא רואה אלבום השבוע:אוסף הביטלס של שנות השישים. עצבון השבוע:בע חיכיתי 20 דק' לאורטודנט כי הוא דיבר בפלאפון|: הפתעת השבוע:מצה עם שוקולד זה טעים! תמונת השבוע:go bitch

B l a c k tears

New member
הופה.

שיר השבוע של THE USED שלכם:Let it bleed שיר השבוע לא של THE USED שלכם:אביב גפן-הכי קרוב לבד קליפ השבוע:פאניק-איי וורייט סינגס בלהלבלה. [אין לי כוח לשמות ארוכים\אנגלית] אלבום השבוע:אביתר בנאי. עצבון השבוע:משפחה,העבודה.. הפתעת השבוע:הופתעתי שקבעו לי די הרבה משמרות השבוע. תמונת השבוע:\:

למעלה