The Fashion Police

Little McMickey

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo27.gifThe Fashion Police../images/Emo100.gif

לא הייתי כל היום בבית, אז הנה פיצוי XD התמונה לא כזו ברורה אבל זה מה יש חחח הסבר: אתן צריכות לתת ציון על הלבוש של הבנים מ-1 עד 10 אם זה לנעליים שהוא לובש או לכובע שהוא לובש
על הכל
האם זה יהיה IN? או OUT? הסבר: אתן צריכות לתת ציון על הלבוש של הבנים מ-1 עד 10 אם זה לנעליים שהוא לובש או לכובע שהוא לובש
על הכל
האם זה יהיה IN? או OUT?
-דני- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-דאגי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-הארי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-טום- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי: מתלבש השבוע: תסרוקת השבוע: המתלבש הגרוע: התסרוקת הגרועה: הערות כלליות:

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifפטצ'!../images/Emo6.gif

-דני-
חולצה: 8 מכנס: 8.5 נעליים: 8.5 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 7 שיער: 7 הערות: אין. ציון סופי: 7.8
-דאגי-
חולצה: 9 מכנס: 9.5 נעליים: 10 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 שיער: 10 הערות:
!@#$%^ ציון סופי: 9.5
-הארי-
חולצה: 8 מכנס: 8 נעליים: 7 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 7 שיער: 10 הערות: הנעליים לא מתאימות
ציון סופי: 8
-טום-
חולצה: 6.5 מכנס: 8 נעליים: 10 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 7 שיער: 7.5 הערות: הנעליים
ציון סופי: 7.8 מתלבש השבוע: דאגי
תסרוקת השבוע: דאגי והאריD: המתלבש הגרוע: טום><'. התסרוקת הגרועה: טום. הערות כלליות: האם יש סיכוי לעוד תמונה?D:

McGirl For Life

New member
אעאעאע אני מתה על הסת הזה

במיוחד התמונה שלהם בלי חולצה
-דני- חולצה:6 מכנס:10 נעליים:8 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:9 וחצי שיער:10
הערות:אני לא אוהבת חולצות משבצות.. גם אם בקושי רואים את המשבצות ציון סופי:8
-דאגי- חולצה:8 הייתי נותנת 10 אם היא לא הייתה בצבע ירוק.. או לא הייתה בכלל............................ מכנס:9 נעליים:10 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:לא רואים תחגורה.. שיער:9 הערות: שונאת ירוק ציון סופי:9וחצי
-הארי- חולצה:10 מכנס:10 נעליים:8 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 אני אוהבת עניבות והחגורה יפה
שיער:10 התקופה הכי טובה שלי אבר!! הערות:מושלם!! ציון סופי:10
-טום- חולצה:4 NOT
מכנס:7 נעליים:10 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:אין כלום שיער:9 הערות:נחמד... ציון סופי:7 וחצי מתלבש השבוע:הארי תסרוקת השבוע:דני המתלבש הגרוע:טום לצערי התסרוקת הגרועה: אין הערות כלליות:אני מתה על הסט הזה!!!!אעאעאעאעאעאעא

אור188

New member
../images/Emo62.gifעונה- סט מדהיםםם !

-דני- חולצה: 6 מכנס: 7 נעליים: 4 - לא ממש אהבתי =\ אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: לא רואים הרבה מהחגורה אז... שיער: 3 פרוע מדיי .. הערות: לא משהו הפעם ... הוא נראה בדרך כלל יותר טוב .. ציון סופי: 5 -דאגי- חולצה: 10 היא מהממת ! מכנס: 7 נעליים: 8 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אין שיער: 9 ממש אהבתי .. הערות: הוא יצא מדהים בתמונה הזאת
ציון סופי: 9 -הארי- חולצה: 8 חמודהה כזאת מכנס: 10 הוא ממש יפהה נעליים: 7 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 החגורה והעניבה ממש מגניביםם שיער: 6 הערות: הוא נראה ממש טוב ( כרגיל
) ציון סופי: 8 -טום- חולצה: 4- לא אהבתי את הצבע מכנס: 8 נעליים: 8 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: .... שיער: 3 הערות: לא אהבתי כל כך את הצבעים אבל הנעליים מדהימוותת ! ציון סופי: 5 מתלבש השבוע: דאגי
תסרוקת השבוע:שוב דאגי
המתלבש הגרוע: טום
התסרוקת הגרועה: טום
הערות כלליות: דאגי והארי היו ממש מדהימים

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהעיקר שרואים את הבגדים.. וזו מטרת

המשחק.. לא להגיד איך התמונה יצאה אלא רק על הבגדים ורואים אותם.. ואני לא תמיד מביאה כאלה תמונות, פשוט רוב התמונות כבר היו במשחק חח המשחק הזה הוא מלפני הרבה זמן

../images/Emo95.gifיש מצב מישהי מעלה את הסט? ../images/Emo9.gif

דני- חולצה:7 מכנס:8 נעליים:9 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:לא כל כך רואים את החגורה
שיער:9 הערות:- ציון סופי:8.5
דאגי- חולצה:9 מכנס:9 נעליים:10
אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:- שיער:10 הערות: למה הוא צבע את השיער?!
ציון סופי:10
הארי- חולצה:8 מכנס:10 נעליים:6 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:9 שיער:7 הערות: החגורה & עניבה ממש יפה ציון סופי:9
טום- חולצה:6 לא אהבתי במיוחד =\ מכנס:9 נעליים:8 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:- שיער:6 הערות:השיער לא יפה לו ככה.... ציון סופי:7 מתלבש השבוע:דאגי
תסרוקת השבוע:דאגי
המתלבש הגרוע:טום
התסרוקת הגרועה:טום
הערות כלליות:דאגי מדהים בתמונה הזאת !

McGirl For Life

New member
חחח יש לי רק שתי תמונות משם זאת ואחת שהם בלי

חולצה
את רוצה את השנייה?!

למעלה