עצב,דמעות ואהבה../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif
שלושת המילים המדויקות לתאר את הפרקים
פרק30
((כבודד-עברנו 30 פרקים
,סחטיין
)) אומגג!עוד 14 פרקים לאאאאאא
דאגיי.....אלייי......מה יקרה בניהם?!?(השאלה הגדולה)
די אני לא יכול יותר! מה הולך שם??" דאגי קם והחל להתהלך במסדרון. מסכנן,אני כ"כ מרחמת עליו
כ"כ מיואש ונואש לפרטים,למה יקרה,למצבה של אלי...
כרגע לא.. מה שקרה הוא שכמעט איבדנו את אליסון את הבהלת אותי פה ברמות
כאילו חסר לך שדבר כזה קורה,יש גבול והוא מסתיים פה!!!!! דאגי,מה איתו? קצת רחמים.....
הם ראו את המציאות. והמציאות הייתה שונה בהרבה ממה שדאגי חשב לעצמו. זה כ"כ נכון,משפט צודק,אמיתי וכנה
נכון,זאת המציאות,למרות שכולם רוצים להתעלם חייבים להתמודד איתה ואף לגבור עליה...כדי להפוך אותה לטובה יותר
ווואו,חשבתי שהיא תחזור להכרה,אבל לא.. הצלחת להפתיע אותי בפעם האלףXDDD ועוד עם זה,אני מקווה שהיא תתחיל לזכור מהר מדי ולא זה יהיה רע ומר!!
פרק31
החיוך הרחב שהיה על פניו של דאגי נמחק בן רגע. הוא הרגיש את ליבו מתנפץ לרסיסים וואו
אהבתי ביותרDDD: זאת ההמחשה הטובה ביותר של מעבר בין שני מצבים.. משמחה לעצב,מאהבה לחוסר ידיעה והבנה!
ודאגי" היא הפנתה אליו את מבטה "אתה מנגן על בס". ניצנוץ של תקווה
DDD:^^ אני מקווה שזה ישתפר,מאוד אהבתי את הקטע איתם^^ זה נראה כמו התחלה חדשה... יווווו,ניזכרתי זה כמו הסרט "50 דייטים ראשונים" שדרו עברה תאונה ויש לה זיכרון לטווח קצר של יום ואדם סנדלר כל פעם מנסה להתחיל איתה בצורה אחרת ושונה והם באמת יוצרים את 50 הדייטים הראשונים(אולי את מכירה את הסרט
) סרט באמת מדהים
היא לא זוכרת אותו בכלל,והוא כל יום מזכיר לה,אחח,איזה יפהזה
**אני בדיוק שומעת Untitled****(כ"כ מתאים לי) אחח,ידעתי שמשהו יבוא,והיא צעקה "דאגי"
ישש,תודה
צפיתי שזה יקרה
פרקייםם פשוט מדהימים,אחד לאחד
זה יהיה עצוב שזה ייגמר,ואני לא רוצה שזה ייגמר... אבל זה כ"כ יפה,שרוצים שהסוף לא יגיע,הוא רחוק,לא רואים אותו אבל לאט לאט הוא יתקרב וזה יהיה בעצם הסוף שלנוD: אבל יש לפחות עוד זמן,אז אפשר להירגע=]]] תודה שירה,על הערבים המדהימים שאת מעניקה לי עם הקריאה
זה מדהים,באמת;-
חח,איך נידבקתי לסימפל,מדהימים
אוהבת אותךD: