וואו.. טוב יש לי תגובה די חופרת../images/Emo6.gif
קודם כל אני חייבת להחמיא לך על הסגנון כתיבה! אני ממש אוהבת את איך שאת כותבת.. את מכניסה בדיחות בדיוק מתי שצריך והקטעים המותחים באמת משאירים אותי עם פה פעור! אז תמשיכי כך
ולא הספקתי להגיב על הפרקים הקודמים שלך, אז רק שתדעי שממש אהבתי את המעבר בזמן! אני ממש אוהבת את הדברים האלה.. כמו שגיורא חמיצר עשה בשמיניה, ובאי
"הארי שמע הכל. הוא רץ לדלת וקיווה שאלי עוד לא הלכה. היא ישבה על המדרגות ופניה טמונות בכפות ידיה. "אל.." הארי נגע בכתפה והרגיש שהיא רועדת. "אל תבכי" הוא אמר וחיבק אותה. אלי חיבקה אותו בחזרה "למה הוא לא רוצה לשמוע אותי?" היא בכתה לתוך כתפו. "דאגי הוא ילד עקשן.. אבל אל תדאגי, הוא יתרכך.. ואם לא, אנחנו נרכך אותו. בואי" הארי אמר ועזר לה לקום."
אחד הקטעים החמודים ^^ ממש כיף לראות איך אלי התחברה עם כולם ואת כל החבר'ה מנסים לעזור לה
"כשאלי יצאה דאגי החליט שהוא לא יבכה יותר בגללה. "היא לא שווה את זה" הוא חשב ודמעה אחת זלגה על לחיו. "אויש באמת, על מי אני עובד?" עוד מחשבה עברה בראשו. הוא ניגב את הדמעה, נשכב אחורה על המיטה ועצם את עיניו."
איזה נושי הוא!! כל כך רגיש.. ממש התאהבתי בדמות שלו בזכות זה!
אהבתי את הסדנת חינוך שדני עשה לדאגי XD איזה קשוח-אסרטיבי הוא
בפרק 26 אין חמודים מדאגי ואלי!!! לקנא בהם פשוט
מסכן הארי
בחורה שהוא אהב אכזבה אותו ופגעה בחברים שלו.. זה ממש נורא >< " שתיהן הטילו את עצמן על הספה. "יש לנו מלא פערים להשלים" קייט חייכה לאלי. "את לא מאמינה כמה" אלי גלגלה את עיניה בחיוך."
אהבתי את איך שסיימת את הפרק, שדמות חדשה מצטרפת
""אבל למה לא דני?" קייט שאלה. "מה?" אלי לא הבינה. "דני תמיד היה נראה לי יותר חמוד.." קייט הסמיקה. "הוא לא סתם חמוד- הוא מותק! את רוצה שאני אכיר לך אותו?" אלי הציעה. "תעשי את זה בשבילי?" קייט קפצה עליה. "ברוווור!" אלי חייכה וקייט חיבקה אותה."
בקטע הזה ממש רציתי להרביץ לקייט! אבל זה לא קשור לסיפור אז לא משנה XDD לעזאזל איתה
"דני רק הוציא לו לשון ומשך בידה של קייט. "בואי, אני אראה לך את אוסף הגיטרות שלי" הוא חייך וקייט הלכה אחריו, מוקסמת."
ישר ניגש לעניינים, אה דני?
שוב בא לי להרביץ לה
""די להיות דביל!" טום הביא לו מכה בראש כשקם לשירותים. "די להיות אישה!" דאגי החזיר לו וטום שכבר רגיל לזה אפילו לא הסתובב."
אני מתה על זה שצוחקים על טומי XDD הוא באמת נשי ביותר בפיק שלך
""איפה המשקפיים שלי לעזאזל??" הוא צעק. "אתה מחפש את זה?" אלי צחקה והורידה את משקפיו של דאגי מראשו. "מה הייתי עושה בלעדיך?" הוא נשק לה וגרר אותה החוצה."
עוד קטע של אלי ודאגי שממש ממש אהבתי! זוג צעיר ומאוהב שכמותם
גאד! אני מקווה שניק ואשלי לא יהרסו כלום >: (טוב, אבל תכלס בלעדיהם היה קצת פחות מעניין
) ושוב, אני מתה על הכתיבה שלך! יהיה לי נורא עצוב כשהפיק ייגמר.. למרות שיש עוד זמן
מחכה לפרקים הבאים