The Fashion Police

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifאני מתה על התמונה הזאת../images/Emo6.gif

דאגי כזה חמוד עם בטן חמודה שכזאתXD

McGirl For Life

New member
חח נכון הוא בכלל חמוד בתקופה הזאת...

חבל שהוא התחיל לנפח שרירים הוא היה מושלם ככה... =\ זאת התמונה שאני הכי הכי אוהבת של מק

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifוואי, כאילו, לגמריי, כאילו, את יודעת...

לגמריי כזה כאילו... נמנמ. |חותך|

sweet shir

New member
בטח כפרוש.

אגב אתמול נדפק לי האינטרנט ולא הצליח להתחבר בחזרה!

adiozery101

New member
../images/Emo6.gif

-דני- חולצה: 9 מכנס: 8 נעליים: 10 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער: 8 הערות:
ציון סופי:9 -דאגי- חולצה: 9 מכנס: 9 נעליים: 10 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: 100000 הערות:
ציון סופי : 10 -הארי- חולצה: 9 מכנס: 10 נעליים: 10 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: עניבה ?? 7 שיער:10 הערות:
ציון סופי: 9 -טום- חולצה: 9 מכנס: 10 נעליים: אולל סטאר מה יכול להיות לא טוב ?? 9 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: 10 הערות:
ציון סופי: 9 מתלבש השבוע: כולם תסרוקת השבוע: גם המתלבש הגרוע: אפחד התסרוקת הגרועה: אפחד הערות כלליות: תלבושות ממש בסדר לכולםם !! :)

Mcflymylife

New member
משטרת האופנה [ = ../images/Emo20.gif

-דני- חולצה: 7 מכנס: 9 נעליים: 6 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 7 שיער: 8 הערות:
ציון סופי: 8.5 -דאגי- חולצה: 9 מכנס: 10 נעליים: 10 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שיער:10 הערות: מילה אחת ? וווואו !!! ציון סופי: 10 + -הארי- חולצה: 7 מכנס: 10 נעליים: 8 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שיער: 9 הערות: אהבתי ממש תגי'נס , הנעלים יפות אבל לא מתאימות X אמ . :) החגוורה ממש אהבתי ציון סופי: 8 -טום- חולצה:8 מכנס: 7 נעליים: 7 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:
שיער: 5 הערות: טוום קצת איכזבת אותי בדרך כלל אתה מתלבש יותר יפה . O ; ציון סופי: 6 מתלבש השבוע: דאגי תסרוקת השבוע: דאגי המתלבש הגרוע: טום התסרוקת הגרועה: טום הערות כלליות: אפשר תמונה אחרת ? 11

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מיק מה עם About that song? ^^"

-דני- חולצה: חולצת פיקניק אלא מה
אבל היא נראית עליו סבבה אז 8. מכנס: 7. למה הקיפול? נעליים: 6. אביזרים: על החגורה - 6.5. שיער: נראה נחמד, 7.5. הערות: הוא נראה כאן ממש קטן DD: ציון סופי: 7.
-דאגי- חולצה: 9. בעיקר כי היא ירוקה מכנס: 9. נעליים: 8. אביזרים: החגורה נראית סבירה והעגילים הרגילים אז סה"כ - 8. שיער: 10
הערות: אין. ציון סופי: 9.
-הארי- חולצה: 7. החולצה כשלעצמה בלי העניבה היא לא משהו מכנס: 10. נעליים: 9.5. הצבע קצת הרס
אביזרים: על החגורה והעניבה - 10. אני ואחותי קנינו חגורה כזאת רק עם 3 שורות
שיער: 10 |מתגעגע| הערות:
ציון סופי: 9.5.
-טום- חולצה: הו גאד 5. מכנס: 10. נעליים: 10. אביזרים: אין. שיער: 8. הערות: קצת איכזב. ציון סופי: 8.
מתלבש השבוע:
הארי.
תסרוקת השבוע:
דאגי והארי.
המתלבש הגרוע: דני וטום.
התסרוקת הגרועה: דני וטום. חחחח הערות כלליות: נו שקסינזם אז אולוויז, אני כבר מתחילה למחזר את עצמי><"

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיום שבת חח

יום שבת שעברה לא הייתי בבית עד מאוחר אז לא הספקתי.. עוד מעט נגמרים השירים גם ככה חחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח רציני? אבל יש להם מלא שירים

עשית גם עם קאברים?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאממ אני לא חושבת, לעשות?

כי בתכלס זה לא שיריםם שלהם ... חח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אוה נכון במחשבה שנייה השאלות לא

רלוונטיות לקאברים.. קבלי ביטול ^^"

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif הוו משהו להפגת השיעמום ../images/Emo122.gif

דני חולצה: 8.5 מכנס: 9.5 נעליים: 6.5 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 6 שיער: 8 הערות: איזה חתיך
ציון סופי: 8.5 דאגי חולצה: 9 מכנס: 10 נעליים: 10
אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: 10 הערות: מושלםלםלםלםלםלםלם *_______* ציון סופי: 10 הארי חולצה: 10 מכנס: 9.5 נעליים: 9.5 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שיער: 10 הערות: כרגיל
ציון סופי: 10 טום חולצה: 3
מכנס: 7 נעליים: 8 ^^ אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: 7 הערות: ציון סופי: בין 6.5 ל7 >< מתלבש השבוע: דאגי והארי תסרוקת השבוע: דאגי והארי המתלבש הגרוע: טום
התסרוקת הגרועה: טום הערות כלליות: אין [=

McFly My Life

New member
הנה זה בא...

-דני- חולצה:8 (משבצות |כועס|) מכנס:10 נעליים:8 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:9 שיער:10 הערות:תקופה טובה של השיער
ציון סופי:98 וחצי -דאגי- חולצה:10 מכנס:9 נעליים:10 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:אין שיער:10
הערות:דאגי הסקסיי !! ציון סופי:9 -הארי- חולצה:10 מכנס:10 נעליים:9 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:10 התקופה הכי טובה !! הערות: הארי =
ציון סופי:10 -טום- חולצה:5 מכנס:8 נעליים:10 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:אין שיער:8 הערות:....מאכזב ציון סופי:7 מתלבש השבוע:הארי תסרוקת השבוע:דאגי והארי המתלבש הגרוע:טום |עצוב| התסרוקת הגרועה:אין הערות כלליות:תקופה טובה של כולם !!!

גרבע

New member
../images/Emo105.gif ../images/Emo191.gif

אבל משבצות זה יפה לו! זה מתאים לו לגיזרה

sweet shir

New member
יאללה, נענה D:

-דני- חולצה: 8. מכנס: 8. נעליים: 8. אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 7, אנלא מתה על החגורה.. שיער: 9. הערות: הוא נראה שם נשי. XD ציון סופי: 8 בדיוק!
-דאגי- חולצה: 9. מכנס: 8 כי אנלא אוהבת תלמטה.. נעליים: 8. אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10. (הבזק של חגורה והרחבותXD) שיער: 9. הערות: סחמודי<: ציון סופי: 8.8. -הארי- חולצה: 5, לא משלבים דוגמאות!!!
מכנס: 8.5 נעליים: 8. אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: החגורה עצמה יפה, אבל משהו לא מסתדר לי חחח אז 8. שיער: 9. הערות: מישהו מוכן להסביר לי למה הם חושבים שזה בסדר לשלב דוגמאות? >< ציון סופי: 7.7. -טום- חולצה: 6, איכסה. מכנס: ממש אהבתי, 9. נעליים: 10. 3> אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: -- שיער: 7. הערות: סוףסוף ג'ינס שמתאים לאורך הרגליים. פחח, תלמדו לעשות מכפלת!
ציון סופי: 8. מתלבש השבוע: דאגי נראהלי. תסרוקת השבוע: דאגי והארי. המתלבש הגרוע: הארי, זה לא משתלב טוב. Oם התסרוקת הגרועה: טומי, אבל זה לא זוועתי, סתם הכי פחות יפה<: הערות כלליות: שילוב דוגמאות זה רע ולעשות מכפלת לג'ינס זה טוב!

Little Sapir

New member
עונה :)

משעמם
-דני- חולצה: 9 מכנס: 8 נעליים: 9 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: בקושי רואים.. 8 שיער: 9 הערות: -- ציון סופי: 9 -דאגי- חולצה: 8 מכנס: 7 נעליים: 10 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: לא רואים... 8 שיער: 10 הערות: כרס ציון סופי: 8 -הארי- חולצה: 8 מכנס: 9 נעליים: 6 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער: 9 הערות:
ציון סופי: 8 -טום- חולצה: 7 מכנס: 9 נעליים: 8 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אין? שיער: 7 הערות: -- ציון סופי: 7 מתלבש השבוע: דני תסרוקת השבוע: דאגי המתלבש הגרוע: טום התסרוקת הגרועה: טום הערות כלליות: זה היה קשה...

למעלה