All About You-פרק 25

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאממ..

בגלל שביקשת כל כך יפה בתחילת הפיק אני לא יכולה לסרב

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

קודם כל פרקים מדהימים
OMG איזה מניאקים אשלי וניק !
את ממש אוהבת לגרום להם לקרוא לדאגי דביל הא ?
' "די להיות דביל!" טום הביא לו מכה בראש כשקם לשירותים. "די להיות אישה!" דאגי החזיר לו וטום שכבר רגיל לזה אפילו לא הסתובב. ' XDDDD תגידי למה את עושה את טום אישה ? זה לא נכון , הוא הכי חמוד בעולם
ממש אהבתי
מחכה להמשך ~~

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאני שמחה לשמוע :)

כןכן הם מנייאקים,אבל חייבים גם כמה bad guys בכל סיפור טוב לא?
חחחחח כן,אני אוהבת להוציא את דאגי דביל.. מה לעשות שהוא פשוט כזה?
הדביל החמודי שלי שעוד פחות משעתיים בן 21 (
) איך שהזמן עובר מהר כשנהנים
זה לא בקטע רע אל טום חס וחלילה !! אני מתה עליוווווו! (אל תגלי לאף אחד אבל אחרי דאגי.. טום הוא אהובי השני
) פשוט ש..נוו הוא כזה
כמו שדאגי דביל,טומי הוא אישה! וזה מצחיק לא? XDDD תודה רבה על הכל

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifכן זה מצחיק ../images/Emo6.gif

ואם זה עוזר , את לא היחידה שהפייב השני שלה זה טום [ גם אצלי זה ככה , דאגי ואז טומי ] עוד שעה ורבע !#@$%^&

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרקים מדהימיםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כ"כ אהבתיי הפרקים נהיים מותחים ומרגשים! אני כמעט בכיתי שהוא ראה אותה מתנשקת עם ניק... ג'יימי זונעעעעעעעעעע ואשלי יותר זונעעעע וניקק בןןן זונהההה XDDDDDDD פרקים מדהימים, סליחה אם הבהלתי אותך
XDDDD

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה DD:

וואי אני ממש שמחה לשמוע שאהבת
חחחחחחח כן,כולם זונות אצלי בסיפור XDD שוב תודה,וממש לא הבהלת אותי חחחח

dougie10

New member
שלמות!!!!!!....../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איזה כיף ששמת 3 פרקים!!.. תודה!!! ממש ממש ממש ממש אהבתי...אחד הפיקים השווים!!!

מגיבה..

יאיי הם ביחד ^^ שמחה שזה הסתדר.. אם אני לא טועה, עברת כבר חצי סיפור? זה תיכף נגמר.. מחכה להמשך D:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמגיבה בחזרה../images/Emo3.gif

הוו גאד את צודקת-כבר עבר יותר מחצי! כן.. זה עוד מעט נגמר
תודה

Red Shani

New member
וואו.. טוב יש לי תגובה די חופרת../images/Emo6.gif

קודם כל אני חייבת להחמיא לך על הסגנון כתיבה! אני ממש אוהבת את איך שאת כותבת.. את מכניסה בדיחות בדיוק מתי שצריך והקטעים המותחים באמת משאירים אותי עם פה פעור! אז תמשיכי כך
ולא הספקתי להגיב על הפרקים הקודמים שלך, אז רק שתדעי שממש אהבתי את המעבר בזמן! אני ממש אוהבת את הדברים האלה.. כמו שגיורא חמיצר עשה בשמיניה, ובאי
"הארי שמע הכל. הוא רץ לדלת וקיווה שאלי עוד לא הלכה. היא ישבה על המדרגות ופניה טמונות בכפות ידיה. "אל.." הארי נגע בכתפה והרגיש שהיא רועדת. "אל תבכי" הוא אמר וחיבק אותה. אלי חיבקה אותו בחזרה "למה הוא לא רוצה לשמוע אותי?" היא בכתה לתוך כתפו. "דאגי הוא ילד עקשן.. אבל אל תדאגי, הוא יתרכך.. ואם לא, אנחנו נרכך אותו. בואי" הארי אמר ועזר לה לקום."
אחד הקטעים החמודים ^^ ממש כיף לראות איך אלי התחברה עם כולם ואת כל החבר'ה מנסים לעזור לה
"כשאלי יצאה דאגי החליט שהוא לא יבכה יותר בגללה. "היא לא שווה את זה" הוא חשב ודמעה אחת זלגה על לחיו. "אויש באמת, על מי אני עובד?" עוד מחשבה עברה בראשו. הוא ניגב את הדמעה, נשכב אחורה על המיטה ועצם את עיניו."
איזה נושי הוא!! כל כך רגיש.. ממש התאהבתי בדמות שלו בזכות זה!
אהבתי את הסדנת חינוך שדני עשה לדאגי XD איזה קשוח-אסרטיבי הוא
בפרק 26 אין חמודים מדאגי ואלי!!! לקנא בהם פשוט
מסכן הארי
בחורה שהוא אהב אכזבה אותו ופגעה בחברים שלו.. זה ממש נורא >< " שתיהן הטילו את עצמן על הספה. "יש לנו מלא פערים להשלים" קייט חייכה לאלי. "את לא מאמינה כמה" אלי גלגלה את עיניה בחיוך."
אהבתי את איך שסיימת את הפרק, שדמות חדשה מצטרפת
""אבל למה לא דני?" קייט שאלה. "מה?" אלי לא הבינה. "דני תמיד היה נראה לי יותר חמוד.." קייט הסמיקה. "הוא לא סתם חמוד- הוא מותק! את רוצה שאני אכיר לך אותו?" אלי הציעה. "תעשי את זה בשבילי?" קייט קפצה עליה. "ברוווור!" אלי חייכה וקייט חיבקה אותה."
בקטע הזה ממש רציתי להרביץ לקייט! אבל זה לא קשור לסיפור אז לא משנה XDD לעזאזל איתה
"דני רק הוציא לו לשון ומשך בידה של קייט. "בואי, אני אראה לך את אוסף הגיטרות שלי" הוא חייך וקייט הלכה אחריו, מוקסמת."
ישר ניגש לעניינים, אה דני?
שוב בא לי להרביץ לה
""די להיות דביל!" טום הביא לו מכה בראש כשקם לשירותים. "די להיות אישה!" דאגי החזיר לו וטום שכבר רגיל לזה אפילו לא הסתובב."
אני מתה על זה שצוחקים על טומי XDD הוא באמת נשי ביותר בפיק שלך
""איפה המשקפיים שלי לעזאזל??" הוא צעק. "אתה מחפש את זה?" אלי צחקה והורידה את משקפיו של דאגי מראשו. "מה הייתי עושה בלעדיך?" הוא נשק לה וגרר אותה החוצה."
עוד קטע של אלי ודאגי שממש ממש אהבתי! זוג צעיר ומאוהב שכמותם
גאד! אני מקווה שניק ואשלי לא יהרסו כלום >: (טוב, אבל תכלס בלעדיהם היה קצת פחות מעניין
) ושוב, אני מתה על הכתיבה שלך! יהיה לי נורא עצוב כשהפיק ייגמר.. למרות שיש עוד זמן
מחכה לפרקים הבאים

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיופיי!אני אוהבת חפירות :)

איזה כיף לשמוע מחמאות על הכתיבה שלי,זה הכי משמח ומדרבן להמשיך! תודה
כן גם אני ממש אוהבת להעביר אותם קדימה,כי אין לי כוח להתעכב על הדברים הקטנים XDD אני גם ככה מאוהבת בדאגי אז זה בסדר
אבל אני שמחה לשמוע שהפיק מוסיף לזה חחחח כן מוזר לדמיין את דני קשוח כזה,כי הוא תמיד מתנהג כמו מפגר שעושה שטויות
אבל למה אלימות למה? XD בבקשה לא לשנוא את קייט בגלל שהיא רוצה את דני,הרי כולן פה רוצות אותו לא?
לפחות מישהי שאוהבת את הירידות על טומי חחחחח אני מאוהבת קשות בטום
אבל לרדת עליו זה פשוט כלכך מצחיק XDDD כן אה? אשלי וניק מוסיפים פלפל,מתח ועניין לפיק
הווו גם לי יהיה ממש עצוב..
אבל באמת יש עוד זמן חחח תודה ענקייייייייית על התגובה הממש מושקעת

Red Shani

New member
שמחה שאהבת את התגובה../images/Emo6.gif

באמת, אל תפסיקי לרדת על טום! זה אחד הדברים הכי מצחיקים בפיק
אני מתה על זה! אז מה אם כולן פה רוצות את דני? לכולן פה יש(יותר נכון אין
) סיכוי איתו בדיוק כמו לי.. עדיין בשלי- שונאת את קייט!
ובד"כ אני באמת לא כותבת הרבה, כנראה שלושת הפרקים האלה השפיעו על מידת ההשקעה שלי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif את מטורפת! חחחח

איך את יכולה להשאיר אותנו בכזה מתח? זה לא שפוי חחח היו פרקים ממש טובים וכייף שהיו גם שלושהDD: מחכה למחר

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחח כזאת אני../images/Emo3.gif

סתם,אבל זה לא כזה מתח לא? XDD אני ממש שמחה לשמוע שאהבת
גם בכללי אני תמיד אוהבת לקרוא את התגובות שלך כי הן פשוט קצרות ולעניין,ממש כיפיות לקריאה D: כמובן שגם חפירות זה כיף אבל לא יודעת.. אני פשוט אוהבת את התגובות שלך
אז תודה רבה

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo99.gifהתגעגעתי הרבה זמן../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

אז ככה: אני מצטערת מאוד שלא קראתי
חיכיתי,ציפיתי,קיוויתי שאני אספיק אבל כבר פיספסתי 4 פרקים
אני לא רוצה לבזבז זמן יקר,אז אני אתחיל לקרוא
פרק25
אוף,אני כ"כ מרחמת על אלי
מסכנה,כ"כ לא מגיע לה.... בעיניים ולא הבינה איך הוא יכול לא לבטוח בה, ולהאמין לג'יימי. דיי,כמה קשה הוא שכח את מערכת היחסים המדהימה שהייתה בניהם?!? היא לא שווה את זה" הוא חשב ודמעה אחת זלגה על לחיו אוחחח,באמת על מי הוא עובד,עד לפני כמה שעות הם אהבו אחד את השני כ"כ הרבה ופתאום הכל קורס?!? קשה להאמין
המילים של דני חדרו לדאגי ללב כמו סכינים וואו,אני ממש אוהבת את התיאורים בפרק הזה
יפהDDD: זה ממש מדהים,ומתאר בדיוק את המצב שעובר על שניהם
פרק26
(שומעת "save you") אני אוהב אותך" דאגי אמר וליטף את לחיה וואו,פרק מעורב רגשות
אהבה,הרגש השולט פה ביותר,מתערבבת עם התשוקה,והחום שהיה חסר לשניהם במשך כמה זמן....
התעגעתי לזה,זה היה חסר פה.... היה קשה לקרוא את השנאה,התיעוב,הכעס,העצב שהם הוציאו אחד על השני,אבל זה היה ברור שהם ישלימו
וזה כיף!#$^&
פרק27
הופה
קייט
חיכיתי שהיא תחזור כבר,והנה זה קורהDDDD: אני מאמינה שהיא ודני עוד יהיו ביחד
אבל הבנות שאני נמשך אליהן הן פי אלף!" דאגי אמר ונשק לאלי ברור!@$%^&אלי היא הכי מדהימה
XDDD^^ תוך כדי שהוא עשה תנועות כאילו הוא מנגן על בס דמיונית. איך אני אוהבת שאנשים עושים אתזה,חח במיוחד אני
די להיות אישה!" דאגי החזיר לו וטום שכבר רגיל לזה אפילו לא הסתובבXDDDDDDDDDDD ירידה ראשונה,מאז שתי פרקים!! נייס^ חחחח,גו הארי גו הארי
חח,אייזי
איזה חמודים הם
XDDדאגי קרע אותי
ס'חמודד
אומג
אשלי?!?עם ניק?!? למה...
וואוו,איזה פרקים מדהימים
באמת,אחד אחד!! כל הכבוד לך
הכתיבה המושקעת,המדהימה המסורה,היפה
אהבתי הכל,את התיאורים בכלל... את המעבר משנאה לאהבה,מעצב ושנאה לתשוקה ואהבה וסליחה... משהו פה באמת עשה לי אתזה,והתיאורים בכלל
נהניתי מאוד,אפילו מהקטעים העצובים בין אלי לדאגי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמורוש סוף סוף../images/Emo70.gif

הוא לא שכח.. אבל ברגעים כאלה,הכעס משתלט.
אני אוהבת לעשות תיאורים,זה כל כך מוסיף
שמחה שאהבת
כל העירבוב רגשות הזה יוצר משהו ממש יפה שכיף לקרוא ולדמיין D: חחחחח אלי RULES !!
גם אני אוהבת לעשות את זה, ולדמיין את דאגי עושה את זה זה פשוט מצחיייייק XDDD טוב כי ירידה אחת לפחות חייבים לא?
הארי&אייזי כפרות עליהםםםםםם! יואו יש להם את התמונות הכי חמודות ורומנטיות בעולם
מזתומרת למה? כי זה טוויסט מאגניב ומעניין!
וואייייייייייי כ"כ תודה
אני ממש נהנית לכתוב את הפיק וזה הכי כיף בעולם לדעת שאתן נהנות לקרוא אותו ומבינות שאני באמת משקיעה בכתיבה שלו המון מחשבה,אהבה ורצון
תודה ענקיייית

למעלה