סיכום שבועייי

הכרנו באירוע../images/Emo216.gif

סיפור קצת מצחיק בכלל לא היינו אמורים להיות שם אמא שלי גררה אותי בכוח וכשבאתי לשם רציתי למות כי לא הכרתי אף אחד ודי השתעממתי בהתחלה ואותו כמעט ולא שיחררו מהעבוד בסוף ברגע האחרון באנו.. הוא הזמין אותי לרקוד סלואו בהתחלה לא הייתי בקטע שלו הייתי דלוקה על מישהו אחר אבל בסוף התאהבתי בו
וזהו משם זה היסטוריה. אל תדאגי היום שלך גם יגיע ותכירי איזה בחור טוב..אין לך לאן למהר

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo185.gif../images/Emo188.gif

משהו טוב שקרה השבוע
סיימתי לעבוד
עבדתי בחברה של פרוייקטים והפרוייקט שעבדתי בו היה ארוך מידי
, זה היה קשור לכלבים ואני נורא נורא אוהבת כלבים.. אבל זה נמשך יותר מדי בזמן, וגם ברוב הימים היה יבש.. אז אני שמחה שזה נגמר
משהו רע שקרה השבוע
הרבה
.. שבוע לא משהו בכלל.. ואני חסרת מחשב
כבר שבוע שהמחשב שלי לא תקין, ושלחתי אותו לתיקון לפני ארבעה ימים.. ואמרו שהוא יגיע יום ראשון, כלומר היום, והוא עדיין לא הגיע
משהו שאת/ה מצפה לו לשבוע הקרוב
שהמחשב יחזור
חח.. אממ ושהשבוע יהיה יותר טוב מהשבוע הקודם
סדרת/תוכנית של השבוע
האנטומיה של גריי, כמובן
.. הורדתי את כל העונות במחשב ואני צופה כל יום בארבעה פרקים לפחות
המלצת השבוע
אל תהיו ריגשי כמוני?
שום דבר טוב לא יוצא מיזה..
סרט/ספר השבוע
ממ לא יצא לי לקרוא/לראות סרט השבוע..
יצאת/משפט/אמירת השבוע
ממ לא עולה לי משהו..
תכנונים לשבוע הבא
מסע קניות עם חברה
, וללכת לבאקום - ידיד טוב מתגייס =)
מ1 עד 10 איך היה השבוע
ממ.. 3
תמונת השבוע
הפרצוף שלו בתמונה מבטא את השבוע שעבר עליי
אבל בכל זאת, שלמות
, אז תהנו =)

happy apple

New member
המחשב חזר לתחייה!../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה השבוע: עברתי תאוריה התחלתי ללמוד נהיגה וזה ממש כיף חח והמ חברים שמפתיעים לטובה והתחלתי ללכת למכון כושר מקווה שאתמיד משהו רע שקרה השבוע: חח הממ המחשב התקלקל וזהו משהו שאת/ה מצפה לו לשבוע הקרוב: למחר יהיה כיף חח תמונת השבוע:--> סדרת/תוכנית הטיוי של השבוע: רגלים קרות בויאודי
המלצת השבוע: ארטיק נסטיאפרסק חח סרט/ספר השבוע: חח קוראת בעל זבוב לשיעור ספרות כול השביתה מרחתי את זה ואני באמצע יציאת/משפט/אמירת השבוע:" שירן אין לנו כסף!.." תכנונים לשבוע הבא: כאילו השבוע הממ כול מיני ולסיכום, מ-1 עד 10(10 הכי גבוה) איך עבר עליך השבוע? 8 וחצי

למעלה