All About You-פרק 28

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAll About You-פרק 28../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

בלי הרבה חפירות,פשוט תודה על התגובות המדהימות
הפרקים הקודמים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1238&MessageId=124292994 השורות האחרונות: "אויש דאגי!" אלי אמרה כשהיו מחוץ לדלת. "מה?" הוא לא הבין. "לא שילמת!" אלי הסבירה במבט מודאג. דאגי העיף מבט אחורה ודמיין איך הארי הורג אותו לאט ובכאב. "תברחי לפני שהארי יכסח לי את הצורה!" דאגי אמר ושניהם החלו לרוץ לפארק, צוחקים. כשהגיעו לפארק הם הלכו על השביל, מדברים ומדי פעם עוצרים להתנשק, כמו כל זוג אוהבים צעיר. לפתע אלי שמה לב שמישהו שנראה לה מוכר הולך מולם. דאגי הבחין בשני אנשים מוכרים לו מתקדמים לעברם. אחד היה מתולתל והשנייה הייתה.. "אשלי!" דאגי קרא. פרק 28 שני האנשים לא שמעו את דאגי, רק אלי. "אשלי? דאגי על מה אתה מדבר? זה ניק שם!" אלי אמרה ונראתה לחוצה. "כן, וזאת אשלי, האקסית שלי" דאגי השיב והסית את גבו. "מה?? זאת הבחורה שאיתה תפסתי את ניק בוגד בי באותו יום בבית הקפה! אתה רוצה להגיד לי שזאת אשלי?" אלי לא הבינה. "כנראה" דאגי אמר והסתובב להסתכל עליהם. הם התקדמו לעברם כי כנראה הבחינו בהם. "מי היה מאמין.. היי דאגי" אשלי חייכה חיוך מזויף. "יש לך את החוצפה לבוא ולהגיד לי היי אחרי מה שעשית?" דאגי הסתכל עליה במבט כועס. "על מה אתה מדבר?" אשלי שאלה ושיחקה את עצמה תמימה. "ואתה!" דאגי פנה לניק שנראה מפוחד גם ככה. "איך אתה מעז חתיכת סוטה מטורף!" דאגי הסתכל על ניק במבט מלא שנאה ולפני שניק הספיק להבין מה קורה הוא חטף אגרוף לפנים מדאגי והוטח על הרצפה. "זה על כל מה שעשית לאלי!" דאגי צעק. "את לא מבינה שאני רוצה אותך מחוץ לחיים שלי?! אני כבר שכחתי אותך אז למה את לא יכולה לעשות אותו דבר?!" הוא צעק על אשלי ואלי אחזה בידו. דאגי הבחין שהיא רועדת. "מספיק דאגי, הם לא שווים את זה, בוא נלך מכאן" אלי אמרה לו ומשכה אותו משם. היא מעולם לא ראתה אותו ככה. אחרי שהיו רחוקים מספיק הם התיישבו על ספסל שהיה שם. "את בסדר?" דאגי שאל את אלי בדאגה. אלי חיבקה אותו בחוזקה ובכתה מעט. "דיי, זה עבר, תשכחי ממנו, אני פה עכשיו לשמור עליך" דאגי ליטף את ראשה והרגיע אותה. "אני מצטערת, פשוט ראיתי אותו והכל חזר אלי עכשיו.." אלי הרימה את ראשה והסתכלה על דאגי. הוא ניגב את דמעותיה ונשק לה. "הוא כבר קיבל את מה שמגיע לו וזה לא מספיק אם את שואלת אותי. הוא צריך להיות בכלא" דאגי אמר אבל ראה שאלי עדיין לא מוכנה להתלונן עליו. "אלי, אני רוצה לספר לך עכשיו על אשלי.. בבקשה.." דאגי אמר ואחז בידה. "בסדר" אלי ליטפה את שיערו אחרי שנרגעה מעט. "לפני משהו כמו שנה, אולי קצת יותר, פגשתי את אשלי. אני לא ממש זוכר איפה אבל אני רק זוכר שהוקסמתי ממנה. ניגשתי לדבר איתה, מה שאני בדרך כלל לא עושה, כי את יודעת.. אני מאוד ביישן עם בחורות.." הוא השפיל מבטו ואלי חייכה. "בקיצור, יצאנו כמה פעמים עד שהפכנו לזוג. הייתה בינינו אהבה גדולה והייתי בטוח שאני מכיר אותה יותר טוב מכל אחד אחר.. אבל מסתבר שלא.. היא תמיד הייתה מאוד רכושנית ולא יכלה לסבול שלפעמים אני מעדיף לבלות עם חברים שלי מאשר להיות איתה כל היום. היא גרמה להרבה ריבים ביני לבין הבנים האחרים בלהקה, אבל הייתי עיוור לזה.." אלי ראתה שלדאגי היה קשה לספר. "כנראה היא הייתה באמת חשובה לו" היא חשבה לעצמה. "בכל מקרה, הבנים גרמו לי להבין מה היא עושה ושהיא לא בשבילי. הגעתי לבית שלה כדי לסיים את זה, ו.. תפסתי אותה עם מישהו אחר. זה היה מאוד קשה בשבילי וכל מה שהיה לה להגיד זה לצעוק עלי שזה הכל באשמתי. שאם לא הייתי כזה ילדותי ולא מתחשב, אולי הקשר שלנו לא היה מגיע לזה.." דאגי סיים לספר. "דאגי.." אלי חיבקה אותו חזק. "אז מה אם אתה קצת ילדותי לפעמים? זה הדבר הכי מקסים בעולם! ואתה הבנאדם הכי מתחשב שאני מכירה!" היא הסתכלה לתוך עיניו וראתה שהוא מחייך מעט אבל עוד לא ממש בטוח בדבריה של אלי. "אם אתה ילדותי איך תסביר את מה שעשית שם? אה? זה היה הדבר הכי בוגר והכי מתחשב שראיתי!" היא המשיכה ודאגי צחק. "איך את תמיד מצליחה לעודד אותי" הוא נישק אותה. "ואל תדאגי בקשר לשני אלה, אני לא חושב שהם יטרידו אותנו יותר" דאגי אמר בחיוך. צלצול הטלפון של אלי קטע אותם והיא ענתה. "היי אל מה קורה?" קולו של טום בקע מהטלפון. "טום!" אלי חייכה "הכל בסדר" "תשמעי,אנחנו צריכים שאת ודאגי תבואו לכאן דחוף!" טום אמר. "מה? למה?" אלי לא הבינה. "זה בקשר לשיר שכתבתי.. אממ תגיעו לבית שלי" טום אמר. "אוקי אנחנו כבר מגיעים" אלי ענתה מבולבלת. "הארי תעזוב את זה!" אלי שמעה את דני צועק ברקע. "מה הולך שם?" היא שאלה בגיחוך קל. "הטיפשים האלה רבים על הבירה האחרונה" טום השיב. "מה הארי עושה שם? הוא לא בדייט?" אלי לא הבינה. "הוא חזר לפני כמה דקות, הוא מוסר שיספר לכם הכל כשתבואו" אמר טום. "אחלה, נתראה שם" אלי אמרה והשיחה התנתקה. אלי ניתקה את השיחה ופנתה לדאגי. "יאללה קום, הולכים לטום" היא קמה ממקומה ומשכה את ידו של דאגי שיקום אחריה ושניהם התחילו ללכת כשהם מחזיקים ידיים. "טום אמר שזה קשור לשיר שכתב, אבל מה אני קשורה לזה?" אלי הרהרה בקול רם תוך כדי שהם הולכים. "אם זה בקשר לשיר, כדאי שתתכונני להרבה צרחות ומריבות" דאגי אמר וגלגל את עיניו. "למה?" אלי צחקה. "בהתחלה אנחנו אף פעם לא מסכימים, אבל בסוף אחרי הרבה עבודה יוצאים לנו שירים דווקא טובים וזה הכי כיף בעולם לדעת שאתה עושה את זה עם החברים הכי טובים שלך" דאגי הסביר וחייך. "אווו" אלי עשתה קול חמוד והשעינה את ראשה על כתפו של דאגי תוך כדי שהם הולכים. אחרי הליכה קצרה הם הגיעו לביתו של טום, ושוב, כמו שמקפליי אוהבים לעשות, נשמעו צרחות חזקות מבפנים. "מה הפעם?" אלי גלגלה עיניים בזמן שדאגי פתח את הדלת. "כדאי שתתרגלי לזה" הוא אמר. "לא דני! זה לא האקורד הנכון!" טום צעק. "בטח שכן! אתה לא שומע? זה נה נה נה לא נהנה נה נה" דני החזיר לו בצעקה. "אני לא מבין על מה אתה מתווכח איתי! אני הלחנתי את השיר!" טום שוב צעק וקם ברוגז מהספה כשהוא מרים את ידיו כאילו נכנע. הארי ישב על הכורסה עם עיניים עצומות ומקלות התופים בידיו כשהוא מתופף באוויר. "אחי על מה הם רבים?" דאגי נגע בכתפו של הארי. "הו" הארי התעורר "סתם, על איזה שיר חדש" הוא אמר ונעמד. "תנגנו אותו! בבקשה!" אלי התחננה. "אם דני ינגן את האקורדים הנכונים..!" טום התגרה בדני. "אם טום לא יחשוב את עצמו ג'ון לנון..!" דני החזיר לו. "סליחה??" טום פער את פיו והתקרב אליו. "היי היי! לנגן!" אלי נדחפה ביניהם וציוותה עליהם לנגן את השיר. "בסדר, אבל רק כי את ביקשת" דני חיבק את כתפה של אלי והוציא לטום לשון. טום נאנח והסתובב לקחת את הגיטרה "הוא אף פעם לא יתבגר.." טום מלמל לעצמו. "זה השיר שאני ואת כתבנו לא מזמן, את זוכרת? בקיצור, אני ודני סיימנו לכתוב אותו ורק עכשיו סיימתי להלחין אותו" טום הסביר. "תנגן כבר י'חופר!" דני אמר. בזמן שטום ודני ניגנו את השיר על הגיטרות האקוסטיות שלהם אלי ישבה עם חיוך מאוזן לאוזן, דאגי בהה בה, והארי עדיין היה מרוכז במקלות התופים שלו. "נוו אז מה אתם חושבים?" טום שאל בסוף השיר. "אני מתה על זה! זה פשוט מדהים!" אלי קפצה בהתרגשות וחיבקה את שניהם. "באמת אהבת את זה? ועוד עם האקורדים של טום?" דני שאל. "כן" אלי צחקה "מאוד אהבתי את זה!" היא מחאה כפיים. "מגיע לך!" טום אמר לדני והפעם היה זה הוא שהוציא לשון. "העיקר שאלי אוהבת את זה" דאגי הכריז וקם ממקומו. "למה זה העיקר? מה זה משנה בדיוק אם אני אוהבת את זה או לא?" אלי לא הבינה. "מה זאת אומרת? זה יהיה השיר הראשון מתוך האלבום שלך!" טום אמר וחייך. פרק 29 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 29../images/Emo63.gif

פרק 29 "מהההה?!?" אלי צעקה מאושרת וקפצה שוב על טום בחיבוק. "יותר מחודש חשבת שאנחנו לא עושים כלום, אבל בתכלס יש לך מנהל ואפילו שיר חדש" הארי אמר. "כן נכון איזה כיף!" אלי קפצה במקומה. "אהה אלי, אני אגיד לך את זה לפני שאני אשכח.. קייט הלכה הביתה לפרוק את המזוודות" דני אמר תוך כדי שהוא מתחיל לנגן שוב את השיר. "וואי שכחתי מזה בכלל! אני חייבת ללכת אליה" אלי אמרה, נפרדה מכולם והלכה לביתה. ** בבית של אלי ** "קייטי? את למעלה?" אלי שאלה כשנכנסה הביתה וזרקה את המפתחות על הספה. "כן, בדיוק סיימתי לפרוק את המזוודות" קייט צעקה מלמעלה. אלי עלתה למעלה ונכנסה לחדרה. בגדים היו מפוזרים בכל החדר. "חשבתי שלפרוק מזוודות זה לסדר את הבגדים שלך בארון, לא לפזר אותם בכל החדר!" אלי אמרה תוך כדי שהיא אוספת את הבגדים. "נכון. סידרתי את הבגדים שלי בארון והוצאתי את שלך" קייט חייכה בתמימות. "מה??" אלי קראה. "אלי, הארון שלך לא כזה גדול, אין בו מקום לבגדים של שתינו" קייט צחקה וזרקה על אלי חולצת פסים. "אה, ואני רוצה שתלווי לי את החולצה הזאת לדייט שלי הערב" היא אמרה. "קייט! אני אהרוג אותך!" אלי צחקה וזרקה עליה חצאית בחזרה. "ומה זאת אומרת דייט??" אלי אמרה והתיישבה ליד קייט על הרצפה "עם מי??" "עם דני.." קייט הסמיקה "הוא הזמין אותי לסרט בערב". "דיי אני לא מאמינה! איזה יופי!" אלי חייכה וחיבקה אותה. "גם אני לא.. הוא כזה מותק" קייט אמרה ושקעה בחלומות על דני. "אתם כל כך מתאימים" אלי אמרה כשקמה ממקומה "אבל יאללה, עכשיו תחזירי הכל בחזרה לארון או שאת לא מקבלת ממני שום חולצה!" "בסדר בסדר" קייט אמרה והחלה לאסוף את החולצות. כשסיימו לסדר את כל הבגדים בחזרה בארון הן ירדו למטה לראות קצת טלוויזיה. "קייט, את מריחה את זה?" אלי שאלה. "מריחה את מה?" קייט לא הבינה והמשיכה לצפות כמהופנטת בסדרה "גיבורים". "יש כזה ריח מוזר.. כאילו משהו נשרף" אלי אמרה בדאגה וקמה ממקומה. "נכון, את צודקת.." קייט כיבתה את הטלוויזיה ושתיהן נכנסו למטבח. "כל המטבח עולה באש!" אלי צעקה למראה המטבח הבוער. "מהר- תתקשרי למכבי אש, אני אנסה לכבות את זה!" אלי אמרה בהחלטיות. "בסדר. אבל תיזהרי אלי!" קייט אמרה ורצה החוצה להתקשר. אלי לקחה מגבת והחלה לנסות לכבות את האש בעזרתה אבל איכשהו זה לא עזר, אלא רק גרם לאש להתפשט עוד יותר. אלי נלחצה ורצה אל הדלת, היא ניסתה לפתוח אותה אך היא לא זזה. "קייט! תעזרי לי! הדלת נעולה! קייט!" אלי צעקה ודפקה באגרופיה על הדלת, אבל קייט דיברה בטלפון עם מכבי האש ולא שמעה אותה. המטבח היה מלא להבות ועשן ואלי החלה להיחנק. "קיי.. טי.. תוציאי.. אותי מכאן.." אלי הרגישה מחנק וראשה החל להסתחרר. "תוציאו.. אותי.." אלי אמרה בלחש ונפלה מעולפת על רצפת המטבח. אחרי 5 דקות נכנסו לחדר קייט ועוד שני כבאים וראו את אלי שרועה על הרצפה. "אלי!" קייט נפלה על הרצפה לצדה. כבאי אחד החל לכבות את הלהבות בעוד השני קורא לצוות החובשים שחיכו בחוץ. "בואו מהר, יש כאן נערה מעולפת!" הוא קרא להם ושני חובשים עם אלונקה נכנסו למטבח והניחו עליה את אלי. "אני באה איתכם!" קייט אמרה ונכנסה ביחד עם אלי לאמבולנס שנסע משם. ** בבית החולים ** "איפה אלי?! איפה היא?!" דאגי יצא מהמעלית והחל לרוץ במסדרון. כשראה את קייט הוא נעצר. "קייט את בסדר? איפה אלי?" הוא שאל ופחד בפניו. "אני בסדר, וגם אלי תהיה" קייט חייכה אליו חיוך קטן. "מה זאת אומרת? איפה היא? מה קרה לה?" דאגי נראה לחוץ מאוד. "תירגע, היא התעלפה בגלל שנחנקה מהעשן. מנשימים אותה" קייט אמרה והתיישבה. "אני חייב לראות אותה!" דאגי אמר והלך משם לחפש רופא. "קייט את בסדר?" דני הגיע וחיבק אותה. "כן בסדר גמור" קייט חיבקה אותו בחזרה ודני ראה שהיא בוכה. "אם את בסדר למה את בוכה?" הוא ליטף את לחיה. "כי.. כי.. זה הכל באשמתי, אני לא שמעתי אותה קוראת לי ועכשיו היא מעולפת בבית החולים!" קייט בכתה. "לא, מה פתאום, אל תבכי" דני ניסה להרגיע אותה "אלי תהיה בסדר, את תראי" הוא ניגב את דמעותיה והרגיע אותה. תוך כדי הוא גם ניסה להרגיע את עצמו. "תודה שאתה מנסה לעודד אותי" קייט חייכה אליו "הארי וטום לא באו?" היא שאלה. "כן בטח שהם באו, וגם ג'יובנה, הם פשוט מחנים את הרכב" דני הסביר. "אז איך אתה ודאגי פה?" קייט לא הבינה. "כי כשהגענו דאגי פתח את הדלת וקפץ מהרכב, אז רצתי אחריו" דני אמר. "אהה" קייט צחקה מעט. ** בינתיים בהמשך המסדרון ** "אתה יכול להגיד לי בבקשה מה מצבה של אליסון?" דאגי שאל את הרופא בציפייה. "תשמע, מה שקרה הוא תוצאה של חנק מהעשן הרב וחבטה חזקה מאוד שהיא קיבלה בראש כשנפלה על הרצפה. החבטה גרמה לה לזעזוע מוח ובעקבות זה היא לא מתעוררת עכשיו. לפעמים במקרים כאלה, אני חושש שישנם אנשים שנכנסים לתרדמת.." הרופא הסביר לדאגי. "תרדמת? זאת אומרת, שהיא יכולה גם לא להתעורר?" דאגי שאל בחשש. "לצערי.. קיימת האפשרות הזאת" הרופא הניח את ידו על כתפו של דאגי. הוא ראה כמה הנער המסכן הזה אוהב אותה, וכאב לו כל פעם מחדש לראות את המשפחה והחברים כל כך כואבים בכל פעם שמגיע חולה חדש. "אז אני יכול להיכנס לראות אותה?" דאגי הגיע לקרבת החדר מלווה ברופא. "בסדר, אבל רק אתה" הרופא אמר בהחלטיות. "תודה רבה!" דאגי חיבק אותו ונכנס לחדר שבו אלי הייתה. דאגי ראה את אלי שוכבת על מיטת החולים, בכותונת תכלת, מחוברת למכשיר הנשמה ועיניה עצומות. "אוי אלי, יפה שלי" דאגי התיישב על כיסא שהיה ליד המיטה וליטף את פניה של אלי. לדאגי היה קשה לראות אותה ככה, מחוסרת הכרה, חלשה. הוא הרגיש מחנק בגרון. הוא כל כך רצה לעזור לה אבל לא היה דבר שהוא יכל לעשות וזה כאב לו. הוא הצטער שלא היה איתה בבית כשקרתה השרפה. "קדימה אלי, תתעוררי, אני יודע שאת יכולה" דאגי לחש לה תוך כדי שהוא מתקרב אליה ומלטף את שיערה. דאגי הניח את ראשו על המיטה ליד ראשה של אלי. "הנה אל, אני קרוב אליך" הוא אמר "אני רוצה שהדבר הראשון שתראי כשתתעוררי יהיה אני.. ואת תתעוררי בקרוב, תסמכי עלי" דאגי אמר לאלי אך בעצם ניסה להרגיע את עצמו. הוא פחד שמא אלי לא תתעורר ולפי מה שהרופא אמר לו, יש סיכויים סבירים שזה יקרה. דאגי עצם את עיניו ונרדם לידה. ** במסדרון ** "תשמעו, אני חייב ללכת, שמישהו יכנס להגיד לחבר שלכם שיצא" אמר הרופא ומיהר ללכת משם. "אני אלך לקרוא לדאגי, תישארי פה לחכות לשאר" דני אמר לקייט ונכנס לחדרה של אלי. הוא ראה את אלי שוכבת מחוסרת הכרה במיטה ודאגי ישן לידה, כף ידו על ידה. דני חייך לעצמו וניגש לדאגי. "דאג, תתעורר" הוא נגע בכתפו בעדינות. "מה? אה דני זה אתה.." דאגי התעורר ושפשף את עיניו. "מה קורה?" הוא שאל מנומנם. "כלום פשוט הרופא אמר לי לקרוא לך לצאת" דני אמר. "למה לצאת?? קרה משהו??" דאגי נלחץ ונעמד. "לא, תירגע.. הכל בסדר" דני הבחין שהוא חיוור מעט. "טוב אני כבר יוצא, תן לי עוד רגע עם אלי" דאגי ביקש. "בטח" דני חייך ויצא. "אלי, אני יודע שהרופא מדבר שטויות, זה מה שהם תמיד עושים.. את תתעוררי נכון? את לא יכולה להשאיר אותי לבד.. אני זקוק לך!" דאגי אחז את ידה של אלי בחוזקה ודיבר אליה. לפתע המוניטור שאליו אלי הייתה מחוברת החל להבהב ולצפצף. וועאעאעא איזה מתח
מקווה שאהבתן :) תהנו

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gifעהעהא איזה יפה זה ../images/Emo9.gif

וואי ממש אהבתי ! "איך אתה מעז חתיכת סוטה מטורף!" דאגי הסתכל על ניק במבט מלא שנאה ולפני שניק הספיק להבין מה קורה הוא חטף אגרוף לפנים מדאגי והוטח על הרצפה. חחח יייאייי דאגיי
מגיעע לו :]] "דיי, זה עבר, תשכחי ממנו, אני פה עכשיו לשמור עליך" דאגי ליטף את ראשה והרגיע אותה. עהעהאהעה ס'חמווד דאגללסס
"בסדר, אבל רק כי את ביקשת" דני חיבק את כתפה של אלי והוציא לטום לשון. חח איזהה חמודדי
איך הוא חיבק את הכתף שלה? XDD "נכון. סידרתי את הבגדים שלי בארון והוצאתי את שלך" קייט חייכה בתמימות.
איזה קרועעה XDD "ומה זאת אומרת דייט??" אלי אמרה והתיישבה ליד קייט על הרצפה "עם מי??" "עם דני.." קייט הסמיקה "הוא הזמין אותי לסרט בערב". עהעהאהעה ידעתתי
איזה כיףף ללהה :]] "לא, מה פתאום, אל תבכי" דני ניסה להרגיע אותה "אלי תהיה בסדר, את תראי" הוא ניגב את דמעותיה והרגיע אותה.
איזה חמוווד עהעהא הוא דלווקק עלייה :]] לפתע המוניטור שאליו אלי הייתה מחוברת החל להבהב ולצפצף.
אללליי ]: אני מאוד מקווה שלא יקרה לה כלום ! הקטעים האלה גורמים לי לבכות ]: ---------------- אני מממש אוהבת את הכתיבה שלך [כאילו שזה חדש לך
] אאממ ייאוו איזה מתחח
בא לי עוד פרק
טוב .. תמיד בא לי עוד פרק ..

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifשמחה לשמוע שאהבת../images/Emo9.gif

דאגיייי
חחחחחח הוא כאילו שם את היד שלו מסביב לכתפיים שלה וחיבק אותה ככה.. הבנת?
אממ בקשר לאלי,הכל ביום שבת
שמחה שאני מצליחה להעביר את זה טוב בשביל שזה יגרום לך לבכות
אבל אל תבכי חחח D: תודה רבה
וגם אם זה לא חדש,זה תמיד כיף לשמוע

שיייירה !?1?1

שיירה ? הפרקים ממש ממש יפים , דאגי יצא ממש גיבור !! :) חח
|תופים|פרק28|תופים| "את לא מבינה שאני רוצה אותך מחוץ לחיים שלי?! אני כבר שכחתי אותך אז למה את לא יכולה לעשות אותו דבר?!" הוא צעק על אשלי ואלי אחזה בידו. דאגי הבחין שהיא רועדת. איזה רגיש הוא
מה שאני בדרך כלל לא עושה, כי את יודעת.. אני מאוד ביישן עם בחורות.." הוא השפיל מבטו ואלי חייכה. יאיאיאי איזה חמווד הוא
"אז מה אם אתה קצת ילדותי לפעמים? זה הדבר הכי מקסים בעולם! ואתה הבנאדם הכי מתחשב שאני מכירה!" היא הסתכלה לתוך עיניו וראתה שהוא מחייך מעט אבל עוד לא ממש בטוח בדבריה של אלי. זה התכווונה הכי מתוקה שלו !! הילדותיות
הארי ישב על הכורסה עם עיניים עצומות ומקלות התופים בידיו כשהוא מתופף באוויר. הארי הוא הכייייייייייי מצחיק תכלס לא קשור לאפחד הכי מעופף שיש חחחח
כדאי שתתרגלי לזה" הוא אמר. "לא דני! זה לא האקורד הנכון!" טום צעק. "בטח שכן! אתה לא שומע? זה נה נה נה לא נהנה נה נה" דני החזיר לו בצעקה. "אני לא מבין על מה אתה מתווכח איתי! אני הלחנתי את השיר!" טום שוב צעק וקם ברוגז מהספה כשהוא מרים את ידיו כאילו נכנע חחחחחחחח כל הקטע עם האקורדים שטום ודני ניגנו היה מצחיק במיוחד .
"מגיע לך!" טום אמר לדני והפעם היה זה הוא שהוציא לשון. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
"מה זאת אומרת? זה יהיה השיר הראשון מתוך האלבום שלך!" טום אמר וחייך "מהההה?!?" אלי צעקה מאושרת וקפצה שוב על טום בחיבוק. "יותר מחודש חשבת שאנחנו לא עושים כלום, אבל בתכלס יש לך מנהל ואפילו שיר חדש" הארי אמר. "כן נכון איזה כיף!" אלי קפצה במקומה. איזה מתחשבים ומתוקים הםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
|תופים|פרק 29 |תופים| המטבח היה מלא להבות ועשן ואלי החלה להיחנק. "קיי.. טי.. תוציאי.. אותי מכאן.." אלי הרגישה מחנק וראשה החל להסתחרר. יאיאיאי מסכנה
"אלי, אני יודע שהרופא מדבר שטויות, זה מה שהם תמיד עושים.. את תתעוררי נכון? את לא יכולה להשאיר אותי לבד.. אני זקוק לך!" דאגי אחז את ידה של אלי בחוזקה ודיבר אליה. איזה מתוווק !!!
ממש אהבתי תפרקים !! מחכה ליום שבת :]

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifשנייייייי

חחחח תודה :) גם לדאגי מגיע לצאת גבר גבר לפעמים לא? XDD אווו אני מתה על הילדותיות שלו! זאת אחת הסיבות העיקריות שאני אוהבת אותו כל כך
חחחחחחחחחחחחח תכלס הארי כזה
(אבל רק בפיק,כי במציאות ממש לא חח) אני אוהבת לעשות אותם רבים,אבל על קטנות,כמו על אקורדים
הם לא סתם מתחשבים,הם הרי החתימו אותה בחברת תקליטים שלהם לא? אז הם מחויבים להוציא לה אלבום
אבל כן,הם מאווווד מתחשבים ומתוקים
תודה רבה,אני שמחה לשמוע שאהבת

חח כן

אבל הם עשו לה את זה על גורם הפתעה כזה . וזה חמוד מצידם . :) ובטטטח שלדאגי מותר לצאת גבר לפעמים חחח . XD ואני יודעת שהארי לא כזה אבל הוא יצא מתוק כאן חח חחח זה נראה כיאילו כולם ילדים קטנים וחמודים

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifואוו הגיע מהר! שוב! XD

אומג דאגי קשוח? לא הייתי מדמיינת חחחחח "לא דני! זה לא האקורד הנכון!" טום צעק. "בטח שכן! אתה לא שומע? זה נה נה נה לא נהנה נה נה" דני החזיר לו בצעקה. XDDDDDD "תנגן כבר י'חופר!" דני אמר. אומג הוא כזה חמוווווווודדדדדדדד "עם דני.." מיקי הסמיקה "הוא הזמין אותי לסרט בערב". אעאעאעאעאעאע אומג מה קורה לאלי? היא מתה? אומג חחח זה כמו פרק מ"האנטומיה דל כריי"
אני מקווה שהיא תהיה בסדר
אחח העניינים מתחממים בין קייט[מיקי] ודני
וכן אני משנה את השם שלה למיקי XDD

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמוזר אה? XD

אל תתרגלו לדאגי קשוח,זה יותר מדי מוזר אפילו בשבילי!
חחחחח דנווווש אהובי
אומג בהתחלה שראיתי את ההדגש אני כזה "מה? כתבתי מיקי?" ואז הבנתי ששינית את זה XDDDD יש לי הוט,אז אני לא יודעת על מה את מדברת,וגם לא על הקטע עם שלי מהסיפור שלך
חחחח אבל קיצור,הכל יתגלה ביום שבת
שמתי לב שאת משנה אותו! חחחח תרגישי חופשי
תודה רבה,שמחה לשמוע שאהבת

Only Neta

New member
אוווווווווווווווווווD:

איזה פרקים מהממיםםםם!! ידעתי שזה יהיה ניק!! האא P: חחחח איזה בונבון דאגי, הוא נרדם לידההההההההההההההההה הוא כזה נשמה מחכה לפרקים הבאים :)

noam31995

New member
תפסיקי להרוג את כולם!!../images/Emo189.gif!חחח

עד שסוף סוף חשבתי שיהיה פרק פשוט, חמוד, שקט...הכנסת אותה לקומה ועכשיו המוניטור שלה מצפצף! אני לא מבינה בזה כל כך אבל עדיין ראיתי את "האנטומיה של גריי"(
) וכמו שרואים שם-זה סימן למוות!!! ומשהו שמח-ידעתי שדני הולך לצאת עם קייט! פשוט ידעתי..למרות שזה היה ברור....לפחות היא לא מתה!!!חחח אחלה פרקים! אני כבר מחכה ליום שבת!! כל כך עצוב לראות שדאגי עצוב....ושוב-כמעט גרמת לי לבכות
!! את מעצבנת אותי!!! סתםם.....חחחח

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחח אבל אף אחד לא מת XD

היו כבר מספיק פרקים פשוטים,חמודים ושקטים לא? עכשיו צריך קצת אקשן
ולא תמיד זה סימן למוות,אבל פשוט חכי ליום שבת ותדעי הכלללל
חחחח כן זה באמת היה דיי ברור D: דאגי עצוב באמת יכול לגרום לבכות
תודה ענקית,שמחה לשמוע שאהבת

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo2.gif

אוףףףף ! כתבתי במשך שעה חפירה וזה לא שלח
אז בקצרה ... והקטע של זה שזה מצפצף זה אומר שהיא בחיים ?! או שהיא מתה ?!
איזה מוזר זה , דאגי ? מרביץ ? זה מאוד מאוד מוזר
דני וטומי סתומים כפרעליהם
ואיזה חמוד דניייי
פרקים ממש מדהימים , אהבתי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהוו באסה../images/Emo4.gif

אבל לא נורא,גם בקצרה זה מעולה ואני פשוט שמחה שהגבת בכל זאת
אממ.. אממ.. אני לא יכולה להגיד מה זה אומר חחחח ביום שבת תדעי הכל
כן אה? זה באמת ממש מוזר..
תודה רבה,אני שמחה לשמוע שאהבת

dougie10

New member
../images/Emo23.gifמושלם!!!../images/Emo23.gif

כמו כל שבוע!!! פשוט אין מילים לתאר את השלמות

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיאיי תודה../images/Emo70.gifאיזה כיף לשמוע../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif דרמה דרמה דרמה! ../images/Emo12.gif

וואו הפרקים נהיים מותחים משבוע לשבוע! ואת מצליחה למתוח את הגבולות כל פעם מחדשDD: וכמובן שאני אהבתי! אני מקווה שהכל יהיה טוב בסופו של דבר, לא בא לי סיום עצוב
חוצמזה, היו קטעים ממש מצחיקים עם הריבים שלהם והכל ומרגשים עם השיר שהם כתבו לאליסון
בקיצור, פרקים מעולים!

למעלה