All About You-פרק 28

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifייאי../images/Emo24.gif

אני משתדלת להוסיף דרמה ומתח כדי שזה לא יהיה קיטשי כל הזמן
איזה כיף לשמוע שאהבת! אבל עד הסיום יש עוד זמן,ככה שהדברים עוד יכולים להשתנות מלא פעמים D: תודה ענקייית

Red Shani

New member
גאד:|

יואו שירה את לא נורמלית!!! להשאיר אותי במתח כזה?!
טוב נתחיל מהתחלה:
כרגיל, אין על אלי ודאגי
אבל לקרוא לדאגי בוגר על זה שהוא החטיף מכות למישהו? נממ זה לא ממש נראה לי מעשה בוגר.. אבל אין עליו! מה הוא לא יעשה בשבילה?
ואשלי כלבה
מה שהיא עשתה לו!$# מי רוצה להיות עם בחורה כזאת? ><
ווי! פשוט נפלתי מצחוק בריב של טום ודני על השיר!
""לא דני! זה לא האקורד הנכון!" טום צעק. "בטח שכן! אתה לא שומע? זה נה נה נה לא נהנה נה נה" דני החזיר לו בצעקה. "אני לא מבין על מה אתה מתווכח איתי! אני הלחנתי את השיר!" טום שוב צעק וקם ברוגז מהספה כשהוא מרים את ידיו כאילו נכנע." ""אם דני ינגן את האקורדים הנכונים..!" טום התגרה בדני. "אם טום לא יחשוב את עצמו ג'ון לנון..!" דני החזיר לו."
אהבתי ביותר! ""זה השיר שאני ואת כתבנו לא מזמן, את זוכרת? בקיצור, אני ודני סיימנו לכתוב אותו ורק עכשיו סיימתי להלחין אותו" טום הסביר. "תנגן כבר י'חופר!" דני אמר." XDD
אני ממש מחכה לתחילת הקריירה המוסיקלית של אלי..! מעניין לראות איך היא תתמודד עם התהילה שתבוא או לא וכו'..
בקשר לדייט שעתיד להיות לקייט ודני אני לא אגיב
אני רק ארמוז שהלוואי והוא לא יהיה
(נו טוב... שיהיה! לא שיש לי ברירה, וגם נממ לפחות תזכירי יותר את דני, אה?
)
את מטורפת!! למה לקטוע הכל עם השריפה הזאת?! אעאע:| אני חייבת להודות שזה מוסיף ה-מון לפיק, ואין דבר יותר טוב בסיפור מאשר מתח, אבל עדיין.. עד שהתחברתי לפיק והכל, זה נקטע בצורה כזו >: מקווה שאלי תהיה בסדר, ואני מקווה שזה יקרה במהרה, אה?
מחכה בקוצר רוח להמשך!!!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה ענקית../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

נכון,מכות זה באמת לא ממש בוגר וזה לא מוביל לשום מקום! אבל התכוונתי יותר לזה שהוא הגן עליה וזה
חחחח גם אני ממש אוהבת את הקטע עם האקורדים. דני וטומי יצאו כאלה חמודים שם
את הראשונה שכתבה על הקריירה המוסיקלית של אלי D: עם כל ההתעסקות עם דאגי כבר כמעט שכחתן מזה שהיא בכלל בחברת תקליטים שלהם חחחח מודה שגם כשכתבתי את הפיק נסחפתי יותר מדי ושכחתי שהיא גם אמורה לשיר XDD אבל אל תדאגי,בקרוב כל הקטע הזה תופס תאוצה
חחחח כזאת אני
ואת אמרת בעצמך את הסיבה לשריפה-כי זה פשוט מוסיף המון לפיק! המתח הופך אותו ליותר מעניין. וזה לא קוטע שום דבר חס וחלילה
רק מוסיף
תודה ענקיייייית,ממש שמחתי לקרוא

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

הוא צריך להיות בכלא" דאגי אמר גמאני חושבת ככה,הם שני אנשים דוחים ומגעילים שצריך להיענש על מה שעשו,אסור לנטור טינה באהבה... היא מכשלת,הורגת,ממוטטת אבל ככה היא וצריך לקחת בחשבון את הדברים כאשר נכנסים אליה
אשלי וניק הם דוגמא טובה לזה,הם התנהגו בצורה הכי מגעילה ונקמנית שיכולה להיות
אבל לפחות האהבה ניצחה ודאגי ואלי יחד שוב
אוו,תמיד רציתי לשמוע את הסיפור על אשלי,סופסוף זה הגיעD: "אז מה אם אתה קצת ילדותי לפעמים? זה הדבר הכי מקסים בעולם! ואתה הבנאדם הכי מתחשב שאני מכירה כ"כ כ"כ כ"כ נכון@#$%^&*)#$%^&*
הוא הכי מתוק שיש,וזה שהוא ילדותי הופך אותו לעוד יותר מדהים
זה מה שהכי אהוב עליי בו,וזה הכי כיף לעשות שטויות ולהתנהג כאילו אתה עדיין ילד קטן,באמת זה מדליק אותי
הטיפשים האלה רבים על הבירה האחרונה" טום השיב XDDDDDDDDD סטלנים
טוב אם זה היה על קורונה,הייתי מבינה^^ אם טום לא יחשוב את עצמו ג'ון לנון..!" דני החזיר לו. וואוו,פה אני פשוט נישפכתייי
ענק ברמות
חחח,טום עוד יהיה ג'ון לנון הבא,הוא פשוט מדהים
הוא אחד המלחינים
"תנגן כבר י'חופר!" דני אמר ירידה ראשונהXDDDDD חח,שמת
שבכל פרק יש ירדה אחת וזהו?!?XD מה זאת אומרת? זה יהיה השיר הראשון מתוך האלבום שלך!" טום אמר וחייך יאאאאאאאאאאא,איזה חמודים
*כפיים לאלי*
פרק29
(אני בדיוק שומעת את מיסטר ברייטסייד
) אחח,דאגי!@#$^&* עם דני.." קייט הסמיקה "הוא הזמין אותי לסרט בערב". אעא,ידעתי שזה יקרהDDDD: נשמע שאהבה מרחפת באוויר,ועוד זוג יווצר לנוDD: והמשיכה לצפות כמהופנטת בסדרה "גיבורים". אחחחחחח,גיבורים
הסדרה הכי אהובה עליי
רק סיימתי לראות עונה 1 בדיוידי
,אני מחכה לעונה השניה! אח,פיטר
קלייר
סנטיאגו(הצייר-שכחתי איך קוראים לו) סדרה מושלמת
~!@#$%^&!@#$%^&(הייתי חייבת לפרוק,אם כבר הזכרת אותה) אמא'לה
מה שריפה באמצע החיים?!!? יוו,אליי,לא רק לא זה
"לצערי.. קיימת האפשרות הזאת" הרופא הניח את ידו על כתפו של דאגי. אני לא מאמינה
למה?דווקא עכשיו? הכל צריך להיהרס?? מסכן דאגי
אני עכשיו שומעת את "all about you" וקוראת את הקטע העצוב של דאגי ואלי,הקטע האחרון
אני זקוק לך!" דאגי אחז את ידה של אלי בחוזקה ודיבר אליה. אחח,דאגי כזה מסכן
הלוואי שהיא תתעורר ככל המהר,והם יחזרו להיות ביחד
שירה,את מפתיעה אותי כל פעם מחדש
וזה מדהים אותי,כי כל דבר פה כ"כ שונה,וכל פרק פשוט יוצא מן הכלל
אני כ"כ מחכה לקרוא מה יקרה............. אני במתח עצום,ואני רק מקווה שמשהו יקרא... ואת היית חייבת לשמוע את קול הצעקה שהוצאתי מפי שקראתי שהייתה שריפה ואלי לא יכלה לצאת...!!!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאיזה כיף ליייייי../images/Emo9.gif

לאנשים שעושים כאלה מעשים באמת מגיע להיות בכלא
ואת ממש צודקת בכל מה שאמרת
כן באמת זה הגיע סוף סוף.לא רציתי לספר את הסיפור שלה ישר בהתחלה כי ככה זה יוצר יותר מסתורין סביב הדמות שלה
בגלל הילדותיות של דאגי אני כ"כ אוהבת אותו
זה הדבר הכי חמוד בעולםםםם
חחחחחחחח רק קורונה
טום בנאדם כ"כ כ"כ כ"כ מוכשר @#$%^&*! עם כישרון אדיר כמו שלו הוא באמת הולך להיות הג'ון לנון הבא
יאווו טומי כמה שאני אוהבת אותוווו
חחחח לא שמתי לב.. זה טוב או רע?
באמת מגיע לה כפיים שסוף סוף היא גם מתחילה את הקריירה המוזיקלית שלה
חחחחח מי לא ידעה שזה יקרה? זה היה ממש צפוי XDDD אבל למרות שזה היה צפוי,אני עדיין חושבת שזה מעניין לראות מה יקרה איתם
האמת שיש לי בכלל הוט ואני לא רואה גיבורים, אבל חברה שלי מכורה והיא חופרת לי עליהם 24/7 ,כמעט כמו שאני חופרת על מקפליי
כשכתבתי את הפרקים האלה זה היה בהתחלה בסדר שונה,כאילו השריפה לא הייתה אמורה להיות ישר אחרי המריבה, אבל אחרי שסיימתי את כל הפיק קראתי אותו מההתחלה ועד הסוף ועשיתי מלאאאאאאאאא שינויים והגעתי למסקנה שככה זה יהיה פשוט יותר נכון והרבה יותר מעניין לקריאה! אני מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה
בכל זאת תודי שכל הדרמות האלה ממש סוחפות להמשיך לקרוא,ומצד שני אני גם לא מבזבזת את כולן עכשיו כי בכל זאת יש עוד יותר מעשרה פרקים עד לסוף הפיק
דאגי
אלי
אחת המטרות שלי היא להפתיע,שלא תשתעממו חס וחלילה
אני כ"כ שמחה לשמוע שעמדתי בזה D: תודה עצומה על כל המחמאות המדהימות שלך, אני נהנית מהתגובות שלך כל פעם מחדש
לאב יו

למעלה