All About You-פרק 30

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

היא תזכר בזה שהם היו ביחד נכון ?!
כאילו , מי לא יזכור אותו , הרי זה דאגי
וואי מסכנה , אבל הכל יהיה בסדר נכון ?
ממש אהבתיי
זה היה ממש מדהים
מחכה להמשך

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהאמ לא יכולה לגלות../images/Emo98.gif

בשביל לדעת אם אלי תיזכר תצטרכי פשוט לקרוא גם את הפרקים הבאים
כן,שניהם ממש מסכנים
תודה רבה רבהההה

../images/Emo103.gifאיזה מושלם! ! !

את כותבת מדהים ! שני הפרקים האלה, ובכלל כל הפיק כתוב בצורה כל כך מציאותית וזה גורם לכל כך הרבה רגשות....
ממש אהבתי את הפרקים האלה
מחכה כבר ליום שלישי ! מעניין מה היא תגיד לדאגי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיששש תודה../images/Emo70.gifD:

איזה כיף זה לשמוע מחמאות על הכתיבה שלי !! אני שמחה לשמוע שזה מרגיש מציאותי ומעביר רגשות-זאת בהחלט המטרה שלי
תודה ענקייייית

Mstav

New member
וואוו אני יודעת שזה לא סיפור אמיתי אבל.....

דייי אני ממש בשוק
וגם ת'אמת באלי ליבכותתת כי עשית את זה כזה עצוב ומרגש
אין אני קוראת את הסיפור שלך ואני פשוט שמחה ליקרוא אותו כול פעם מחדש!!
זה פשוט מדהים ואין לי מילים =]

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתנקס../images/Emo13.gif

וואו תודה רבה
איזה כיף לשמוע שהצלחתי להעביר רגשות בכתיבה
תודה רבה,אני ממש שמחה לשמוע שאהבת

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יואוו איזה יפה! חחח אני ממש

מרוגשת!DD: כבר רציתי לתקן אותך בתחילת הפרק השני שהיא לא זוכרת את מקפליי, הרי הם מוכרים לה כבר מלפני אבל מרוב שהפיק הזה טוב את יודעת בדיוק איך להשאיר את הדברים הגיוניים עד כמה שאפשר. אחרי הכל זה עדיין פיק חחחח אניווי, זה מהמם
ואת זה את כבר יודעת, נכון?
אהבתי את הצורה המותחת שסיימת את הפרקים, וכמו תמיד נהנתי.

Driven By You

New member
../images/Emo100.gifיאייי תודה../images/Emo9.gif

אני אוהבת שהדברים שאני כותבת בפיק יהיו כמה שיותר קרובים למציאות והגיוניים,אפילו שזה פיק
אז כן,היא זוכרת אותם כי הם מוכרים כבר מלפני 5 שנים והיא איבדה את הזיכרון רק של החצי שנה האחרונה. זה הכי כיף לסיים במתח
וגם אני כמו תמיד נהנתי לקרוא את התגובה שלך,אז תודה ענקייית

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifטעות שלי-בטעות הגבתי מהמשתמש של נטע../images/Emo69.gif

לפני כמה זמן נטע (Driven By You) נתנה לי את המשתמש שלה כי היא רצתה שאני אכתוב בשמה משהו בפורום ובטעות נכנסתי במקומה וכתבתי את התגובה מהמשתמש שלה.. אז קיצר,מצטערת,התגובה היא ממני-שירה! חחחח סורי אם בלבלתי או משהו, ונטוש מצטערת

m o r 1 0 2

New member
עצב,דמעות ואהבה../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

שלושת המילים המדויקות לתאר את הפרקים
פרק30
((כבודד-עברנו 30 פרקים
,סחטיין
)) אומגג!עוד 14 פרקים לאאאאאא
דאגיי.....אלייי......מה יקרה בניהם?!?(השאלה הגדולה) די אני לא יכול יותר! מה הולך שם??" דאגי קם והחל להתהלך במסדרון. מסכנן,אני כ"כ מרחמת עליו
כ"כ מיואש ונואש לפרטים,למה יקרה,למצבה של אלי... כרגע לא.. מה שקרה הוא שכמעט איבדנו את אליסון את הבהלת אותי פה ברמות
כאילו חסר לך שדבר כזה קורה,יש גבול והוא מסתיים פה!!!!! דאגי,מה איתו? קצת רחמים.....
הם ראו את המציאות. והמציאות הייתה שונה בהרבה ממה שדאגי חשב לעצמו. זה כ"כ נכון,משפט צודק,אמיתי וכנה
נכון,זאת המציאות,למרות שכולם רוצים להתעלם חייבים להתמודד איתה ואף לגבור עליה...כדי להפוך אותה לטובה יותר
ווואו,חשבתי שהיא תחזור להכרה,אבל לא.. הצלחת להפתיע אותי בפעם האלףXDDD ועוד עם זה,אני מקווה שהיא תתחיל לזכור מהר מדי ולא זה יהיה רע ומר!!
פרק31
החיוך הרחב שהיה על פניו של דאגי נמחק בן רגע. הוא הרגיש את ליבו מתנפץ לרסיסים וואו
אהבתי ביותרDDD: זאת ההמחשה הטובה ביותר של מעבר בין שני מצבים.. משמחה לעצב,מאהבה לחוסר ידיעה והבנה! ודאגי" היא הפנתה אליו את מבטה "אתה מנגן על בס". ניצנוץ של תקווה
DDD:^^ אני מקווה שזה ישתפר,מאוד אהבתי את הקטע איתם^^ זה נראה כמו התחלה חדשה... יווווו,ניזכרתי זה כמו הסרט "50 דייטים ראשונים" שדרו עברה תאונה ויש לה זיכרון לטווח קצר של יום ואדם סנדלר כל פעם מנסה להתחיל איתה בצורה אחרת ושונה והם באמת יוצרים את 50 הדייטים הראשונים(אולי את מכירה את הסרט
) סרט באמת מדהים
היא לא זוכרת אותו בכלל,והוא כל יום מזכיר לה,אחח,איזה יפהזה
**אני בדיוק שומעת Untitled****(כ"כ מתאים לי) אחח,ידעתי שמשהו יבוא,והיא צעקה "דאגי"
ישש,תודה
צפיתי שזה יקרה
פרקייםם פשוט מדהימים,אחד לאחד
זה יהיה עצוב שזה ייגמר,ואני לא רוצה שזה ייגמר... אבל זה כ"כ יפה,שרוצים שהסוף לא יגיע,הוא רחוק,לא רואים אותו אבל לאט לאט הוא יתקרב וזה יהיה בעצם הסוף שלנוD: אבל יש לפחות עוד זמן,אז אפשר להירגע=]]] תודה שירה,על הערבים המדהימים שאת מעניקה לי עם הקריאה
זה מדהים,באמת;-
חח,איך נידבקתי לסימפל,מדהימים
אוהבת אותךD:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמורוווש את לא באיחור../images/Emo6.gif

שלושת המילים האלה באמת מתאימות לתאר את מה שקרה בפרקים האחרונים
דאגי ממש מסכן.. לא לדעת מה קורה עם זאת שאתה אוהב זה קשה ומתסכל
חחחחחח יאיי הבהלתי אותך XD אבל זה כמעט.. כאילו,לא יכולתי להרוג אותה אחרת איך הייתי ממשיכה את הפיק?! גם נקשרתי לאלי,אני לא יכולה להחליף אותה במישהי אחרת,ודאגי לא היה עומד בזה
כן,כשמאוהבים לא רואים את הדברים כמו שהם באמת אלא רק את מה שרוצים לראות.. גם אני אהבתי את המשפט הזה,ולקח לי זמן עד שמצאתי את הניסוח המתאים למה שרציתי להעביר :) יאיי אני אוהבת להפתיע! כשהדברים לא צפויים זה הכי כיף D: בכוונה עשיתי שהיא פונה אל דאגי בנפרד כי זה בעצם מסמל את ההתחלה של משהו כביכול חדש ביניהם
וואיייי אני מתה על הסרט הזה
אחד הסרטים המדהימיייים
זה כל כך רומנטי ומרגש איך שכל יום הם מכירים ומתאהבים מחדש
אוווף אני לא רוצה שזה יגמר
אני ממש נהנית להעלות לכן את הפרקים כל פעם ולקבל את התגובות המדהימות שלכן! חשבתי לעשות עונה שניה אבל אחרי שסיימתי לכתוב את הפיק החלטתי שלא. גם כי זה לא מתאים וגם כי חבל לקחת משהו טוב וסתם למרוח אותו עד שהוא יצא בסוף גרוע
אבל אני נותנת ספוילר: היום התחלתי לכתוב עוד פיק
אני לא יודעת אם אני אפרסם אותו.. תלוי אם הוא יהיה טוב וגם במה שאתן תרצו, אבל פשוט היה לי משעמם בלי לכתוב כלום אז התחלתי משהו חדש D: אין בעד מה,ותודה לך על התגובות המושלמות שלך שעושות לי את השבוע כל פעם מחדש
תודה ענקייייייית
אוהבת אותך מלאמלא
(סימפל
)

למעלה