פרקים מלחיצים ודרמטיים../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif
הפעם לא תהיה הקדמה,כולה איחרתי ביום^^
פרק 26
וואיי,כל הפרקי אני פעורת פה,עוקבת אחרי כל שורה ושורה, ומבינה מה לעזאזל עשתה ג'ימי הכלבה הזאת ניק הסוטה הזה....!!
היא צחקה עלי והעליבה אותי.. זה היה נורא ידעתי שזה יקרה מתישהו,והנה זה קרה
פרק חזק,דמרטי,קשה,עוב ועצוב
הכל מתערבב לי ביחד... כ"כ עצוב שדאגי ראה מה שלא נכון,וכ"כ לא פייר שרק את הדברים שלא רוצים לראות רואים
לא מגיע להם,בכלל
אבל תמיד משהי יפריע ויהרוס... אני בדיוק שומעת ת'שיר "Now That You Gone"
מתאים למצב^ ממש כואב לי עליהם...הם הכי מתוקים שיש... ופתאום שני אלה באו והרסו הכל,כאילו הם תיכננו אתזה מראש.. אבל אני בטוחה שאשלי אמרה משהו לג'יימי
טוום הפחיד אותי,מסכנים,זה ממש מפחיד...
פרק24
אתם לא מבינים?!" דאגי קם בכעס "אני לא רוצה לדבר איתה, ולא רוצה לראות אותה יותר! מבחינתי זה נגמר!" הוא לאאאאאאאא,שלא יגיד אתזה,זה קורע לב
תראי לי מי זה ואני עכשיו הורג אותו!" דני קם וכיווץ את ידיו לאגרופיםאוחחח,גמאני הייתי הורגת את הבהמה הזה
למה אהבה חייבת להיות כזאת כואבת,הכרוכה באלימות,אונס,התעללות וגורמת למוות,אבל,עצב,כאב ובדידות.... אני עד עכשיו לא מבינה אתזה..(נשמע כ"כ עצוב,אני מתכוונת גם במציאות) וואו,
"א.. לי" הוא גמגם. מה שעושה לי צמרמורת קלה זה גם בגלל שאני קוראת את הקטע האחרון ושומעת ת'שיר "We Are Broken" של פארמור,יוו זה כזה מתאים פה
וזה גורם למין תחושת עצב כזאת.. ופרידה שמתקרבת שלא רוצה להגיע ונתקעת באמצע בין דאגי ואלי, מין חומה כזאת,כח אחד יודע משהו אחר ומקשר אתזה למשהו אחר שהוא שגוי
הסוף ממש ריגש אותי,וגם העציב בהרבה
לא כיף ללכת לישון בהרגשה כזאת.... אני רוצה להגיד לך שזה רק משתפרר!! ואני נהנית מפעם לפעם
כאילו,זה ממש ממש מדהים,את גורמת לי להוציא מה שאני באמת מרגישה,חושבת וכמובן אומרת
זה כיף לשחרר ולכתוב הכל
המילים חודרות,לא יוצאות,מתערבבות וגורמות לכל מיני תחושות.. אהבתי מאוד את הפרקים
בעלי משעמעות,חזקים,עומצתיים,דאגי עצוב ,זה לא טוב
שירה,אוהבת אותך מאוד
מחכה לפרק הבא,ותפתיעי אותי