../images/Emo202.gif../images/Emo23.gifהפגישה המחודשת../images/Emo23.gif../images/Emo202.gif../images/Emo168.gif
ישש,סופסוף
פרק 31
יוו,ס'חמודים הם
התגעגעתי לרגעים האלו בניהם
איזה מדהים הוא,אפילו שהיא לא זוכרת אותו
All About You ?" אלי שאלה בחוסר ביטחון חחח,מתוקהDDD: אני זוכרת את הסצינה שהוא שר לה את השיר והיא נרדמה
איך אהבתי אתזה!! יוו,איזה קטע ניזכרתי בקטע עוד לפני שקראתי את ההמשך,טוב את יודעת שאני קוראת כמה משפטים וכותבת..
אני! אתה! התנשקנו כאן!" היא קראה והצביעה על דאגי יאא,טוב ת'אמת זה לא ארך כזה הרבה זמן,היא נזכרה מהר מאוד,ואני נבהלתי שכתבת "חודשים ואפילו שנים" XDDD DDD: הם חוזרים
ובגדול
זאת הייתה הנשיקה הכי טובה שלהם, ארוכה, מתוקה. היא הכילה את כל מה שחוו יחד, את כל האהבה שלהם, שעומדת מעל לכל מכשול, ושגם אם חושבים שהיא נשכחה, היא אף פעם לא תיעלם. איזה משפט מדהים
מאוד אהבתי אותו
כ"כ מתאים למצב העכשוויD: הרגת אותי מבהלה שהם עוד פעם התנגשו,דיי עם זה
שהתכוונתי שיהיה דרמה,לא התכוונתי עד כדי כךXDDDD יא לוקחת דברים ברצינות רבה כ"כ
אבל לפחות דבר אחד טוב יצא מזה,שאלי זוכרת הכל כולל הכל^^ אוי,אהבתי את הקטע האחרון,הסיכום על כל אחד... ידעתי שדני יהיה עם קייט והארי עם אייזי כאלה חמודים
חשבתי שסיימנו עם ניק ואשלי,אבל לאXDD פסדר אני אתרגל!!
מקווה שזה לא משהו רע!
|פרק 32
את משוגעת סופית ולחלוטין
......XDDD למרות שזה כיף ואני אוהבת אותו... הם אשמים?!!?פה אני בשוק מוחלט,ועוד פעם לא צפוי בהחלט...
חשבתי שהכרתי את אשלי אבל מסתבר שהיא השטן!" אשכרה שניהם
ומגיע להם ללכת לכלא,אבל את יודעת זה מעורר בי כמה דברים לחשוב עליהם...שחושבים עלזה שמישהו שמאוד תאהבי יעזוב אותך את תרגישי הכי רע בעולם ותרצי להחזיר לו אבל במחשבה שניה להגיע למצב כזה זה נוראי מאוד...ודלעתי זה מגעיל ודוחה לעשות אתזה!!!וזה הופך אותך לבן אדם קנאי ברמות ונוטר טינה לכולם!
בהתחלה לא סלחתי לה אבל היא הביאה לי שוקולדים אז.." דאגי חייך טוב-אז זה הקטע הענקXDDDDDDD ממש נקרעתיי,אני כ"כ אוהבת שהוא עושה לה אתזה
ומצליח להרגיז אותה וזה בעצם מתיחה.חחחחח.... יוו,דני לשילטון
איזה מתוק
XDDD מגיע לו את קייט וההיפך
|ההדגש|זמן האיכות הסתיים" דאגי הגיע ונדחף בין שניהם. XDDDDDDDDDDD כפעליו^^ יו,אני ממש חולה עליו בפרקים האלה
ובכלל בפיק,כי הוא הבן אדם הכי מושלם אבר פה! וכאילו מי לא רוצה להיות איתו?XD הלוואי שהייתי אלי ואת קייטיDDD:
"מה, אני היחידי שחושב שהתלתלים שלו כבשתיים?" XDDDDDD את לא מפסיקה להצחיק אותי,וזה הכי טוב שיש
חחח,הפעם לא היו ירידות על טומי אבל קפצת לדניXDD יפה על הגיווןDD:
"אלי יש משהו שאני רוצה לשאול אותך" הוא אמר ברצינות וירד על ברך אחת טוב אני לא רוצה לחשוב שהשאלה היא על אירוסין... אבל אני אחשוב עלזהXD או אולי שהם יעברו לגור ביחדDD: אחח,איזה פרקים מדהימים
בהחלט כרגיל,את מצליחה להפתיע אותי עם הדברים הכי לא צפויים,ומדמרטיים ועם זה גם מרגשים
מאוד נהניתי מהפרקים,חוש ההומור שלך עדיין שולט פה
וזה ממש כיף,סיום מדהים,הקטעים של דאגי ואלי מדהימים וכ"כ כיף לקרוא אותם והלוואי שזה ימשיך....
עד לחתונה^^(הפנטזיה שלי) לבב ת'פיק סו מאץ
אנד יו אופקורס