בבוקר יום א' הזברה קמה..

redsnowhite

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo41.gifבבוקר יום א' הזברה קמה..../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif

"..פשטה את הפיג'מה לבשה מן הסתם מכנסיים וחולצה אך מיד היא הרגישה שאין היא מרוצה מיהרה ולבשה פיג'מה"|ת| אז מה אתם מתכננים לעשות היום?.. מה עשיתם היום? שבוע טוב שיהיה לכם

Over My Head

New member
קמת מוקדם במיוחד כדי ../images/Emo42.gif

לפתוח את השרשור לפני
? סתם,אבל למה את ערה בשעה כזאת?|עייף| אז ככה-קמתי לפני חצי שעה בערך,אני מתחילה היום ב-9. יש לי 3 שעות ברצף,חלון,ושעתיים כימיה. ואני גם צריכה להספיק ללכת למתנס להכין דברים לפעולה
ואין לי מושג איך לעשות את זה.... ב-4 שיעור טניס כפול
!!!!!!!! ואולי אחר כך אני אלך לקנות נעליים.בבקשה אלוהים בבקשה שלאמא יהיה זמן בבקשה!!!
וזהו...אני חושבת. יום טוב

redsnowhite

New member
../images/Emo6.gifחחח כן ברור! שלא תגנבי לי../images/Emo7.gif

יש לי מלא מה לעשות
אני רוצה לגשת ביום רביעי בע"ה לתיאוריה, יש לי להגיד פרוייקט במחשבים עוד איזה שלושתרבעי חודש, מתמטיקה והפורום שאני מנהלת(עולם הבידור והזוהר) חוגג יום הולדת הסופ"ש אז יש מלא הכנות..
חחח לא ממש חסר לי מה לעשות
אז צריך להספיק..
מה שמזכיר לי שאני צריכה לעוף מפה! כמה זמן את לומדת טניס?? אני למדתי שהייתי קטנה והפסקתי ואין לי מושג למה.. אני ממש אוהבת את זה
ועכשיו כבר די מאוחר להתחיל ללמוד שוב, למרות שאני לא הולכת להיות שחר פאר או משהו חחח
ת-ה-נ-י-
ואגב, שמתם לב שהשעון של תפוז נדפק ועכשיו בעצם כבר 8?

Over My Head

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

השעון שלהם באמת נדפק.ב-6:59 עוד הייתי בחלומות שלי
ולמה לא להתחיל ללמוד טניס שוב? גם אני התחלתי לפני שנה וקצת בערך. אז אמנם אני לא אהיה שחר פאר אבל זה כיף!
ותודה
ומזלטוב
על הפורום שלך.

בוקר טוב לכולם

אז ללא שינוי מיוחד,אני חוזר לבסיס עכשיו...כן עכשיו,אני ברכבת בדרך לאשקלון. יומטוב לכולם

redsnowhite

New member
בקשה: למי יש את התשובונים של ../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif

החוברות תרגול מהספר תאוריה של השנה וסורק
הם אבדו לי ואני לא מוצאת אותם.. בבקשה מי שיכול לעזור לי אני מאוד אודה לו
תודה מראש

redsnowhite

New member
אגב, אם זו עבירה על זכויות יוצרים אז../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif

אשמח לסריקה אל המייל
תודה שוב

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifהייתי אמורה להתחיל ב10,

לסיים ב12, לחזור הביתה. ב2 לחזור לבצפר, ב4 לחזור הביתה. אבל התקשרו אליי ב8 וחצי והודיעו שהתבטלו לי הלימודים היום... ככה שרק ב2 אני יוצאת לבצפר. נחמד אבל לא רוצה לשבת מול המחשב כל הבוקר. יש למישהו רעיונות מה לעשות?

redsnowhite

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif

אולי לסיים כמה עבודות ושיעורי בית שלא סיימת.. למצוא חברה שגם ערה כמוך וללכת לקניון או סתם לשבת אצל אחת מכן בבית..
לצאת להליכה.. לא חסר
ניצול הזמן מהנה שיהיה לך

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gif../images/Emo24.gif

חח האמת שאין לי ש.ב ואני לא יכולה ללכת לקניון בגלל שאני צריכה ללכת לבצפר ב2 P: אבל תודה. ^^

hadarinke

New member
בבוקר יום א' הזברה קמה...

פשטה תבוקסר שלה, שמה חזיה, הסתרקה והלכה לחפש משרצה אחרת כי בבית משעמם לה
שיהיה לכולם יום נעים! ויש לכם חיים!כיף לכם

hadarinke

New member
חחח לצערי מצאתי חלקית...

וסידרתי את כל המדפם בחדר ארונות! ויש הרבה מדפים שמה... ספוקיי

טוב אז עכשיו קמתי ../images/Emo6.gif../images/Emo94.gif

יש היום עונה חדשה לדרייק וג'וש! ואני הולכת היום בערב לסרט רשיון לחתונה עם חברה שלי.. מישהו הלך לזה? זה יפה? שווה ללכת? ואחרי זה היא באה לישון אצלי.... יואו תיראו איזה תמונה יפה מצאתי אתמול

למעלה