בבוקר יום א' הזברה קמה..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיאללילה איזה קורעעעעעעעע

איזה יום קורעXDDDDDDDDDD גם אני תורנית אז היה קורע XDDDDDDD וגם הציטוט הזה, עזבו ת'הקשר - אני:תיזהרי מעוזרי! מאיה:היא תאכל אותי בלי מלח! אני:גם בלי פלפל! מאיה:אבל עם עגבניה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קרעה אותי היום ב4 עד 6 רואים מקפליי בהיטס ^_________^' טקס פרסי הילדים D: ואחרכך משחק של הנערות א' ושיעורים בגיאומטריה >> חיום טוב ושבוע טוב לכולםD:

Legacy of Honor

New member
הייתי בעיר ../images/Emo3.gif

וקניתי דלגית חדשה, וקצת בגדים לחורף. עכשיו אני הולך ללמוד למבחן ביום חמישי, ואולי גם נצא בערב (אבל רק אם יישאר כוח).

ShirLewis

New member
בוווווקר ../images/Emo6.gif

אני במצברוח טוב היום, למרות שלא הלכתי לישון עדיין .. קיבלתי אתמול בונוס בעבודה
כי גם הייתי בלילה שסידרנו, וגם עבדתי יומיים 2 משמרות , קיבלתי 200$ תוספת, זה נחמד .. והפלאפון שלי מת
חחחח אתם לא רוצים לדעת למה
שבוע טוב ויום טוב

ShirLewis

New member
הייתי די שיכורה, וחשבתי שהוא אוהב וודקה ../images/Emo6.gif

חחחחחח לא ידעתי מה אני עושה, אז שפכתי עליו דווקה, למה שהוא לא ישתה
? עכשיו הוא מת XD

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifליגאל עמיר נולד בן../images/Emo4.gif

ליורש קוראים יצחק, והברית תערך ב4 בנובמבר. פשוט מזעזע ומגעיל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3463573,00.html מסכן הילד...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנוראי :|

מסכן הילד, מרחמת עליו :\

redsnowhite

New member
מה??../images/Emo2.gif יצחק?../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif

את בטוחה
חיפשתי בכתבה כמה פעמים ולא הוזכר שם התינוק.. גם בוואלה לא
אם כן , זה פשוט חולני
אני כ"כ מרחמת על הילד שהוא נולד להורים שכאלו..

../images/Emo4.gif../images/Emo219.gif

עדיף שפשוט לא יהיו לו ילדים. מילא שלנו זה מפריע. זה יפריע לילד כשיגדל,שיצחקו עליו כל הזמן ויאמרו לו שאבא שלו רצח מישהו ויעליבו אותו וכאלה. מסכן הילד ><. אף אחד לא רוצה להיות בן של רוצח,ועוד של ראש ממשלה. ואמא כמו לריסה
.

redsnowhite

New member
../images/Emo45.gifהוא יסבול כ"כ..../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif

אנשים רעים לא יסלחו לו על היותו בן של רוצח רוה"מ. הוא לא אשם על זה שהוא בן של הורים כאלה אבל לא יתייחסו אליו כאל הלא אשם.

shiratel

New member
אי אפשר לדעת

יכול להיות שהילד יעמוד מאחורי אבא שלו... זה באמת יהיה נורא

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifהוא לא יגדל בין אנשים כמונו..

הוא יגדל בין אנשים שחושבים שרצח ראש הממשלה הוא נס.. הוא יחשב לגיבור בחברה שלו... ילמדו אותו שמה שאבא שלו עשה זה טוב.. שטיפת מוח רצינית...

לא מסכימה

ברור שהחברה הימינית-לאומית בארץ לא הסכימה עם יצחק רבין, אבל רק הקיצוניים שבקיצוניים סוגדים לרצח.

I R i T 94

New member
איכס. ועוד בתאריך הרצח?! T_T../images/Emo217.gif

שחר אמר לי לפני זה. יאק.

moruush

New member
../images/Emo90.gifאמן שיכרתו לו את כל הבולבול!

וכמו שדנה אמרה, זה בדיוק הדיעה שלי. הוא יגדל לתוך חינוך שמה שאבא שלו עשה זה דבר בסדר ומוצדק, הוא יגדל לתוך זה שרבין היה חרא בן אדם ואבא שלו מושיע. אבא שלו הגואל של בני ישראל
והמעגל חברים שלהם הוא בטוח אנשים עם דעות כמו שלהם [משפחת עמיר ולריסה]..

למעלה