All About You-פרק 19

Red Shani

New member
פרקים ממש יפים!

אני ממש אוהבת את הקטעים שהם בחופשה! בכלל זה ממש מהנה לקרוא את הפרקים האחרונים שכתבת
אהבתי את הקטע של ה"לחיים" סביב המדורה, זה היה ממש יפה! אבל שהגיטרה של דני נשרפה?!
זה באמת נורא!! אני מבינה את הכעס שלו
למה לבאס ככה את האווירה?
אלי ודאגי הכי חמודים בעולם! אני שמחה שהם ביחד
השארת אותי במתח! אני מקווה שדני והארי יהיו בסדר! מחכה להמשך

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתנקס../images/Emo13.gif

יאיי תודה רבה,אני ממש שמחה לשמוע
כן תודה,באמת יצא קטע חמוד לא? חחחח
למה לבאס את האווירה? כי זה דאגי זה למה
אווו זאת המטרה,תצטרכי לחכות ליום שבת בשביל לדעת מה יקרה
תודה רבה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הו תפנית בעלילה! ../images/Emo12.gif

אחרי 2 פרקים מושלמים היית חייבת להכניס איזה קצת מתח, אה?
הם יותר מדי מתנגשים בדברים וגורמים לנזקים.. חחח וואי ממש אהבתי את הכתיבה
הנגינה על הפסנתר, הקטע עם אמא של אלי, אל&דאג וכל הצחוקים ביניהם. זה ממש כייף לקרוא, כבר אמרתי?
וכבר פרק 20?
כמה פרקים בערך יש בפיק? בתקווה שעוד הרבה, אני ממש אוהבת אותוDD:
Keep up the good work!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהייתי חייבת../images/Emo3.gif

אחרי 2 פרקים של מושי מושי חייבים שהדברים יהפכו להיות יותר מעניינים. מעכשיו זה בערך יהיה ככה,לפעמים ברגוע ולפעמים עם אקשן
חחחחח כאלו הם מקפליי
וואי תודה רבה
אני גם אהבתי איך שהתיאורים בפרק הזה יצאו
כן אה? איך כבר פרק 20? XDD יש משהו כמו 40 פרקים.. הרבה מדי? קצת מדי? עדיין לא סיימתי לכתוב אבל אני לקראת הסוף. תודה ענקייייית

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח לא אני חושבת שזה בדיוק מתאים

הכוונה למס' הפרקים, כמובן
אפשר אולי אפילו 50..

Maddie

New member
אני מתה על הפיק שלך../images/Emo70.gif../images/Emo118.gif

לפתע דני מעד על אבן והגיטרה עפה מתוך ידיו היישר אל תוך המדורה. "לאאאאאאאאאאאאאאא!" הוא צעק, רץ לעבר המדורה אך לשווא. הגיטרה נפלה לאש וגיצים רבים יצאו ממנה.
"גם אני אוהבת אותך דאגי" היא לחשה ודאגי החל לנשק אותה נשיקות קטנות. את העפעפיים, המצח, האף, הלחיים, הצוואר ולבסוף גם את שפתיה הרכות. הוא ליטף את גבה תוך כדי נשיקה ארוכה והכניס את ידו מתחת לחולצתה. הפעם אלי נענתה לו ובתנועות עדינות היא עזרה לו להסיר את חולצתה ואחר כך הוא הוריד את שלו. "את בטוחה?" דאגי שאל. אוווווווווווו הוא שואל!*פאפי פייס* מטומטם
אל תשאל - תעשה
איפה הירידות על טום

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif אני שמחה לשמוע../images/Emo9.gif

כן.. עצוב מה שקרה לגיטרה של דני
חחחחח ברור שהוא שואל! הוא כזה פשווווווש
איך פיספסת?? יש ירידה אחת על טומי! נכון שהפחתתי בכמות אבל זה עדיין לא נעלם לגמריי
תודה רבההה

m o r 1 0 2

New member
אחח,התיגעגעתי../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

ברמות שאת לא מבינה! זה היה חסר לי כ"כ השבוע..... וממש רציתי לקרוא,אבל לא היה לי זמן בגרוש...
מבחנים,שיעורים הכל מצטבר ואין לי זמן לכלום כמעט
מבאס,אבל מה לעשות,תיכון זה לא צחוק.. טוב חפרתי,קדימה אני מתחילה להגיב... טוב בזמן שאני שומעת ת'שיר של שירי מהטקסema
פרק19
קודם כל התגעגעתי מאוד,אז אני מאושרת לקרוא
זה ממש כיף,טוב אני לא מחדשת לך כלוםXD אלי כמובן מצטיירת כמתוקה ברמות
כל הכבוד לך התיאורים המדהימים בפסנתר: אצבעותיה כאילו ריחפו על הקלידים, נוגעות לא נוגעות, רוקדות על הפסים השחורים לבנים
וואו,הפתעת אותי לטובה
כ"כ אהבתי את התיאורים,באמת הצלחת להתעלות על עצמך
זה מוסיף כ"כ הרבה,רק שתדעי,וכיף לקרוא אתזה ולדמיין איך זה
הקטע עם אמא שלה היה ממש עצוב,אבל לפעמים צריך להתנער מהמציאות ולעלות זכרונות מהעבר, גם אם הם כואבים
.. חח,איזה מגניבD: קמאפניג בים,הכי שווה בעולם!!! XDDD הארי ודני באותו אוהל
קרעת אותי@! איזה חמודה גיובנה^^ הופה,טום והבירות
יצא גבר גבר הפעםDDD: חסר לך שזה לא בירה קורונה(אני מושפעת,וגם נאי מתה על הבירה הזאת) לחיי הפרק הזה(אני מרימה לכבודו,עם בירה קורונה
)
פרק20
גם בפרק הזה וגם בקודם הוצאת את דני ילד בן 6XDDD בלי הגזמה
לפתע דני מעד על אבן והגיטרה עפה מתוך ידיו היישר אל תוך המדורה יווווו,קטע ענ---קייי~~~XDDDDDDDD טו-אוב
חחחחחח,אני מתה על הריבים שלהם
הכרתי את מקפליי, הוחתמתי בחברת תקליטים, והכי חשוב, הכרתי אותך אחח,איזה משפט מדהים
בכלל הקטע כולו,בכלל מדהים בצורה יוצאת מן הכלל
אח,מה שאת גורמת לי לחשוב על דאגי,קשה לי
קשה לחשוב עליו בצורה כזאת ולדעת שזה לא יקרה בחיים(טוב די עם הפנטזיותXD) "הוא לא יברח לך אתה יודע" טום יצא גם הוא מהאוהל XDDD משפט מעולה של טום,סופסוף משו מצחיק יוצא לי מהפהXD XDDDייו,ידעתי שזה מה שיקרה די צפוי
אני מתה לקרוא כבר ת'המשך
היה כיף באמת
פרקים ממש כיפים ומדהימים
התיאורים היו חלק נכבד בפרק הראשון,ומאוד נהניתי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifואני התגעגתי לתגובות שלך../images/Emo99.gif

ברמות שאת לא מבינה
לקרוא אותן זה הכי כיף בעולם כי הן כ"כ מושקעות ומלאות גם במחמאות וגם בביקורת אז זה פשוט מעולה
אמאלההה אל תלחיצי אותי! שנה הבאה גם אני בתיכון!
תודה תודה תודההה! באמת השקעתי הרבה מחשבה במה לכתוב בקטע של הפסנתר. רציתי שזה יהיה קטע טוב כזה. שמחה לשמוע שהצלחתי
חחחחחח עם שני אלה באותו אוהל יכולים להיות רק צחוקים
רק בירה קורונה ברוווווור
הפעם הייתה רק ירידה אחת על טומי בשני הפרקים! מה את אומרת עלי? השתפרתי לא? XDD ואפילו הוצאתי אותו גבר עם הבירות D: חיחיחיחי כי דני כזה טמבל לפעמים. הוא ודאגי יכולים להיות כאלה ילדותיים,אשכרה ילדים בני 6
חחחחח כן זה מה שדאגי גורם XDD גם אני מתה על הריבים שלהם! הם כ"כ מצחיקים,וכמו שאמרתי,ממש ילדים קטנים ^^ תאמיני לי,אני גורמת את זה גם לעצמי,וזה נהיה קשה יותר מפרק לפרק
לפי דעתי אלי ודאגי הכי חמודים בעולם אז רציתי לעשות את הקטע הזה ממש יפה ומיוחד בשבילם
תודה ענקיייייית על הכל
אני אשתדל להמשיך עם התיאורים

m o r 1 0 2

New member
עאעא,איזה כיף../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

חח,אל תדאגי אולי זה נשמע כזה לחוץ וקשה והכל... אבל תכלס זה הכי קל שיש,באמת ממש קל לי בתיכון.. לפעמים אינלך כוח אבל באמת שזה פסדר.. ואני לא לומדת יום שישי,שזה עוד יותר מעולה בשבילי.. אז גמאני בהתחלה פחדתי מהתיכון ומכל זה, והבנתי שזה באמת שטויות... כמובן שהתשפרת,אבל לא רציתי להזכיר אתזה בגלל שהעדפתי לשבח אותך על המשפט שטום אמר^ דאגי גורם לזה,מעל ומעבר...
אי אפשר להפסיק לדמיין!! כ"כ מגיע להם,אהבת עולמים%$@! הם מתוקים
אני מתה על שניהם,(למרות שאני אמורה לשנוא את אלי
,אבל אני תמיד מתפשרתXD)

למעלה