All About You-פרק 32

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודההה../images/Emo9.gif

גם לך אני אגיד את אותו הדבר, אני לא יכולה לגלות
חחחחח פשוט תחכו ליום שבת ותדעו הכללללל-מבטיחה
כןכן,זה הכל בהשפעתה של אלי
תודה רבה

Only Neta

New member
אעעעעעעעעעעDDDDDDDD:

אוומייגאדד תגידי לי שהוא הולך להציע לה נישואיםםםםםם יואו הם יהיו כל כך מושלמים יחד! איזה כיף שזיכרון חזר אליה יואווו :) פרקים מדהימים!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifלא יכולה לגלות../images/Emo3.gif

כמו שהפרק נגמר זה נראה שכן.. אבללללללל ויש אבל גדול, בטח כבר הספקתן להכיר אותי ואת הפיק ולהבין שלפעמים הדברים הם לא כמו שהם נראים
הכל יתבהר ביום שבת D: תודה ענקית

Only Neta

New member
O_O

אני חושבת שאני יודעת מה את הולכת לעשותת ואם הוא הולך להציע לה והיא לא תסכים אעעעעעע הוא ימותתת וגם אנייייי
אבל זה רק אם אני חושבת נכון, מה שבדרך כלל לא קורה
אזזזזז, נקווה שהכל יהיה טוב וממש חבל שבקרוב הפיק ייגמר כי הוא ממש ממש ממש יפה D: חח סורי על החפירה XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הו ג'יזס! ../images/Emo2.gif לא ציפיתי שהשאלה

הספציפית הזאת תגיע כ"כ מהרDD: חחח כאילו הם יוצאים מספיק זמן בשביל זה? ^^" הכי חשוב שאלי זוכרת הכל והיא ודאג כ"כ חמודים יחד!
וטוב לחשוב שאלי היא המוח מאחורי ההחלקות של דני חחח בקיצור 2 פרקים מדהימים כמו תמיד עם סוף מעולה במיוחד

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאבל את לא יודעת איזה שאלה זאת../images/Emo6.gif

זה באמת מאוד מהר למה שאת חושבת, אבל שום דבר עוד לא בטוח
ברור שהיא זוכרת הכל,מה דאגי היה עושה אם לא? XD חחחחח כן לאלי יש טעם טוב,יותר יפה לדני החלקה
תודה ענקיייייית

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifאוהף אז יש לי רעיון אחר מה השאלה

יכולה להיות.. יותר מדי צפייה בדרמות-קומיות עושה את העבודה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאני לא מאשרת ולא שוללת

את השאלה
והפעם אין לי מושג למה את מתכוונת ברעיון לשאלה אחרת XD יום שבת ותבינו הכל

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo23.gifהפגישה המחודשת../images/Emo23.gif../images/Emo202.gif../images/Emo168.gif

ישש,סופסוף
פרק 31
יוו,ס'חמודים הם
התגעגעתי לרגעים האלו בניהם
איזה מדהים הוא,אפילו שהיא לא זוכרת אותו
All About You ?" אלי שאלה בחוסר ביטחון חחח,מתוקהDDD: אני זוכרת את הסצינה שהוא שר לה את השיר והיא נרדמה
איך אהבתי אתזה!! יוו,איזה קטע ניזכרתי בקטע עוד לפני שקראתי את ההמשך,טוב את יודעת שאני קוראת כמה משפטים וכותבת..
אני! אתה! התנשקנו כאן!" היא קראה והצביעה על דאגי יאא,טוב ת'אמת זה לא ארך כזה הרבה זמן,היא נזכרה מהר מאוד,ואני נבהלתי שכתבת "חודשים ואפילו שנים" XDDD DDD: הם חוזרים ובגדול
זאת הייתה הנשיקה הכי טובה שלהם, ארוכה, מתוקה. היא הכילה את כל מה שחוו יחד, את כל האהבה שלהם, שעומדת מעל לכל מכשול, ושגם אם חושבים שהיא נשכחה, היא אף פעם לא תיעלם. איזה משפט מדהים
מאוד אהבתי אותו
כ"כ מתאים למצב העכשוויD: הרגת אותי מבהלה שהם עוד פעם התנגשו,דיי עם זה
שהתכוונתי שיהיה דרמה,לא התכוונתי עד כדי כךXDDDD יא לוקחת דברים ברצינות רבה כ"כ
אבל לפחות דבר אחד טוב יצא מזה,שאלי זוכרת הכל כולל הכל^^ אוי,אהבתי את הקטע האחרון,הסיכום על כל אחד... ידעתי שדני יהיה עם קייט והארי עם אייזי כאלה חמודים
חשבתי שסיימנו עם ניק ואשלי,אבל לאXDD פסדר אני אתרגל!!
מקווה שזה לא משהו רע!
|פרק 32
את משוגעת סופית ולחלוטין
......XDDD למרות שזה כיף ואני אוהבת אותו... הם אשמים?!!?פה אני בשוק מוחלט,ועוד פעם לא צפוי בהחלט...
חשבתי שהכרתי את אשלי אבל מסתבר שהיא השטן!" אשכרה שניהם
ומגיע להם ללכת לכלא,אבל את יודעת זה מעורר בי כמה דברים לחשוב עליהם...שחושבים עלזה שמישהו שמאוד תאהבי יעזוב אותך את תרגישי הכי רע בעולם ותרצי להחזיר לו אבל במחשבה שניה להגיע למצב כזה זה נוראי מאוד...ודלעתי זה מגעיל ודוחה לעשות אתזה!!!וזה הופך אותך לבן אדם קנאי ברמות ונוטר טינה לכולם! בהתחלה לא סלחתי לה אבל היא הביאה לי שוקולדים אז.." דאגי חייך טוב-אז זה הקטע הענקXDDDDDDD ממש נקרעתיי,אני כ"כ אוהבת שהוא עושה לה אתזה
ומצליח להרגיז אותה וזה בעצם מתיחה.חחחחח.... יוו,דני לשילטון
איזה מתוק
XDDD מגיע לו את קייט וההיפך
|ההדגש|זמן האיכות הסתיים" דאגי הגיע ונדחף בין שניהם. XDDDDDDDDDDD כפעליו^^ יו,אני ממש חולה עליו בפרקים האלה
ובכלל בפיק,כי הוא הבן אדם הכי מושלם אבר פה! וכאילו מי לא רוצה להיות איתו?XD הלוואי שהייתי אלי ואת קייטיDDD: "מה, אני היחידי שחושב שהתלתלים שלו כבשתיים?" XDDDDDD את לא מפסיקה להצחיק אותי,וזה הכי טוב שיש
חחח,הפעם לא היו ירידות על טומי אבל קפצת לדניXDD יפה על הגיווןDD: "אלי יש משהו שאני רוצה לשאול אותך" הוא אמר ברצינות וירד על ברך אחת טוב אני לא רוצה לחשוב שהשאלה היא על אירוסין... אבל אני אחשוב עלזהXD או אולי שהם יעברו לגור ביחדDD: אחח,איזה פרקים מדהימים
בהחלט כרגיל,את מצליחה להפתיע אותי עם הדברים הכי לא צפויים,ומדמרטיים ועם זה גם מרגשים
מאוד נהניתי מהפרקים,חוש ההומור שלך עדיין שולט פה
וזה ממש כיף,סיום מדהים,הקטעים של דאגי ואלי מדהימים וכ"כ כיף לקרוא אותם והלוואי שזה ימשיך....
עד לחתונה^^(הפנטזיה שלי) לבב ת'פיק סו מאץ
אנד יו אופקורס

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifבאמת סופסוף../images/Emo70.gifDD:

אני מתה על הקטעים של דאגי ואלי,זה כיף לעשות אותם כאלה חמודים ורומנטיים
וזה שהיא לא זוכרת אותו לא אומר שהם הפסיקו לאהוב אחד את השני
חחחח ממש מגדת עתידות! אני גאה בך שזכרת DD: טוב נראה לך שאני אאריך את הפיק הזה בחודשים ובשנים עד שהיא תיזכר?! מה הם יעשו כל הזמן הזה?! XDDD אז כן,היא נזכרה תוך יומיים,אבל זה שילוב של הרבה דברים. גם שדאגי היה איתה כל הזמן,גם השיר,גם כשהיא ראתה את הלונה פארק ובנוסף לזה המכה בראש
אווו תודה,שמחה שאהבת את המשפט הזה. אני גם ממש אוהבת אותו!
הוא יצא כזה טלנובלה XD חחחח אני לא לוקחת דברים ברצינות רבה מדי,אני רק רוצה שתאהבו את זה
סתם,אני לא עושה רק מה שאתן רוצות ובטח כבר שמת לב לזה
אבל עשיתי את ההתנגשות הזאת בשביל שזה יהיה כמו בסרטים ובתוכניות טלוויזיה,שהם מקבלים מכה בראש ופתאום כל הזיכרון חוזר אליהם XDD נהנהנה אני יודעת שאני משוגעת אנד איי לייק איט
חחחח דהה ברווווור שהם אשמים! מי זה עוד יכול להיות? XD הקטע הוא שלאשלי אין סיבה להיות נקמנית בגלל שדאגי לא עזב אותה,אלא היא עזבה אותו
ככה שהיא פשוט פסיכית רכושנית וניק סתם שפוט
הווו אז זה הקטע הענק! חחחח חמודי שלי.. הוא כזה.. כזה.. כזה דאגי
לא רק בפיק הוא הבנאדם הכי מושלם שיש
יאוו חוצפנית-אני רוצה להיות אלי
אבל פסדר,נוותר לך,אין לי שום בעיה להיות עם דני
חחחחח האמת היא שהתלתלים שלו באמת יכולים להיראות כבשתיים לפעמים,אז הכנסתי את זה בתור משפט של דאגי כי הוא הבנאדם שהכי מתאים לו להגיד דבר כזה XDD טום לא ממש השתתף בפרקים האלה אז לא יכלתי לרדת עליו,אבל הייתי חייבת להוציא את זה על מישהו לא? יאאאאא תודה תודה תודההההה
אני ממש שמחה לשמוע שאת אוהבת ונהנית
לאב יו טו האני

למעלה