All About You-פרק 25

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAll About You-פרק 25../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

יום שבת סופסוף DD: סיימתי את הפיק ואפילו הערכתי אותו בפרק! ככה שעכשיו זה 44 פרקים
עשיתי תיכנון פרקים,ואם אני רוצה שעוד כמה פרקים אתן תישארו במתח בסוף,אני חייבת להעלות היום 3 פרקים.. אזזזזזז.. תחשבו שזאת מתנת פרידה לכבוד זה שאני עוברת דירה
הפרקים הקודמים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1238&MessageId=124165347 שורות אחרונות: "דאגי, אני יודעת שאתה כועס אבל אתה צריך להקשיב לי" אלי אמרה וקולה רעד. דאגי הסתכל לה בעיניים אבל מיד הסית את מבטו. הוא ידע שאם יראה אותה, הוא יתרכך. "לא.." הוא אמר בלחש וסגר את הדלת. אלי נשארה המומה לעמוד בחוץ. היא לא ידעה מה לעשות. היא החליטה לצלצל שוב בפעמון. דאגי שוב פתח את הדלת. הפעם הוא החליט להיות תקיף. הוא רצה שתיפגע, כמו שהיא פגעה בו. "אלי, בבקשה תלכי מכאן. אני לא רוצה לשמוע אותך ולא רוצה לראות אותך" דאגי שיקר לעצמו והתכוון שוב לסגור את הדלת אך אלי הניחה את ידה על הדלת ולא נתנה לו. "דאגי.. בבקשה.." אלי הסתכלה בעיניו של דאגי וראתה כמה שהוא שבור ופגוע. היא הרגישה מחנק בגרון. דאגי השפיל את מבטו וסגר את הדלת. הוא עלה למעלה להתקלח, לשטוף מעצמו את כל מה שהוא מרגיש. פרק 25 הארי שמע הכל. הוא רץ לדלת וקיווה שאלי עוד לא הלכה. היא ישבה על המדרגות ופניה טמונות בכפות ידיה. "אל.." הארי נגע בכתפה והרגיש שהיא רועדת. "אל תבכי" הוא אמר וחיבק אותה. אלי חיבקה אותו בחזרה "למה הוא לא רוצה לשמוע אותי?" היא בכתה לתוך כתפו. "דאגי הוא ילד עקשן.. אבל אל תדאגי, הוא יתרכך.. ואם לא, אנחנו נרכך אותו. בואי" הארי אמר ועזר לה לקום. "לאן?" אלי לא הבינה. "אנחנו נכריח אותו להקשיב לך!" הארי אמר והכניס את אלי לתוך הבית. "הוא עכשיו במקלחת, אז אני מציע שתחכי לו בחדר. אני אנעל את הדלת והוא לא יוכל לצאת. ככה תוכלו לדבר" הארי הסביר. "תודה הארי" אלי חייכה חיוך קטן ונכנסה לחדר. היא התיישבה על המיטה וניסתה לחשוב על המילים המתאימות. דאגי יצא מהמקלחת, כשהמגבת מכסה את פלג גופו התחתון ושיערו הרטוב מבולגן. "אלי!" דאגי קרא בהפתעה וסידר את שיערו. "איך נכנסת?" הוא שאל והסמיק. "זה לא משנה.. אני רוצה לדבר איתך" היא אמרה במבט עצוב. דאגי לא יכל עוד לעמוד במבט הזה והתיישב לידה, מנסה לשמור את כל העצב והכעס בפנים. "תודה" אלי חייכה אליו אך דאגי נשאר אדיש עד כמה שיכל. "אוקיי.." אלי התחילה לומר בקול רועד "הכל התחיל כשיצאתי מהבית שלך ופגשתי את ג'יימי. היא לא הייתה אלי נחמדה במיוחד.." היא אמרה. "רגע" דאגי קטע אותה "היא לא הייתה אליך נחמדה במיוחד? את לא מתבלבלת?" "על מה אתה מדבר דאגי?" אלי לא הבינה. "ג'יימי סיפרה לי הכל אלי. אני יודע איך התייחסת אליה" דאגי אמר. "מה? אני?" אלי נראתה מבולבלת. "את אמרת לה שהיא לא רצויה, שאנחנו שונאים אותה, העלבת אותה וצחקת עליה" דאגי סיפר. "אתה באמת חושב שעשיתי את זה??" דמעה זלגה על לחיה של אלי. היא הסתכלה לדאגי בעיניים ולא הבינה איך הוא יכול לא לבטוח בה, ולהאמין לג'יימי. לרגע דאגי התבלבל "אני.." הוא הסתכל על אלי, ולרגע חשב שאולי הוא עושה טעות, אך מיד עלתה מול עיניו שוב אותה תמונה של אלי מתנשקת בפראות עם ניק. הוא נפגע מספיק בפעם הקודמת והוא לא ייתן שמישהי תבגוד בו ככה, שוב. "די!" דאגי קרא בהחלטיות "שמעתי מספיק" הוא אמר ונעמד. "לא, אתה יודע מה?" אלי אמרה ונעמדה גם היא "אני חושבת שגם אני שמעתי מספיק.. ביי" אלי לא יכלה לסבול את המצב הזה יותר ופתחה את הדלת. מסתבר שהארי לא נעל אותה בכלל. כשאלי יצאה דאגי החליט שהוא לא יבכה יותר בגללה. "היא לא שווה את זה" הוא חשב ודמעה אחת זלגה על לחיו. "אויש באמת, על מי אני עובד?" עוד מחשבה עברה בראשו. הוא ניגב את הדמעה, נשכב אחורה על המיטה ועצם את עיניו. בזמן שאלי ודאגי דיברו בחדר, דני וטום הגיעו וחיכו לשמוע מה יקרה. כשראו את אלי יוצאת בבכי ובטריקת דלת הם הבינו שזה לא הלך טוב. "נמאס לי! אני הולך לדבר איתו!" דני הכריז בהחלטיות ועלה למעלה כשהוא מדלג כל פעם על שתי מדרגות. הוא פתח בכעס את דלת חדרו של דאגי וכשראה אותו שוכב על המיטה הוא חשב שהוא עומד להתפוצץ. "למה אתה לא מקשיב לה?!" דני צעק עליו. דאגי קם בהפתעה "היא משקרת לי" הוא אמר באדישות. "מה היא אמרה לך?" דני שאל. "אפילו לא נתתי לה להגיע לחלק של הנשיקה כשגיליתי שכל מה שהיא מספרת לי מההתחלה הוא שקר.. היא אמרה שג'יימי הייתה לא נחמדה אליה כשבעצם זה ההפך" דאגי הסביר. "מאיפה הבאת את זה?" דני התיישב מולו על הכיסא. "ג'יימי סיפרה לי שאלי צחקה עליה והעליבה אותה.. ואלי הכחישה אז גירשתי אותה" דאגי אמר ושילב את ידיו. דני הביא לו אגרוף בכתף "דביל!!" הוא צעק עליו ודאגי נראה מופתע. "מה אתה רוצה ממני??" דאגי התרגז. לא היה לו עצבים לאף אחד, ובטח לא לשטויות של דני. "נמאס לי! אני מספר לך הכל!" דני קרא. "מה זאת אומרת מספר לי הכל? אתה יודע?" דאגי נראה מופתע. "כן. רציתי לתת לאלי לספר לך אבל אתה פשוט עקשן עם ראש בקיר! אתה בכלל לא יודע מה קרה לאלי! היא התנשקה עם הבחור הזה לא מרצונה! הוא אנס אותה שתתנשק איתו וניסה לגרור אותה ליותר מזה אם אתה מבין למה אני מתכון. אם היא לא הייתה בורחת אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לה!" דני צעק עליו. "מההההההההה?!?!?" דאגי צעק ונעמד. למטה, הארי וטום שמעו את הצעקה והבינו שדני סיפר לו. "מה שאתה שומע! היא רצתה להגיד לך אבל אתה כל כך עסוק בעצמך שלא נתת לה! תאר לעצמך איך היא מרגישה! כל הזמן היא בוכה! רצתה שתתמוך בה ותעזור לה אחרי מה שקרה, אבל אתה הפנת לה את הגב. מי שבגד פה זה לא היא, אלא אתה!" דני צעק וקם מהכיסא בכעס. כאב לו להטיח הכל ככה בפנים של החבר הכי טוב שלו. אבל דאגי היה עקשן, ומישהו היה חייב להגיד לו את זה. הוא לא רצה להגיע למצב הזה, אבל דאגי כבר לא השאיר לו ברירה אחרת. "נוו?" הארי וטום שאלו ביחד את דני כשירד. "הוא צריך זמן לעכל.." דני השיב בשקט והתיישב. המילים של דני חדרו לדאגי ללב כמו סכינים. הוא הרגיש איך ליבו לאט לאט נקרע. הוא התיישב על המיטה, בשוק ממה שהרגע שמע. "איך יכולתי להיות כזה אנוכי? מישהו נישק אותה בכוח, ונגע בה ו.. אני ראיתי את זה ולא עשיתי כלום! אפילו שמעתי אותה ולא ניגשתי לעזור לה! אני חרא בנאדם!" דאגי חשב. "רק הייתי עסוק בעצמי.. לא האמנתי לה, והיא כל כך רצתה להסביר לי, היא רצתה שאני אתמוך בה ואנחם אותה, שאני אהיה שם בשבילה, אבל אני לא הייתי.." הוא התחיל לבכות. דאגי ירד למטה וחיבק את דני. "תודה" הוא אמר לו בחיוך ודני השיב לו חיוך גדול ומלא שיניים. "לך אליה כבר דביל!" טום צעק לו. "אני הולך אני הולך!" דאגי השיב ופנה אל הדלת. "תודה חבר'ה ו.. אני מצטער" הוא הסתובב אליהם. "לך לפני שאני אקח אותך על הידיים!" הארי צעק עליו ודאגי יצא בחיוך. פרק 26 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 26../images/Emo63.gif

פרק 26 דאגי רץ לעבר ביתה של אלי, קיווה שהיא תסכים לסלוח לו. כל מה שרצה היה לחבק אותה ולהגיד לה שהוא מצטער. שהוא היה טיפש ומגיע לו שתשנא אותו, אבל הוא מבין שעשה טעות ושלא יעשה אותה שוב. שעכשיו הוא כאן בשבילה, והוא יהיה שם תמיד. "מה אתה עושה כאן?" אלי פתחה את הדלת בעיניים נפוחות. "אל.. אני מצטער" הוא אמר וחיבק אותה. הכי חזק שיכל. הוא לא רצה לעזוב. "דני סיפר לי הכל.. אני מרגיש כל כך טיפש ורע עם עצמי. אני מצטער אלי! באמת!" הוא אמר לה במבט מלא רגשות אשמה. "בבקשה תסלחי לי, הייתי אגואיסט ומגעיל, ואני באמת מרגיש חרא עכשיו. חרא על זה שלא עזרתי לך, שלא האמנתי לך, שהתייחסתי אליך כמו שהתייחסתי, שלא הייתי שם בשבילך ו.." דאגי התחיל להסביר אבל כל מה שאלי רצתה הוא לא מילים והסברים.. היא חיבקה אותו. דאגי היה מופתע אך למרות זאת השיב לה חיבוק חם ואוהב. הוא ליטף את שערה ונישק אותה במצח, באף, בלחי.. עיניה של אלי התחילו לדמוע. דאגי ניגב לה את הדמעות ונישק את עפעפיה. "אל תבכי.. אני כל כך מצטער.. הייתי דביל.. טוב זה לא חדש.. אבל אני אוהב אותך.. תסלחי לי" הוא אמר והסתכל עמוק לתוך עיניה הירוקות. "אתה לא האמנת לי" אלי אמרה בקול חלש. "אני יודע, ואני מצטער על זה כל כך! פשוט כל הזמן ראיתי במחשבה אותך ואת ניק מתנשקים וכל הכעס עלה בי" הוא השפיל מבטו. אלי לא יכלה להישאר כועסת עליו. הם הסתכלו אחד לתוך עיניו של השני וגשם התחיל לרדת. הגשם שטף אותם אבל הם המשיכו לעמוד ככה, מחוץ לביתה של אלי, קרובים אחד לשני. "אני אוהב אותך" דאגי אמר וליטף את לחיה. "גם אני" אלי השיבה. דאגי קירב אותה אליו ונישק אותה. "מעכשיו אני אשמור עליך ואלך איתך לכל מקום! אני לא אתן לאף אחד להתקרב אליך! ועוד היום אנחנו הולכים להתלונן על ניק הזה במשטרה!" הוא אמר. "לא דאגי.. אני לא רוצה להתלונן עליו" אלי השפילה מבטה. "מה זאת אומרת?! אחרי מה שהוא עשה לך?" דאגי לא הבין. הוא רצה לראות את ניק מאחורי סורגים. לא היה אכפת לו אם זה יהיה בכלא או בגן חיות אבל כמה שיותר מהר יותר טוב. "אני יודעת שמה שהוא עשה הוא נוראי אבל בכל זאת.. הוא היה מאוד קרוב אלי פעם ואני פשוט.. לא יכולה" קולה של אלי רעד. דאגי חיבק אותה ונישק את ראשה "בסדר, נעשה רק מה שתרצי" הוא אמר בקול רך. אלי חייכה. "תודה שסלחת לי" הוא אמר והחזיק את ידה. "אני לא יכולה לכעוס עליך" אלי חייכה חיוך מתוק. "את רוצה שאני אשאר איתך הלילה?" דאגי הציע. "זה בסדר" אלי הסיתה קבוצת שיער רטובה שנפלה על עיניו. "בטוחה?" דאגי הסתכל לתוך עיניה. "כן דאגי" היא חייכה "נתראה מחר" אלי נשקה לו והסתובבה לביתה. "אני אוהב אותך!" הוא צעק אחריה ואלי נכנסה בחיוך הביתה. עם חיוך היא גם נרדמה. ** בבית של הארי ** הארי ישב על הספה בסלון כששמע את הדלת נפתחת. הוא הסתובב וראה את דאגי עומד בפתח הדלת, רטוב מהגשם, ידיו שלובות ומבט כועס על פניו. "דאג?" הארי פנה אליו וקם מהספה. "אני דורש הסבר" דאגי אמר. "טוב אחי, על מה אתה מדבר בדיוק?" הארי לא הבין. "על ג'יימי! כל המריבה שלי עם אלי קרתה בגללה! היא חתיכת שקרנית!" דאגי צעק. "אה זה.." הארי השפיל את מבטו והסתובב בחזרה לסלון "דני סיפר לי על מה שג'יימי אמרה.. אל תדאג כבר דיברתי איתה". "ומה אמרת לה?" דאגי שאל. "מה נראה לך? נפרדתי ממנה.." הארי נראה עצוב. "אני מצטער" דאגי נגע בכתפו. "זה בסדר אחי, אני לא מתכוון להישאר עם מישהי שעשתה לך ולאלי כזה דבר. מסתבר שהיא רק שליחה של אשלי" הארי אמר. מה? מה זאת אומרת שליחה של אשלי? מה אשלי קשורה לזה?" דאגי לא הבין. "נכון שתיהן חברות טובות?" הארי שאל. "כן.. אז?" דאגי עדיין לא הבין לאן הארי חוטר. "טוב, לקח לי הרבה זמן להוציא את זה מג'יימי, אבל מסתבר ששתיהן גילו עליך ועל אלי ובגלל שאשלי ידעה שג'יימי יוצאת איתי היא ביקשה ממנה לפרק את היחסים שלכם" הארי סיפר. "אני חושב שבגלל זה ג'יימי רצתה לחזור אלי מלכתחילה". "מה?! אני לא מאמין! הבת זו.." דאגי נראה כועס והארי קטע אותו. "בהתחלה לא הבנתי מה פתאום אשלי קשורה ולמה אכפת לה ממך ועם מי אתה יוצא??" "נוו למה באמת?" דאגי נראה מבולבל. "ג'יימי אמרה שאשלי מאוד רכושנית, כפי שאתה כבר יודע, וזה הפריע לה. היא אפילו אמרה שזה לא נגמר עדיין. היא לא רוצה לראות אותך ואת אלי ביחד" הארי השיב. "היא יכולה לקפוץ לי! מי שואל אותה בכלל עם מי להיות?! אני אוהב את אלי ואין שום דבר שהיא יכולה לעשות נגד זה!" דאגי כעס מאוד. "תירגע אחי" הארי נגע בכתפו וניסה להרגיע אותו. "אוף אני לא מאמין שהיא שוב נכנסה לי לחיים.." דאגי טמן את ראשו בכפות ידיו. "פשוט תשכח מזה ותמשיך הלאה, אם אתה אוהב את אלי, היא לא תוכל לעשות שום דבר שיערער את זה" הארי עודד אותו. "ראית מה קרה עכשיו.. מי יודע למה הדפוקה הזאת מסוגלת?" דאגי היה עצוב ומיואש. "טוב, הבנתי את הקטע עם ג'יימי, אבל איך ניק קשור לזה?! למה הוא עשה את זה לאלי?!" "אני באמת שלא יודע.. משהו פה מאוד מוזר" הארי נראה מהורהר. "שמע, בקשר לג'יימי, בין להיות עם בחורה כזאת או להישאר לבד, עדיף כבר להיות לבד" דאגי ניסה לעודד אותו. "די אל תתבאס, אתה הארי ג'אד! כל הבנות רודפות אחריך! תוך שניה אתה משיג מישהי פי אלף יותר טובה מג'יימי!" דאגי חייך אליו את חיוכו המתוק. צלצול בדלת העיר את אלי משנתה. "אני כבר לא יכולה לישון בשקט" היא חשבה לעצמה בעודה יורדת במדרגות לכיוון הדלת. "קייט?? מה את עושה כאן?!" אלי ראתה את חברתה הטובה שכביכול אמורה להיות עכשיו באמריקה, עומדת בפתח דלתה ולידה שתי מזוודות גדולות. "אלי! איך התגעגעתי אליך!" קייט קפצה עליה בחיבוק גדול. "וואי גם אני! את לא מבינה כמה!" אלי חיבקה אותה בחזרה. היא כל כך שמחה שהיא חזרה. קייט הייתה החברה הכי טובה שלה, והיא הייתה חסרה לה. חוץ מזה, יש לה כל כך הרבה לספר לה ולשתף.. "לא יכולתי לסבול את אמריקה! כולם שם כאלה סנובים מעצבנים, אז אמרתי להורים שלום ותודה וחזרתי לכאן! כל כך כיף להיות שוב בלונדון!" קייט אמרה ונכנסה לביתה של אלי יחד עם המזוודות הגדולות שהביאה עמה. שתיהן הטילו את עצמן על הספה. "יש לנו מלא פערים להשלים" קייט חייכה לאלי. "את לא מאמינה כמה" אלי גלגלה את עיניה בחיוך. פרק 27 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 27../images/Emo63.gif

פרק 27 "מההההה?! אני לא מאמינה שאת חברה של דאגי ממקפליי!" קייט הייתה בשוק אחרי מה שאלי סיפרה לה. אלי חייכה בביישנות. היא ידעה שזאת תהיה התגובה של קייט, בעצם של כל אחד. "אבל למה לא דני?" קייט שאלה. "מה?" אלי לא הבינה. "דני תמיד היה נראה לי יותר חמוד.." קייט הסמיקה. "הוא לא סתם חמוד- הוא מותק! את רוצה שאני אכיר לך אותו?" אלי הציעה. "תעשי את זה בשבילי?" קייט קפצה עליה. "ברוווור!" אלי חייכה וקייט חיבקה אותה. "רגע חכי, עוד לא סיפרתי לך הכל.. הם החתימו אותי בחברת התקליטים שלהם! ואפילו יש לי כבר מנהל והכל!" אלי סיפרה בהתרגשות. "דיי אל! אני לא מאמינה, את מגשימה את החלום שלך! אני כל כך שמחה בשבילך!" קייט חיבקה אותה שוב. "תודה מותק" אלי החזירה לה חיבוק. כמה התגעגעה אליה. "יאללה בואי נלך לישון ומחר נלך אל הבנים" אלי אמרה. "יש! התגעגעתי למיטה הקופצנית שלך!" קייט צחקה ורצה במדרגות. ** למחרת בבוקר ** "קומי כבר! נלך לבנים ואני אכיר אותך לכולם" אלי התעוררה ומשכה בידה של קייט. "רגע, מה, אני לא מוכנה!" קייט הסתכלה במראה שהניחה לידה על השידה והתחילה להסתדר. "עזבי את זה, את מדהימה, כולם יאהבו אותך!" אלי גררה אותה ואחרי שהתארגנו במהירות הן הלכו. ** בביתו של דני ** צלצול נשמע בדלת ודני קם לפתוח. לפניו עמדה אלי אבל.. "מי זאת לידה? היא מוכרת לי" הוא חשב לעצמו וחייך. "ה.. היי" הוא גימגם. דני וקייט החליפו מבטים ביניהם ואלי רק הסתכלה מהצד וצחקה לעצמה. "דני תכיר, זאת קייט, החברה הכי טובה שלי. קייט זה דני.." אלי הכירה ביניהם. "נעים מאוד" דני לחץ את ידה בחום "בואי תיכנסי" "תודה" קייט חייכה בביישנות ונכנסה. אלי אחריה. "מה אתם רואים?" אלי התיישבה על דאגי שישב על הספה יחד עם טום, שניהם בוהים בטלוויזיה. "אין לי מושג" דאגי נשק לה בלחי "אבל זה מעניין". "זאת תוכנית בישול דאגי" טום גלגל את עיניו. "אהה, בגלל זה הריר" דאגי צחק. "חבר'ה תכירו, זאת קייט, החברה הכי טובה שלי שחזרה מאמריקה" אלי נעמדה ליד קייט והציגה אותה "קייט, זה דני שכבר פגשת, דאגי וטום". "היי" קייט נופפה והסמיקה. "אל תתביישי, אנחנו לא נאכל אותך" דאגי חייך. "אל תסמכי עליו בקטע הזה" דני לחש לאזנה וקייט צחקה. "חסר לך שאתה מלכלך עלי!" דאגי אמר. דני רק הוציא לו לשון ומשך בידה של קייט. "בואי, אני אראה לך את אוסף הגיטרות שלי" הוא חייך וקייט הלכה אחריו, מוקסמת. "נראה שהם מסתדרים ממש טוב" טום חייך בערמומיות אבל לא הזיז את מבטו מהמסך. "כן, דני תמיד נמשך לבנות יפות וחמודות" דאגי אמר כמהורהר ואלי תקעה בו מרפק. "אבל הבנות שאני נמשך אליהן הן פי אלף!" דאגי אמר ונשק לאלי. היא התכרבלה בזרועותיו של דאגי תוך כדי שהוא עשה תנועות כאילו הוא מנגן על בס דמיונית. "די להיות דביל!" טום הביא לו מכה בראש כשקם לשירותים. "די להיות אישה!" דאגי החזיר לו וטום שכבר רגיל לזה אפילו לא הסתובב. "רגע, איפה הארי?" אלי פתאום קלטה שהוא חסר. "או או! טוב שהזכרת לי- אנחנו חייבים ללכת!" דאגי קם בזריזות. "מה? לאן?" אלי לא הבינה. "הארי ביקש שנצא איתו לדאבל דייט, הוא מפחד או לא יודע מה.." דאגי הסביר תוך כדי שהוא מחפש את משקפי השמש שלו. "כבר? הוא וג'יימי רק נפרדו" אלי חשבה בקול רם. "כן, אבל הוא פגש את אתמול מישהי חדשה שממש מוצאת חן בעיניו אז למה לבזבז זמן ולהישאר תקוע בעבר, ועוד עבר עם ג'יימי? בלאכס!" דאגי עשה פרצוף נגעל. "איפה המשקפיים שלי לעזאזל??" הוא צעק. "אתה מחפש את זה?" אלי צחקה והורידה את משקפיו של דאגי מראשו. "מה הייתי עושה בלעדיך?" הוא נשק לה וגרר אותה החוצה. ** במסעדה ** "דאגי אתה מת!" הארי צעק כשדאגי ואלי נכנסו. "סליחה גבר, שכחתי" דאגי התנצל והוא ואלי התיישבו. "נוו אז איפה היא?" אלי קרצה להארי. "בשירותים" הארי חייך "קוראים לה אייזי". "שם יפה" אלי חייכה. "היי" בחורה עם שיער קצר ובלונדיני ועיניים כחולות הגיעה. "אני אייזי, נעים להכיר" היא אמרה בחיוך מתוק תוך כדי שהיא מתיישבת ליד הארי. "אני דאגי וזאת אליסון" דאגי אמר והניח את ידו על כף ידה של אלי. במשך כל הארוחה הארי ואייזי לא הפסיקו לדבר ולצחוק. היו להם המון נושאים במשותף ואלי ודאגי שמו לב לכימיה הרבה שיש ביניהם. "מה דעתך שנשאיר אותם לבד?" דאגי לחש לאלי באוזנה. "רעיון טוב" היא חייכה. "בדיוק נזכרנו שיש לנו כרטיסים לסרט ואנחנו חייבים לעוף" דאגי אמר ונעמד. "ביי, תהנו" אלי חייכה ושניהם יצאו מהמסעדה בזריזות. "אויש דאגי!" אלי אמרה כשהיו מחוץ לדלת. "מה?" הוא לא הבין. "לא שילמת!" אלי הסבירה במבט מודאג. דאגי העיף מבט אחורה ודמיין איך הארי הורג אותו לאט ובכאב. "תברחי לפני שהארי יכסח לי את הצורה!" דאגי אמר ושניהם החלו לרוץ לפארק, צוחקים. כשהגיעו לפארק הם הלכו על השביל, מדברים ומדי פעם עוצרים להתנשק, כמו כל זוג אוהבים צעיר. לפתע אלי שמה לב שמישהו שנראה לה מוכר הולך מולם. דאגי הבחין בשני אנשים מוכרים לו מתקדמים לעברם. אחד היה מתולתל והשנייה הייתה.. "אשלי!" דאגי קרא. זהוווו, 3 פרקים נגמרו להם כאן D: מקווה שאהבתן,תהנו

ווווווווואו איזה פרקים !! XD

איזה כיף 3 פרקים XD באלי על חפירה . |הדגש | פרק 25 פרק עצוב
אבל אהבתי את דני בפרק הזה , איזה חמוד הוא היה
"זה לא משנה.. אני רוצה לדבר איתך" היא אמרה במבט עצוב. דאגי לא יכל עוד לעמוד במבט הזה והתיישב לידה, מנסה לשמור את כל העצב והכעס בפנים. איזהחמוד הוא
"מההההההההה?!?!?" דאגי צעק ונעמד. למטה, הארי וטום שמעו את הצעקה והבינו שדני סיפר לו. אני מתארת לעצמי איך זה היה נראה ואני נקרעת מצחוק
פרק 26 יאיאיא פרק יפה . XD היא חיבקה אותו. דאגי היה מופתע אך למרות זאת השיב לה חיבוק חם ואוהב. הוא ליטף את שערה ונישק אותה במצח, באף, בלחי יאיא איזה מתוק הוא :) מה זאת אומרת?! אחרי מה שהוא עשה לך?" דאגי לא הבין. הוא רצה לראות את ניק מאחורי סורגים. לא היה אכפת לו אם זה יהיה בכלא או בגן חיות אבל כמה שיותר מהר יותר טוב חחחחחחחחחחחחח דאגי
"מה נראה לך? נפרדתי ממנה.." הארי נראה עצוב. "אני מצטער" דאגי נגע בכתפו מה עושים בשביל חברים
"די אל תתבאס, אתה הארי ג'אד! כל הבנות רודפות אחריך! תוך שניה אתה משיג מישהי פי אלף יותר טובה מג'יימי!" דאגי חייך אליו את חיוכו המתוק. איייייייייייייייייייייייייזה חמוד דאגיגיגיגי יאיאיא . XD :) וזה נכון שהארי יכול להשיג מי שהוא רוצה .
פרק 27 "מההההה?! אני לא מאמינה שאת חברה של דאגי ממקפליי!" קייט הייתה בשוק אחרי מה שאלי סיפרה לה. אלי חייכה בביישנות. היא ידעה שזאת תהיה התגובה של קייט, בעצם של כל אחד. "אבל למה לא דני?" קייט שאלה. "מה?" אלי לא הבינה. "דני תמיד היה נראה לי יותר חמוד.." קייט הסמיקה. שקראתי את הקטע הזה מתתי מצחוק פשוט !!
"זאת תוכנית בישול דאגי" טום גלגל את עיניו. "אהה, בגלל זה הריר" דאגי צחק. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טום השמן . תפסיקו לרדת עליו הוא הרזה במשקל
אבל זהעדין מצחיק חעחעחעחחעחע . "אל תתביישי, אנחנו לא נאכל אותך" דאגי חייך. "אל תסמכי עליו בקטע הזה" דני לחש לאזנה וקייט צחקה. חחחחחחח שמנים שלי
דני רק הוציא לו לשון ומשך בידה של קייט. "בואי, אני אראה לך את אוסף הגיטרות שלי" הוא חייך וקייט הלכה אחריו, מוקסמת. עאעאעא איזה חמוד הוא כמו ילד קטן שרוצה להראות תצעצועים שלו ^^ "אבל הבנות שאני נמשך אליהן הן פי אלף!" דאגי אמר ונשק לאלי. חחחח טומטום
"בדיוק נזכרנו שיש לנו כרטיסים לסרט ואנחנו חייבים לעוף" דאגי אמר ונעמד. "ביי, תהנו" אלי חייכה ושניהם יצאו מהמסעדה בזריזות. "אויש דאגי!" אלי אמרה כשהיו מחוץ לדלת. "מה?" הוא לא הבין. "לא שילמת!" אלי הסבירה במבט מודאג. דאגי העיף מבט אחורה ודמיין איך הארי הורג אותו לאט ובכאב. "תברחי לפני שהארי יכסח לי את הצורה!" דאגי אמר ושניהם החלו לרוץ לפארק, צוחקים. זה היה מצחיק
---------------- כ"כ אהבתי תפרקים !!!!!!1 XD אין כלום מה לשפר הפיק מ ו ש ל ם
זה היה ניק ואשלי
נכון ? :-O מחכה לפרקים הבאים
וסורי על החפירה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיאייי תודה רבה DD:

כן זה באמת פרק עצוב.. שדני מספר לדאגי כל מה שקרה
אייייי דאגי הנושי שלי! איזה מתוק הוא נכון??
תכלס הארי יכול להשיג כל אחת
אוייש מצטערת על הירידות,אבל זה פשוט מצחיק אותי כל פעם מחדש
אני יודעת שהוא ממששששש רזה (וחתיייך
) אבל תודי שזה פשוט קורע XDD חחחחחח דני באמת נשמע כמו ילד קטן ומתלהב
וואי תודה רבה !! איזה תגובה מושקעת! אני מתה על חפירות
תודה ענקיייייית

חחחחח .

גמאני אוהבת תגובות מושקעות (גם הפיק שלי יתפרסם עוד מעט בפורום ) אחרי עמית
חחחחח . XD אמאמאמא . דאגי
אני מודה שזה מצחיק לצחוק על טום חחח

Only Neta

New member
DDDDDDDD:

איזה כיף שהם השלימו ^^ הם כאלה חמודים יחד! פרקים ממש ממש ממש יפים :) אשלי וניק?? בטח זה יהיה ניק, הרי הוא מוכר לאלי.. נו מילא :)

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

האמממ.. תצטרכי פשוט לחכות לפרקים הבאים ביום שלישי
תודה רבה,אני שמחה לשמוע שאהבת

noam31995

New member
יאיי! הם שוב ביחד!../images/Emo24.gif

אבל...אשלי...וניק....מה יקרה
איזה חמוד דני!! סוף סוף תהיה גם לו חברה!!! בהתחלה, כשכתבת שדאגי ראה שני אנשים מוכרים לו ואחד מהם מתולתל הייתי בטוחה שאלה דני וקייטי.... הארי מסכן
.....אבל לא נורא, גם ככה ג'ימיי הייתה כלבה
....חח..אני חופרת..... אני מתה על כל הפרצופים האלה!!!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתנקס../images/Emo24.gif

מה יקרה? שאלה טובה.. תגלי הכל ביום שלישי
דני כפרות עליו,אבל מי אמר שתהיה גם לו חברה?
וואי נכון לא חשבתי על זה שזה יכול להיות גם דני! XDDD מסכנון הארי.. אבל עדיף לו בלעדיה :) שמחה שאהבת ותודהה

noam31995

New member
../images/Emo12.gifמה את רומזת??!!?!?!

את רומזת שקייט לא תהיה חברה של דני?? אני ממש כועסת עכשיו!! להארי עכשיו יש את אייזי, לדאגי יש את אלי ולטום יש את ג'יו, ומה עם דני?? זו אפליה...זה בגלל שהוא אידיוט???חחח בבקשה שקייט תהיה חברה שלו!!!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחחח אני לא רומזת לשום דבר../images/Emo70.gif

אני פשוט לא יכולה לאשר את מה שאמרת וגם לא להכחיש כי אז זה יהרוס את כל המתח לא?
אז פשוט תצטרכי להמשיך ולקרוא את הפיק בשביל לגלות אם קייט ודני יהיו ביחד או לא. חס וחלילה אפליות! שאני אפלה את דני?!

noam31995

New member
נווו!!!../images/Emo123.gif

אבל...אבל....דני....קייט....יאיי...לא??
אין לי סבלנות לחכות...אני בנאדם חסר סבלנות. אלוהים נתן לי סטלנות ושכח לתת סבלנות...עכשיו את יכולה לגלות לי אם דני וקייט יהיו ביחד?1?!?!
נראלי אף אחד לא יפלה את דני...הוא כזה...גרררר
...חחח

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

עאעאאהע איזה יפה זה ! ודאגייי @!#%&^*$%^#$%@#% ס'חמודד דאגי יצא מהמקלחת, כשהמגבת מכסה את פלג גופו התחתון ושיערו הרטוב מבולגן. עעעהעהעהאהעה
איזהה סקקססייי
"נמאס לי! אני הולך לדבר איתו!" דני הכריז בהחלטיות ועלה למעלה כשהוא מדלג כל פעם על שתי מדרגות. איזה חמוודד
ייאוו איך הוא דואג לוו ועוזר לוו
הם הסתכלו אחד לתוך עיניו של השני וגשם התחיל לרדת. הגשם שטף אותם אבל הם המשיכו לעמוד ככה, מחוץ לביתה של אלי, קרובים אחד לשני. "אני אוהב אותך" דאגי אמר וליטף את לחיה. "גם אני" אלי השיבה. דאגי קירב אותה אליו ונישק אותה. יייאאיי הם שובב ביחחדד :]] עעהאהע איזה רומנטי זהה
גממאני רוצצה
"מה נראה לך? נפרדתי ממנה.." הארי נראה עצוב. ההווו מסכןן האריי ]: איזהה כלבהה !!! "קייט?? מה את עושה כאן?!" אלי ראתה את חברתה הטובה שכביכול אמורה להיות עכשיו באמריקה, עומדת בפתח דלתה ולידה שתי מזוודות גדולות. ייייאאיי קקקייייטטט >> דדדנייי :]]] "זאת תוכנית בישול דאגי" טום גלגל את עיניו. "אהה, בגלל זה הריר" דאגי צחק.
דדדאאאגגייי
ס'קררוועע XDD דני רק הוציא לו לשון ומשך בידה של קייט. "בואי, אני אראה לך את אוסף הגיטרות שלי" הוא חייך וקייט הלכה אחריו, מוקסמת. ייייאאאאייי הואא נדללקק עעלייייההה
והיא עליוו כמובןן :] איךך לא ? היא התכרבלה בזרועותיו של דאגי תוך כדי שהוא עשה תנועות כאילו הוא מנגן על בס דמיונית. "די להיות דביל!" טום הביא לו מכה בראש כשקם לשירותים. "די להיות אישה!" דאגי החזיר לו וטום שכבר רגיל לזה אפילו לא הסתובב. חהחהחהחה XDDDDDD "היי" בחורה עם שיער קצר ובלונדיני ועיניים כחולות הגיעה. "אני אייזי, נעים להכיר" היא אמרה בחיוך מתוק תוך כדי שהיא מתיישבת ליד הארי. חחח מתאושש מהרר
הארריי
דאגי הבחין בשני אנשים מוכרים לו מתקדמים לעברם. אחד היה מתולתל והשנייה הייתה.. "אשלי!" דאגי קרא.
עהעהאהע כלבהה !!!! היא תיכננה הככלללל
--------- שובב כמו תמיד
את כותבת מדהים ואני נהנת לקרוא כל מילה שאת כותבת ! ייאיי שלושה פרקיםם :] את לא מבינה איך שמחתי
ממחחר יומולדתת לדאגיי
הוו וכמובן אני מחכה לפרקים הבאים !

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifכלכך תודה!../images/Emo13.gif

מאוווווווד סקסי
איי נכון שדני ודאגי כאלה חמודים ביחד? הם כולם כמו האחים הגדולים שלו DD: אמממ אמממ לא יכולה להגיד כלום בקשר לקייט ודני
כמו שדאגי אמר להארי,שהוא יכול להשיג כל בחורה שהוא רוצה-אז הוא הקשיב לעצה שלו! לפעמים יש לו עצות חכמות (be cool stay in school)
תודה רבה! איזה כיף לשמוע מחמאות על הכתיבה ואני שמחה לשמוע שנהנית לקרוא
אווו גאד אני לא מאמינה שהוא מחר בן 21
זה נראה כמו אתמול כשהוא היה בן 15/16.. איך הוא גדל
תודה ענקית על הכל

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gifזאת אחת מהסיבות שאני מתה עליהם ../images/Emo9.gif

הם חמודין ביחד, עוזרים אחד לשני
מוזיקה ממש ממש ממש ממש טובה
מצחיקים, וחתייככיים
|מאוהב [יש עוד מלא דברים ..] אם נגיד הייתה להם מוזיקה טובה והם היו חתיכים אבל היו מגעילים כאלה, סנוביים ושחצנים אז אני בספק אם הייתי אוהבת אותם כמו שאני אוהבת אותם ! הם כ"כ חמודים

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifקייט?! קייט?!

מי זו?! החוצפנית הזו שגונבת לי את דני?! XDDD הו גאד אני לא אסבול לראות כל מה שיקרה בניהם, אני יודעת.. אני מכירה את עצמי חח שתהיה עם הארי או משהו
דאמט... אני כבר שונאת אותה חחחחח אני כל כך שמחה שבין אלי ודאגי הדברים הסתדרו.. הריב כולו נראה ממש אמיתי
well done

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחח מצטערת../images/Emo6.gif

חשבתי על לקרוא לה מיקי כמו שדיברנו אבל פשוט הייתי חייבת שם בריטי
אבל נסי לדמיין שזאת את,אפילו שקייט בלונדינית XDD יאיי מאגניב זה נראה אמיתי! תודה רבה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאהההה היא יענו אני?

אז זה נשמע כבר הרבה יותר טוב... סבבה אני אדמיין ששיניתי את השם שלי לקייט XDD למרות שזה עדיין לא מסתדר אבל יאיי לי! XDD

למעלה